ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо се скъса да пропуска в генералната репетиция за градското дерби
Автор: Стойчо Генов 16:20 / 08.02.2020Коментари (4)5845
©
Локомотив Пловдив записа равенство в последната си контрола преди началото на пролетния дял в Първа лига. Черно-белите завършиха 1:1 срещу Ботев (Враца) в мач, който се игра на стадион "Крепост" в Хисаря.

Юношата на Локомотив Петър Атанасов - Дингила (44) бе точен за гостите, а капитанът Димитър Илиев (65- дузпа) вкара за пловдивчани. Двубоят бе генерална репетиция за възпитаниците на треньора Бруно Акрапович за предстоящото градско дерби срещу Ботев, което е на 16 февруари в Коматево.

Първото по-сериозно положение в спаринга бе в 19-ата минута, когато Парвиз Умарбаев напредна и пусна извеждащ пас към Анте Аралица. Нападателят обаче се засуети и шутът му бе блокиран.

В 33-ата минута Димитър Илиев изведе Анте Аралица, а вратарят на Ботев излезе неразчетено и прати топката отново при хърватина. Той шутира, но встрани от целта.

Така се стигна до 44-ата минута, когато гостите откриха резултата. Петър Атанасов получи топката по лявото крило, напредна и с премерен шут се разписа за 0:1.

В началото на второто полувреме Бирсент Карагарен проби и стреля, но стражът на врачани се намеси и улови топката. Малко след това далечен изстрел на Димитър Илиев бе избит от Христо Митов.

В 65-ата минута Локомотив изравни резултата. Димитър Илиев бе съборен в наказателното поле на Ботев и съдията отсъди дузпа. Капитанът шутира от бялата точка, като вратарят изби топката, но при добавката Илиев вече бе точен за 1:1.

Четвърт час преди края Парвиз Умарбаев центрира от фаул в наказателното поле, където Малембана засече топката, но над вратата.

В 81-ата минута Бирсент Карагарен получи една топка в пеналта и отправи опасен удар, но вратарят на Ботев изби. Три минути по-късно Умарбаев отново центрира от фаул и отново Малембана се извиси пред противниковата врата, но и този път изстрелът му с глава не бе точен.

Локо игра в състав:

Мартин Луков, Йосип Томашевич, Диниш Алмейда, Дейвид Малембана, Петър Витанов, Миховил Клапан, Парвиз Умарбаев, Момчил Цветанов, Бирсент Карагарен, Димитър Илиев, Анте Аралица (75- Николай Николаев).
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 08.02.2020 г.
+1
 
 
Според мен,Анте има качества,габарити,техника,но му липсва бързина в краката.Може би трябва да свали едни 5кг,знам ли.Биската решава мачове,има всички качества, нестандартен,бърза мисъл,техника... Отбора ни е супер и ще го докажем в Коматево,сигурен съм!Само Локо и само напред!
-1
 
 
Пич, колко хора го виждат това за аралица и нищо. Просто бруно си го пуска и тва е. Забелязъл съм много треньори така... Пускат играчи, не са по от някои резерви. Защото имат някви симпатии, или на пук заради голямото им его.
0
 
 
Лошото е, че играем футбол, но няма кой да вкара головете! Това ще е огромния ни проблем през пролетта! Точно заради тази липса на голмайстор ще загубим много точки и мачове напролет! На практика сме друг отбор и логично. След като ни напуснаха Ожболт, Езе и Жоро Илиев. И като добавим и контузения Петрович, на практика сме без почти половината ни отбор от есента, а липсващите бяха едни от най-добрите в отбора. Анте Аралица е един от най-класните ни играчи в момента, но той не трябва да играе централен нападател, а някъде в халфовата линия. Днес в пореден мач игра страхорно в защита и в полузащита, като се връщаше постоянно. Само пустия гол...Като излезе на позиция за гол и нещо става с него...?
-1
 
 
Ако някой, който има връзка с ръководството го чете - Анте само резерва, а Бирсент със заместител задължително, да не е твърд титуляр и ще успеем!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: