ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бонев: Имаме сили да продължим в Лига Европа
Автор: Стойчо Генов 10:57 / 23.07.2019Коментари (3)4651
© Plovdiv24.bg
Почетният президент на Локомотив Пловдив и легенда на клуба Христо Бонев изрази оптимизъм, че тимът ще постигне добър турнирен резултат в първия мач със Спартак Търнава, който да даде надежди за реванша и отстраняване на съперника.

Историческият първи мач от европейски клубен турнир за стадион "Локомотив" ще е в четвъртък от 20,30 часа.

"Първото и най-важно нещо е, че ще приемем Спартак Търнава на "Лаута". На стадиона кипеше и все още кипи огромен труд за подобряване на всичко това, което искаха от УЕФА за провеждане на мач от такова ниво. Това най-много радва феновете и нас.

Първият двубой в шампионата с Черно море във Варна бе разочароващ но, както се видя, много отбори ще бъдат разочаровани от тима на Илиан Илиев. Веднага след това дойде срещата със Славия и оптимизмът се върна при нас", каза Зума пред "Тема спорт".

"Бруно Акрапович и щабът му следят подробно Спартак Търнава и вярвам, че са ги разучили добре. Момчетата трябва да разберат какво е значението на един мач в Лига Европа. Ще бъде много положително в първия двубой да вземем аванс, който да ни осигури по-лек реванш и класиране за третия кръг.

Имаме футболисти, които ще направят всичко възможно да зарадват хората. Това, което наблюдавам и чувам, е, че доста хора вече са си купили билети за срещата, така че стадионът ще се понапълни, а какво по-хубаво от това. Спартак Търнава е преодолим съперник.

Имаме сили да продължим. Бруно Акрапович сигурно вижда някои проблеми, които са очевадни в крайната защита, но той ще намери начин с избора си и тактиката да преодолее този противник", добави славният национал на България.

"Христо Крушарски хвърли доста средства, за да не играем в София или Бургас. Той беше възхитен от факта колко фенове имаше на тържествата по улиците на Пловдив след спечелването на купата", завърши Христо Бонев.
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 23.07.2019 г.
0
 
 
Абе, ти едно време и атомно нападение имаше и щеше да влизаш в тройката, пък после едва не изпаднахте, ай по-скромно малко а. Не се ли виждате какво представлявате?
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 23.07.2019 г.
+1
 
 
ше бийм наред -чрез нападение с комари! хахахахааа
0
 
 
Билетите за мача са на привършване!!! Който не си е взел да побърза, ако иска да гледа мача на живо! Засега мача няма да се предава по никоя телевизия!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: