ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо удържа второто място след героично реми срещу ЦСКА
Автор: Стойчо Генов 22:53 / 14.06.2020Коментари (2)5369
©
Локомотив Пловдив завърши 1:1 срещу ЦСКА-София в дербито от 26-ия кръг на Първа лига, което се игра на стадион "Българска армия" в столицата. Бразилецът с испански паспорт Лукас Салинас (4) бе точен за пловдивчани, а Тиаго (83) изравни. Близо 25 минути "смърфовете" играха с човек по-малко заради изгонването на Милош Петрович.

По този начин черно-белите останаха на второ място от редовния сезон с актив от 50 точки, колкото има и третият ЦСКА, но пловдивчани са с по-добри показатели от директните двубои. Така възпитаниците на Бруно Акрапович ще имат 3 домакинства и 2 гостувания в оставащите срещи от първата шестица.

Двубоят започна чудесно за "смърфовете", които откриха резултата още в 4-ата минута. Димитър Илиев центрира в наказателното поле, където Бирсент Карагарен подаде с глава към Лукас Салинас, който засече с крак в мрежата за 0:1. Това бе първи гол за нисичкия халф с екипа на Локомотив.

Малко след това Йосип Томашевич нахлу в пеналта и пробва удар, при който топката се удари в ръката на защитник на "армейците", но реферът Станислав Тодоров даде знак играта да продължи.

В 17-ата минута след центриране от корнер Али Соу засече с глава, като топката тупна в земята и рикошира в напречната греда. Десет минути по-късно Едвин Джеси пробва бомбен шут, при който топката за втори път удари напречната греда на вратата на Мартин Луков.

В началото на второто полувреме след центриране от корнер на Умарбаев топката стигна до Бирсент Карагарен, който шутира с десния крак, но вратарят Бусато улови. В 55-ата минута Томашевич напредна по левия фланг и центрира към пеналта, където Анте Аралица засече с глава, но стражът на ЦСКА-София отново спаси.

В 67-ата минута Локомотив остана в намален състав, след като Милош Петрович бе изгонен заради втори жълт картон.

Седем минути преди края ЦСКА-София изравни резултата. След пробив отляво топката бе върната назад към Тиаго, който от 20-ина метра с топовен шут простреля Мартин Луков за 1:1.

Локо игра в състав:

Мартин Луков, Диниш Алмейда, Лукас Масоеро, Милош Петрович, Парвиз Умарбаев (68- Акинсола), Петър Витанов, Йосип Томашевич, Бирсент Карагарен (78- Николай Николаев), Лукас Салинас (61- Давид Малембана), Димитър ИлиевАнте Аралица (78- Доминик Малонга).

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Густо майна Филибето.....на Тримона п....ки фраш...... а по калдаръма....гъч от жълти пе.....си.
0
 
 
Изгубихме 2 точки! Уредихме шопско дерби преди реваншите, което означава, че за тях и сини и червени ще са леш после. Финала пак ще е пловдивски! 99% сигурно е!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: