ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бруно: Трудно е да държиш добър ритъм в такъв сгъстен цикъл от мачове
Автор: Стойчо Генов 20:57 / 05.07.2020Коментари (12)4768
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович остана доволен от изявите на своите футболисти предимно през първото полувреме на мача с Берое, загубен с 0:2 на Лаута. Босненският специалист прие спокойно поражението, изтъквайки, че е трудно тимът му да държи висок ритъм в сгъстения цикъл от мачове.

"Доволен съм от първото полувреме. Създадохме достатъчно шансове, за да имаме резултат. Не дадохме възможност на противника да играе, но за жалост не успяхме да реализираме. Трудно е да държиш добър ритъм в такъв сгъстен цикъл от мачове. Мога само да мотивирам играчите и ще продължавам да го правя до края на сезона. Момчетата разбират какво искам. Искам да показват характер на терена. Сега мачът се обърна от дузпата за Берое", заяви Бруно Акрапович след края на срещата на Лаута.

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Бруно! На глупаци ли ни правиш?! Вместо да празнувате и да разкарвате купата като панаирджийска маймуна из цяла България ,защо не подготви отбора за оставащите мачове? Има време и за празнуване има време и за работа! Толкова безличен отбор не бях виждал! Ако така продължаваш се моля да затворят стадионите заради вируса,поне да се успокояваш че това е причината да няма публика.
0
 
 
Съдията беше толерантен обаче Акрапович вдигна червен картон на Малонга. Мисля, че този път дори нервите на защитата не издържаха да покривава липсата на 11-ти играч в отбора. Трябва да пробва схема с 10 човека, без Аралица... мисля, че ще изглеждаме по-добре. Незнам защо Херо извади Камбура, можеше да вкара още 2-3 гола и да се доближи да рекорда. :)
0
 
 
Ами това ти е работата .Ако се осланяш само на късмета до никъде няма да стигнем.Сега гледах чорбата ,изораха терена и не загубиха ,а заради теб ни вкараха 6 гола и Берое 2.Ако мислиш и ЦСКА и Левски да ни бият ,май търпението ни ще свърши и пак ще играете при празни трибуни и си харесвай Аралица и го възхвалявай колкото искаш.Купата си е купа ,никой не отрича ,но дузпите са късмет, а и там смените ти са спорни и да оставиш твоето момче 120 мин.,добре ,че ни би дузпа.Крушарски да взема мерки на време,че в Европа ще ни е трудно .
+4
 
 
Акрапович не вижда ли ,че това дърво Аралица пречи на отбора .3 години го чакаме ,Страхотно първо полувреме ,защо пак пусна това дърво и пак нищо.Само той ли не вижда .Но вече прекалява и народа негодува .При тези слаби Левски и ЦСКА без проблеми ставахме втори,защо ни ходи по нервите .Добър треньор ,ама и ние сме публика и не искаме да ни се подиграват с този некадърник.Как и колегите го търпят.Просто изгубен пореден мач от Акрапович и Аралица .
0
 
 
Дано накрая някой купи Аралица!
0
 
 
Бруно празнуването явно е било дълго.Нали си свършихме работата добре и купата е наша.Медали не ни трябват нека има и за Цска ,Левски и Славия.Играйте поне за кеф на публиката.
0
 
 
Бруно, явно, че Аралица е смешен. Защо държиш отбора с 10 души?! Глупакът Крюшо ли те натиска?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: