ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Гонзо: Аз съм юноша на Локомотив и обичам този отбор!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:50 / 16.08.2019Коментари (6)5623
© Plovdiv24.bg
Новият спортно-технически директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов даде интервю. Гонзо призна, че обича отбора от парк "Лаута" и се надява заедно с колегите му в клуба да наградят спрямо направеното досега. Легендарният нападател на Левски говори и за предстоящия мач на "черно-белите" със "сините".

"Как Христо Крушарски ме нави ли? Не беше много трудно, защото аз съм юноша на Локомотив и обичам този отбор. С г-н Крушарски се срещнахме случайно на един мач на Рилски спортист, където той ме покани да дойда гледам мача със Страсбург. Срещнахме се после и с Бруно Акрапович. Каква ще бъде ролята на директора Чавдар Цветков ли? Не мога да отговоря на този въпрос. Говорихме с г-н Крушарски и Бруно Акрапович да надградим, за да може Локомотив да стане един стабилен клуб и всички да се съобразяват с него. 

Локомотив направи една добра кампания в Лига Европа. Отборът загуби, но се представи добре. Футболистите и треньорите трябва да са доволни от представянето. Внимание на школата ще се обърне, но в крайна сметка всеки футболист сам заслужава мястото си в отбора. Това е приоритет на старши треньора. Смятам, че Акрапович се справя много добре. Неминуемо ще дойде момент, в който талантите от школата ще получат своя шанс. Според мен Локомотив е създал ядро от футболисти, които играят заедно от година. Не е наложително да се взимат нови, освен ако не изскочи нещо изключително. 

Официално може би започвам работата в понеделник, когато трябва да се подпише някакъв договор, но смятам, че когато мъже си стиснат ръцете, е по-важно от договор. Най-важното е Локомотив да играе футболът, който играе в момента. Резултатите не са на всяка цена, но трябва да сме в челните позиции. 

За предстоящия мач с Левски ли? Всеки човек има минало, не мога да избягам от него. Винаги съм с добри чувства към Левски, нормално е, но всеки следва своя път. Аз следвам моя, Левски - своя. С хората, които са в Левски сме в добри отношения, но в крайна сметка пожелавам успех на Левски, но искам Локомотив да победи", заяви Гонзо пред "Спортал".
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За Гонзо Ботев е клубът на баща му, това той го е казвал по ТВ! Знаем, че всеки се гордее с бащините си успехи, а и с тези на останалите си предци. Така че и Гонзо не е възможно да няма специално отношение към Ботев. При негов успешен мач за противников отбор срещу нас, изразявайки радостта си, е отвръщал на нашите фенове на освирквания и жестове. Това обаче не е заради омразата му към клуба, а заради отдаденоста си на играта. Аз в негово лице виждам сина на Сашо Иванов, затова обидите, злобата, омразата към него са изключително неприемливи за мен. Да погледнем нещата по обратен начин. Сашо Иванов е мангал, заболя ли ви сега?
-1
 
 
Като свършат парите от ЛЕ друга песен ще запееш пак ще псуваш като каруцар ,до сега нямаше интереси към локо ,но там където има мъни си най отпред ,да е*а и нещастния ти циганин .
+1
 
 
Гонзо колко години трябваше да минат за да се върнеш.Говедата те погубиха но ти им вярваше.Когато играеше помниш че публиката на Локо ПД не те забравяше и те аплодираше на всеки мач на Левски.
-1
 
 
Ами нормално.Мангал при мангалите отива.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: