ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Общината отпуска 50 000 лева на Локо за Лига Европа
Автор: Стойчо Генов 09:42 / 06.06.2019Коментари (28)8049
©
Футболен клуб Локомотив усилено се подготвя за участие в Лига Европа и домакинство на своя стадион. Това стана ясно от среща на кмета на Пловдив Иван Тотев със собственика на черно-белите Христо Крушарски и административния директор Атанас Узунов. За целта ще бъдат извършени ремонтни дейности на стадиона в Лаута, съгласно дадени миналата седмица предписания на представители на УЕФА, които на място разгледаха състоянието на съоръжението.

След като бъдат изпълнени указанията, стадион "Локомотив“ ще може да домакинства срещи от втори предварителен кръг.

Според Атанас Узунов благодарение на съдействието на кмета Иван Тотев стадионът може да вземе категория 3, с което при евентуално класиране отборът ще играе и в редовните кръгове (в груповата фаза на турнира).

"Благодаря на кмета Иван Тотев, че спази обещанието си, което даде преди време и ще помогне от такова високо ниво мачовете да се провеждат тук и пловдивчани ще бъдат преки свидетели на тези срещи“, заяви Христо Крушарски.

"На следващата сесия на Общинския съвет ще внесем предложение за предоставяне на целеви средства в размер на 50 000 лв. на футболен клуб "Локомотив“ за подготовка на базата и изпълнение на указанията, дадени от УЕФА“, посочи кметът Иван Тотев.

Той допълни, че решението ще бъде с предварително изпълнение, което ще даде възможност на футболния клуб да започне работа веднага.

Припомнете си в прикаченото видео какво каза Крушарски за предстоящия ремонт на Лаута и участието на отбора в Лига Европа!

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Общината дала 50 бона за почерпка.Дамо за това стават тези пари.А какви ще дава Крушарски не е за папагали.
+1
 
 
Неградските селтаци да продължават да реват, пълнят ми душата с жалките си вопли. Ако искат мога да им напомня те каква цифра дължат на общината по неспазването на концесията на Бедрок Арена. С 50 бона само бурените на въпросния строеж няма да можете да изчистите. Много кофти година за жителите на Рогош, Маноле и Стряма.
-1
 
 
Като е общински, частният клуб Локомотив плаща ли наем за ползването му?? Ако не плаща, откъде накъде ще има претенции към чужда собственост? Все едно някой да дойде да ти живее в къщата без пари и да има претенции, че стените не са измазани.
0
 
 
Какво браво!!Каква е тази смешна сума дето е дават общината. Стадиона продължава да си е общински, те са длъжни да си го подържат. Подхвърлиха едни 50 хиляди, голяма работа. Те за боядисване няма са стигнат. Крушарски пак трябва да се оправя сам човека.
0
 
 
Според договора за концесия Крушарски трябва да инвестира 21 милиона лева в стадиона за 6 години... Още на първият смешен разход от 50 000 лева иска от общината, тоест от мен и от теб читателю. Вместо той да даде, пак взема. Висок е 1.65, с шкембе и ръце като солети, с вид и интелект на австралопитек. Защо и как на тоя човек му се позволява да е собственик на Локомотив и защо и как му се дават стадиони и 50 000. Каква е тая държава бе, нищо тук няма логика.
-3
 
 
Гуусин Тотлебен (тотьоф) и ние искаме 50 бона . И аз ще си разширя магазина за да дойдат повече хора. С какво са заслужили тези псевдо бизнесмени?
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 06.06.2019 г.
-3
 
 
тва добре , ама от къде ше намерим 2000 мангала за новите седалки!
+6
 
 
Браво на кмета,така се прави! Пловдив заслужава да приеме мачове в евротурнирите!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: