ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Лаута в еуфория! Локо удари Търнава в исторически мач за Лига Европа!
Автор: Стойчо Генов 22:21 / 25.07.2019Коментари (23)21511
"Черно-бялата" част на Пловдив е в еуфория! Локомотив удари с 2:0 словашкия Спартак (Търнава) в първия двубой от втория квалификационен кръг на Лига Европа, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това бе исторически първи мач от европейските клубни турнири на стадиона в квартал "Лаута". Капитанът Димитър Илиев (39 и 62 от дузпи) бе точен за "смърфовете".

Възпитаниците на треньора Бруно Акрапович стигнаха до добро положение още в 11-ата минута. Ален Ожболт шутира опасно, но вратарят на Спартак изби в корнер. Пак той се намеси майсторски три минути по-късно след удар на Анте Аралица.

В 34-ата минута капитанът Димитър Илиев затрудни максимално стража на словаците с далечен удар, но Русов показа добра реакция.

Така се стигна до 39-ата минута, когато Локомотив спечели дузпа. Чудесен пас на Томашевич разсече защитата на съперника и намери нахлуващия в наказателното поле Момчил Цветанов. Крилото изпревари Мених, който го събори и реферът без колебание посочи бялата точка. Капитанът Димитър Илиев с прецизно изпълнение откри резултата - 1:0.

В 61-ата минута Момчил Цветанов се пребори за една топка и напредна отляво в наказателното поле, където бе съборен от Оршула. Съдията логично отсъди нова дузпа. Тя бе реализирана от Димитър Илиев за 2:0.

Локо игра в състав:

Мартин Луков, Стивън Езе, Милош Петрович, Йосип Томашевич, Бирсент Карагарен (75- Давид Малембана), Парвиз Умарбаев (90+5- Един Бахтич), Петър Витанов, Момчил Цветанов, Димитър Илиев, Ален Ожболт (79- Георги Илиев), Анте Аралица.

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Този отбор ще стане много силен, просто се искаше да се обиграе. Един отбор за да е силен трябва да играе в един състав поне година. Естественно трябва да има много добър треньор и добри футболисти. През последните 1,5-2години текучеството на футболисти спадна доста и това си оказа положително въздействие върху представянето на отбора. Особенно, последните месеци, се вижда, че отбора играе супер добре, супер агресивен футбол което се харесва на феновете. Естесвенно имаме и своте слаби места, но отборът постоянно надгражда. Луков стабилен, Петрович и Томашевич, страхотно израсатване и супер стабилни, за Езе нямам думи. Витанов е страхотно попадение за отбора, заедно с Г. Илиев. Митко Илиев е сърцето на отбора. Умарбаем е неузнаваем в положителе аспект в последните мачове, както и Карагерен. А за двете машини в атака, Аралица и Ожболт, просто нямам думи, големи са.
+1
 
 
Още преди около година ви писах, че този отбор ще стане много силен, просто се искаше да се обиграе. Един отбор за да е силен трябва да играе в един състав поне година. Естественно трябва да има много добър треньор и добри футболисти. През последните 1,5-2години текучеството на футболисти спадна доста и това си оказа положително въздействие върху представянето на отбора. Особенно, последните месеци, се вижда,че отбора играе супер добре и агресивен футбол, което много се харесва на феновете. Естесвенно имаме и своте слаби места, но отборът постоянно надгражда. Луков стабилен, Петрович и Томашевич, страхотно израсатване и супер стабилни, за Езе няма думи. Витанов е страхотно попадение за отбора, заедно с Г. Илиев. Митко Илиев е сърцето на отбора. Умарбаем е неознаваем в положителен аспект в последните мачове, както и Карагерен. А за двете машини в атака , Аралица и Ожболт , просто нямам думи, страхотни.
+1
 
 
Велик мач! Велика публика! Точно това трябваше да се случи, навръх рижденния ден на клуба, при първият му евро-мач на Лаута! Още една мечта се сбъдна! Сега, ако ги отстраним, добре! Ако не, здаве да е! САМО ЛОКОМОТИВ Пловдив!
+2
 
 
Тези Спартак Търнава и те ни подариха победата, както и жълтите ни я подариха, нали бе байонзи, да тъй и тъпия кривоглав мангал :)))
+2
 
 
Честита победа, машини! Абе някой да е виждал оня жълт мангал байонзи, да не е хвърлил топа :))))) нали разправяше все за Коко, Моко, аре ся в дивия :)))
+2
 
 
Браво!Много добър турнирен резултат.Наздраве и само Локо!
Сподели какво ново....
на 25.07.2019 г.
+2
 
 
Много линейки заминаха за Маноле и Стряма - какво ли е станало там ?
+4
 
 
Пичове за вас не знам ама току що сядам и си сипвам водчица после ще има и биричка и ви казвам едно голямо НАЗДРАВЕЕЕЕЕ.....
на 25.07.2019 г.
+6
 
 
Честито Локжмотивци,честито Пловдивчани!Голям мач,велика публика!Целия стадион да пее,безценно!Само Локо и само напред и нагоре, наздраве!
+5
 
 
Браво момчета играхте страхотно.Само Локо пд
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: