ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
УЕФА наказа сурово Локо за расизъм
Автор: Стойчо Генов 20:11 / 12.08.2019Коментари (15)11190
УЕФА наложи сериозна санкция на Локомотив Пловдив заради поведението на феновете по време на първия мач от третия предварителен кръг срещу Страсбург. Ръководството на черно-белите трябва да затвори за публика Трибуна Спортклуб за следващия домакински мач на тима в Европа.

Причината е расистко поведение на публиката и обиди към футболисти на Страсбург, а решението е на Дисциплинарната комисия на УЕФА.

Както е известно, Локо загубиха с 0:1 от елзасците, а реваншът е в четвъртък от 21,30 часа.

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 13.08.2019 г.
+1
 
 
Няма да има следващ домакински. АЙ ЛОКО
0
 
 
Това е пълен абсурд.Като се има предвид ,че в трибуна Бесика са по радикалните фенове ,те наказват трибуна Спортклуб ,където са възрастни хора и родители с деца и жени.Нещо се изплашиха УЕФА от Локомотив .Няма проблем ,съдията си свърши работата още в първия мач,сега на този съдия ще му е по-лесно .А и няма да позволят да продължим нататък.Поне нашите да играят освободено и да ги направят за смях сто милионния отбор .
на 13.08.2019 г.
0
 
 
другия път всеки фен с по 1 кило банани и мятаме по "другата раса", поне да знаем що ни наказва... нещастници!
0
 
 
При положение че имаш само двама българи в състава е смешно да има расизъм и расистки изцепки.Наказанието,правилно или не бърка в бюджета на клуба.Трябва да си малоумник за да не го разбираш
+2
 
 
Категоричен съм че всички освирхвахме когато играеха франсетат ни никой не викаше Н .... Р! НИКОЙ!
+2
 
 
На мача не чух нито веднъж някой да подвиква маймунски звуци или по някакъв начин да засегне противников футболист на расистка основа , ясно е че не само в България а и навсякъде по света във важни срещи отбора подвика "УуУУууууУ" когато другия отбор поеме топката/разиграва важно положение. Задължително да се обжалва и да се изиска точен аргумент/видео материал с които да докажат че е така.
+2
 
 
Не знам кой какво е викал и какво са чули от УЕФА, но не може да ни наказват за расизъм, като имаме двама чернокожи футболисти в момента , а и преди това са играли много такива и са били едни от най -обичаните и уважавани от цялата Локомотивска публика .Сега Стивън Езе е много обичан и Маленбана с добрите си игри, и той става любимец на публиката .Това е някакво недоразумение и трябва своевременно да се обжалва от клуба.
0
 
 
Расистки обиди или звуци не е имало категорично! Няма човек, който да е казал, че е чул такива, както на стадиона, така и по телевизията! Това е пореднста "балтия" за българския футбол от УЕФА но този път без никакви доказателства! Нито аудио, нито видео, нито снимков материал!? Говедата ги наказват за свастики, нас по доклад? Няма да се очудя, ако тая работа я е свършил някой българин?
+1
 
 
Повече от 20 години Пловдив страда и понася безсмислени наказания, санкции, пропуснати печалби и не на последно место СРАМ, защото стотина едноклетъчни комплексари се изявяват като "бялата" раса по мачове. Освен, че се изказват от името на всички фенове (с помощ от паразита Бонев) тези фатмаци тероризират обикновените фенове години наред с военни димки, бомбички и истерична агресия. Изгониха поколения локомотивци от стадиона. Докога ще търпим тези страхливи, филмирани амфетамини ?! Вместо в празник за Пловдив и България ще участваме в мачовете на любимия си отбор пред телевизора! Позор !
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 12.08.2019 г.
-1
 
 
няма срашно -следващия мач ше е след 50/100 години така или иначе
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: