ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Акрапович в отговор на Plovdiv24.bg: Всеки ден ми казват, че не ставам за треньор
Автор: Стойчо Генов 14:03 / 02.07.2019Коментари (5)6100
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович призна, че отборът му не е на 100 процента готов за утрешния мач за Суперкупата на България срещу Лудогорец, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двубоят е в сряда от 20,30 часа на националния стадион "Васил Левски"

"След като сме се класирали за този финал за Суперкупата, ще искаме и да го спечелим. На този етап със сигурност не сме подготвени на 100 процента - както ние, така и противникът. Но ще направим всичко възможно да се представим по най-добрия начин", заяви босненският специалист на днешната си пресконференция на Лаута.

"Няма треньор, който да е доволен от селекцията, защото винаги ще иска още качествени футболисти. Нашата селекция още не е завършена и е възможно да привлечем и други играчи", допълни Акрапович.

Той коментира по интересен начин факта, че от английския Шефилд Уензди са освободили Ияд Хамуд заради ниския му ръст.

"В Европа гледат на тези неща и не искат да рискуват много. Преди синът ми да отиде да играе в Италия, първото нещо, което ме питаха, е колко е висок. Аз гледам по друг начин на нещата. Напълно възможно е малък на ръст футболист, какъвто е Меси, да направи чудеса във футбола. Може и да се греши фатално. Преди години Хайдук (Сплит) освободи Лука Модрич с мотива, че не става за голям футбол, защото е нисък. Много опасно е за треньорите да кажат за някой, че не става. Между другото, за мен също казаха, че не ставам, когато бях на 18 години. Но пък след това играх в Бундеслигата и в националния отбор на Босна", припомни си Бруно Акрапович.

Plovdiv24.bg му зададе въпрос дали в тази връзка някой му е казвал, че той не става и за треньор. "Всеки ден ми казват, че не ставам за треньор", отговори с усмивка наставникът на Локомотив.

Гледайте в прикаченото видео цялата пресконференция на Акрапович!

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Ако утре пловдивският любимец вземе поредната купа, нищо че е третостепенна, ще бъде добре! Ако не успее, това ще е най-нормалното нещо и няма да е никаква трагедия. Важното е, да няма контузени след мача и да си направим една добра контрола преди мачовете в ЕКТ с един класен съперник, който в България е побеждаван най-много точно от Локомотив Пловдив! Цели 7 пъти! След перфектният мач на финала за купата на България, Акрапович доказа, че е много качествен треньор, още повече, че гради отбор от играчи със свободни трансфери. Успех на носителите на най-значимата купа в истирията на пловдивският футбол утре, пък каквото стане!? Най-важния мач го взехме на 15.05! Всичко друго е бонус. САМО ЛОКО!
0
 
 
Г-н Акрапович!Убеден съм ,че ще имате успех,защото Вие сте знаещ и можещ треньор.Спечелването на купата доказа това мое мнение.Много е лесно да се говори ,но е трудно да се постигне добър резултат със селекция без пари.А вие постигнахте нещо,което остава в историята на "ЛОКОМОТИВ"Желая Ви добро здраве,повече радостни мигове за Вас и привържениците на "ЛОКОМОТИВ"
+1
 
 
Кажи, кой се е сетил да ти се обади и да ти каже, че не ставаш за треньор? Кажи, кой не е спал и си е разбил съня, за да мисли за теб?
-1
 
 
Бруно тегли им една майна и толкова.Дали си треньор го доказа.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: