ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенклубът на Локо: Доказахме повече от убедително кой е футболният господар на Пловдив
Автор: Стойчо Генов 08:52 / 02.01.2020Коментари (91)11121
© Plovdiv24.bg
Фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с позиция, която всъщност представлява обзор на изминалата 2019 година.

Plovdiv24.bg публикува официалния текст от Лаута без редакторска намеса:

Черно-бели братя и сестри,

Изпращаме 2019 г. – втората най-успешна година в историята на Локомотив. 

И през тази, както и пред 2004 г. играчите в черно-бяло завоюваха успеха на същата дата – 15 май – най-ярката дата в пловдивския футболен календар, на която всички истински майни празнуват. Паметна за историята ще остане съвършената поразяваща пета на Ален Ожболт – ювелирен завършек на привидно притъпена атака след шпагата на противников защитник, без чиято намеса това емблематично отиграване нямаше да бъде факт.

Изпращаме година, през която Пловдивският любимец доказа за пореден път, и то повече от убедително, кой е футболният господар на Пловдив.

Изпращаме година на сериозни футболни десанти на публиката ни в страната и чужбина и на победи с красив футбол пред пълни трибуни в нашия дом.

Изпращаме футболна година, през която Георги Илиев остави записа своето име сред легендите на българския футбол – не с какви да е, а с черно-бели букви, като рекордьор по брой изиграни мачове.

Четиринадесетата поред Черно-бяла Коледа резюмира спортните събития, свързани с нашия град, под аплодисментите на претъпканата зала на Драматичния театър за артистите в черно-бяло, водени от маестро Митко Илиев, под диригентската палка на Бруно Акрапович.

Благодарим на всички за огромните усилия през годината!

Догодина пак сме заедно по всички фронтове!

ПЛОВДИВ Е САМО ЧЕРНО-БЯЛ!
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
ТО ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО.ЖЪЛТИТЕ ГЕВРЕЦИ АКО ПАК ГИ ХВАНЕМ НА ФИНАЛА ПАК ЩЕ ГИ БИЕМ.ГОРДОСТТА НА Пловдив СМЕ НИЕ,СИМВОЛА НА ТОЗИ ГРАД.
0
 
 
1912 селяндури... легендарни са ви само комплексите :-) Заслужавате всичко, което ви се случва. От КоматЬеву до Сопотъ на ДПС певиците си оставате. Добре ви го каза баш папгалът Бюреков: “Ботев е отборът на всички, които дойдохме да учим в Пловдив” .... урбанизацията не ви понася и сте вечно на писъци и просия. 1912 Жълти Кючеци :-))))))
0
 
 
Доказахте,че сте комплексирани селяндури.Далтонисти и нещастници.Ама той онзи Горе гледа.Много приказки и фукни ,ама колелото сега слиза надолу.Каквото беше,беше.Сега купата си я гледайте ,ама не минавайте през бул.Източен да не ви избиват херпеси. После на откриването ще ви поканят да видите,къде ще играете под наем.Щото Лаута ще ви стане база на ДЮШ. Ще я кръстят Аян Садъков ;) А ще играете с Ботев под наем на градския стадион Христо Ботев :)))) ще имате специален сектор за вас.Ще сменят седалките само в жълто...с бяло. Черното си остава. Сектора ще е за 1000 души,че вие не ходите повече ;)
+3
 
 
Анимационни герои:))))) Много забавлявате!!! Хахахахахахахаа
+4
 
 
Всеки велик отбор има загубени мачове срещу по-слаби отбори, смешно е да твърдиш, че си отбор на Пловдив когато в най-важния ти мач те подкрепят едва има няма 4-5000 тъмнозелени необразовани а отсреща е Пловдивската публика над 20 000.Пловдив е бил и ще бъде Жълто-Черен мангали прости.
+3
 
 
После разправяйте, че не избивате комплекси на ляво и на дясно. Че бяхте по-добри тази година - ясно, напишете господари на Пловдив за 2019, нещо от сорта... Къде сте тръгнали да се мерите. По-малки сте на години, на успехи, на фенска маса, школата - проформа, разчита се на черни и югпславяни, 20 години по долните групи и т.н. ама иначе сте господари!
+3
 
 
Комплексирани,кюстендилско-столипеновски лайнари.
на 02.01.2020 г.
0
 
 
Много безочлив коментар си написал,а вашата база за чудо и приказ кой я плати? Цялата държава покри борчовете ви!Ако зависеше от парите ви и оградата не може да си боядисате.О като казах за ограда,се сетих ,че общината ви огради строежа,имаше бурени и два фургона,помниш ли? Хубавата ограда е от общината,а бетона от всички нас. Да се знае!
-3
 
 
Адмирации за жълтата паплач, надвикани и победени в Пловдивския финал, размотавани като уличници от политици и собственик, бити като кучета по улиците, приравнени с циганите на "Коледното" си тържество под ритмите на кючеци, и въпреки това не спират да лаят. Воля или паталогична простащина? Май е второто.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: