ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо изпусна парата на Лаута, депутат изгони пресилено Езе
Автор: Стойчо Генов 13:52 / 01.12.2019Коментари (27)11009
Локомотив Пловдив изпусна парата на Лаута и завърши 0:0 срещу Арда в слаб мач от 18-ия кръг на Първа лига, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Близо четвърт час домакините играха с човек по-малко заради пресилено изгонване на Стивън Езе, който получи два жълти картона от депутата Стефан Апостолов.

По този начин черно-белите останаха на трето място във временното класиране с актив от 37 точки.

Първи точен удар в срещата дойде след четвърт час игра и бе на сметката на домакините. След центриране на Георги Илиев в пеналта Стивън Езе се извиси и засече с глава, но слабичко и право в ръцете на Иван Караджов.

Малко преди края на първото полувреме Ален Ожболт се озова на стрелкова позиция и шутира от 25 метра, но ударът му беше блокиран в корнер. След неговото изпълнение Милош Петрович се оказа непокрит и стреля, но неточно в аут.

Веднага след почивката Локо стигна до нова ситуация за гол. Георги Илиев центрира от корнер, при което топката бе изчистена до границата на наказателното поле. Там Бирсент Карагарен отправи мощен шут, който обаче мина над вратата на Иван Караджов.

В 60-ата минута съдията Стефан Апостолов спести втори жълт картон за Александър Георгиев от гостите, който фаулира неспортсменски Димитър Илиев.

Четвърт час преди края Локомотив остана с човек по-малко. Стивън Езе извърши нарушение пред наказателното поле на Арда и малко пресилено получи втори жълт картон.

Локо игра в състав:

Мартин Луков, Диниш Алмейда, Стивън ЕзеМилош Петрович, Йосип Томашевич, Бирсент Карагарен, Парвиз Умарбаев (90- Момчил Цветанов), Петър Витанов, Георги Илиев (83- Един Бахтич), Димитър ИлиевАлен Ожболт (83- Анте Аралица).

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Важното е ний жълтите, че сме напреде в класирането, пийм ракия в радост у Раковски, купата е при нас, хубав стадион всички посрещаме, само поводи за радости много.. ай канари супер сме
0
 
 
От коя парламентарна група е този съдия - депутат?
на 02.12.2019 г.
0
 
 
Аз фаул не виждам той червен картон дава! Между другото такива мачове са неизбежни и няма начин да няма и отливи. Тази година ще сте четвърти,което в нашето първенство е максимума и което дава шансове за евротурнири.
0
 
 
В тоя мач влезнахме на шега,можехме да го вземем лесно....но проспахме първото полувреме....После идва работата на Депутатчето,което не знае Български език обаче знае друго....Как да не даде червен картон за отбора на ДПС,обаче бързо даде такъв смешен за Локомотив.....А жЛътите да си мълчат,признаха им вчера гол от Аут:)))
0
 
 
Локото взе 1 точка! Толкова взеха и първите 4 отбора в класирането! Ювентус също едва се добраха до равен! Има и такива мачове! Жълтите кратуни се доближиха до носителя на купата на купите само на 15 точки!:::)))
на 01.12.2019 г.
-1
 
 
За съжаление изпуснахме мач,който трява да се вземе,нищо продължаваме напред!Само Локо и само напред и нагоре!
+1
 
 
Проблемът На Треньора е ранния час на мача. А истинския проблем е, че влака взе да изпуска парата.
0
 
 
Днес не победихме, но има и такива мачове. Играхме срещу 11 човека в тяхната половина, които рушаха играта ни, която днес не спореше, дойдоха си за точка и си я взеха. Съдията си свърши работата, подобно на колегата си в Разград...Очаквано! Локото обаче има 37 точки! Кой е очаквал това? Нищо страшно и лошо не е станало!
0
 
 
Тото але але,тото але але,тото але алее...Редовните тъпаци сега какво ще измислят за оправдание-съдията е виновен,търчаха момчетата, ама немаха шанс, играли по икендия...А всички знаем ,че ставаше дума за черно тото...
0
 
 
Комплексарите от околните села на град Пловдив , ако обичат да си стоят по селата с коментарите си...p.s.Стадион няма да има,а мол bultras...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: