ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Поредно навеждане към Домусчиев! Оправдават съдията за гафа в мача срещу Локо
Автор: Георги Кирилов 12:43 / 27.11.2019Коментари (19)17660
Популярен спортен сайт, притежаван от собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев, направи поредното навеждане към своя благодетел. Целта е да се замаже гафа на главния съдия Драгомир Драганов, който не отсъди чиста дузпа за Локомотив Пловдив при загубата от разградчани с 1:2.

Въпросният сайт твърди, че претенциите на черно-белите били неоснователни. Услужливата медия се позовава на заключение, което направил съдийският наблюдател на въпросния двубой, а именно, че съдията "е взел правилното решение".

Припомняме, че преди ситуацията със спъването на Йосип Томашевич в наказателното поле реферската бригада ощети грубо черно-белите поне още два пъти. Веднъж за вдигната засада при атака на Ален Ожболт сам срещу вратаря на Лудогорец и втори път за неотсъден фаул за Локомотив на дъгата пред наказателното поле за откровена игра с ръка на футболист на Лудогорец.

В интерес на истината, съдията сбърка и отменяйки гол на Моци заради засада, но при резултат 2:1 в края на мача. Едва ли бригадата на Драгомир Драганов щеше да вземе същото решение, ако резултатът примерно беше 1:1 или в полза на Локомотив...

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
И вие по този начин сте на 3 место с далавери не със игра другия сезон ще се види къде сте тръгнали и до къде ще стигнете ,до Говедарци на Крюшова поляна там ви е мястото мрънкалници черни,миризливи.
+1
 
 
Венци Стефанов; "Перфектно съдийство" .Мангалчета, стига сте мрънкали, сополите ви изтекоха.
-1
 
 
Преди малко си пуснах репортажа за 10 път и видях и още подробности: 1.Няма засада на Ожболт и почти сигурен гол във 2-ра минута... 2.Гледайте преди Илиев в 5-та минута да изпусне положението, какво прави Моци с дясната си ръка- дузпа и червен картон... 3. Безумните фалове за Лудогорец, при наши атаки, владения на топката и пр. 4.Фаула,преди корнера и първият гол за "гурлите"... 5.Дузпата срещу нас-500%-ва.... 6.Поведението на Моци и безумните му фалове, обарване на "фалоса" и пр. 7.Марселиньо,при жълт картон, излиза на смяна 2 минути... Дано това да е достатъчно....
Така се паркира на велоалея....
на 27.11.2019 г.
+2
 
 
Последният мач от българското първенство разследван от УЕФА е Етър-Верея с главен съдия познайте кой .....ДД
-1
 
 
Аллах ще накаже делиорманския ага със свинско на фурна в джамията
-5
 
 
Нямаше засада на Ожболт в 3-та минута. Имаше дузпа за Локомотив. Имаше и гол на Моци. Ама само да питам за един приятел, къде сте като от ЦСКА се жалват всеки сезон срещу съдийските отсъждания като играят срещу това отборче от делиормана !?
+5
 
 
Фен на Ботев съм, но този мач беше поредната изгъзица в българския футбол в полза отбора на "делиорманската гелосана мъжка мастия" - дефиницията не е моя, просто цитирам един друг човек. При нормално съдийство резултата от мача трябваше да епоне равен!
+2
 
 
Да предоположим, че дузпа е нямало? Чисто хипотетично, защото такава имаше 100%! Защо въпросните, клакьорски медийки (блиц и гонг) които така убедително "доказват" че нямало дуспа, не коментират никаквата засада на Ожболт в 3-тата минута? Да не говорим, че Моци трябваше задължително да бъде изгонен....Та ако не бе свирена засадата на Ожболт, който въпреки нея вкара топката във вратата и после вторият му, редовен гол, ставаше 2-0 до 13-тата минута! Да, имаше неправилно отменен гол на Моци, но минити преди него, той трябваше да бъде изгонен! Така Локото пак нямаше да загуби мача и най-малкото щеше да вземе равен! Ако добавим и дузпата, резаците нямаха шанс за точка! Делегата не бил писал в доклада? ....Кога в същност някой делегат или съдия е казал "Да, Лудогорец бяха подпряни и съдията свири неправилно"??? НИКОГА!Та да им имам аргументите. Цяла България видя истината и какво е имало или нямало!И ние си имаме вина , че не вкарахме в отличните положения на Митко и Карагерен, както и при ужасяващата грешка на Томашевич, но съдийските балтии решиха мача въпреки всичко!
+2
 
 
Я взимайте по една мистрия и марш на Копнежа жълти папагали. Точно вие не коментирайте съдийството защото на вас май много вие къса паметта ми се струва. А и за домуса няма да плюете защото като свършат паричките няма кой друг да ви дава. А за обръщалките с луноходец не ми се коментира. Марш в коматево
+2
 
 
В същия този сайт ме наказаха с изгонване от форума, защото им казах , че заради съдийските брадви на домуса лудогорец е презиран отбор, с още по презрени фенове. Но вече съм на мнение, че лудогорец е по -презрян отбор, отколкото мишките фенове на зелените от Делиормана! Дузпата е 100 процентова, а БЛИЦ дори казват на ЛОКОМОТИВ, ЧЕ Е ЛЪЖЛИВ КЛУБ! ТУК ТРЯБВА ДА ИМА ОСТРА РЕАКЦИЯ ОТ ФЕНКЛУБА и ЛОКОМОТИВ, домуса минава всякакви граници на наглостта! Доказателството са снимки, вместо видео от цялата ситуация! ПЪЛНА НАГЛОСТ И БЕЗУМСТВО...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: