ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локо ще протестират пред Общината в събота и неделя
Автор: Стойчо Генов 16:39 / 12.12.2019Коментари (120)11746
© Plovdiv24.bg
Феновете на Локомотив Пловдив ще протестират този уикенд пред Община Пловдив, научи Plovdiv24.bg. Това ще стане и в двата почивни дни - събота и неделя, като протестът ще е за "равенство между клубовете".

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалната позиция на Фенклуб Локомотив Пловдив:

До привържениците на Локомотив Пловдив

На вниманието на Община Пловдив

Уважаеми Локомотивци, през изминалия уикенд изразихме с декларация позицията си относно поредната измама и кражба, при която ощетени отново са гражданите на Пловдив, и в частност, феновете на Локомотив.

В понеделник внесохме декларацията в общината и се срещнахме с кмета г-н Здравко Димитров, където още веднъж заявихме, че няма да допуснем двойни стандарти и липса на равнопоставеност между футболните клубове. Същата декларация бе изпратена и до Министерски съвет.

Към днешна дата фактите са следните: 

Кметът пренебрегна изцяло думите ни и си позволи самостоятелно да определя какъв е основният проблем на Локомотив Пловдив. По неясен начин стигна до извода, че някои се нуждаят от нов стадион, а ние – само от база. Г-н Димитров прокарва взривоопасни внушения!

Искаме да припомним, че през 2004 г. се срути една трибуна на стадион Локомотив.

През следващите години се напука трибуната за гости. По късно беше разрушена трибуна "Бесика“ в очакване на по-добри времена. Стадионът ни е в окаяно положение и на него няма нито една тоалетна.

И след всичко това г-н Димитров има безочието да твърди, че стадионът не е основен проблем на Локомотив Пловдив!

Очевадно е, че г-н Димитров не мери с еднакъв аршин и с действията си се стреми да облагодетелства други от позицията на властимащ. Твърде бързо след изборите тези несправедливости започнаха да излизат наяве. Видно е, че се действа по предварително начертан план, под външен диктат и се защитават интересите само на една част от гражданите на Пловдив. Подготвяната схема ще ощети не само футболните фенове, но и хилядите обикновени граждани, данъкоплатци и гласоподаватели.

От няколко дни в медиите се забелязва и друг много важен факт – внезапното оглушаване на всички властимащи за проблемите на Локомотив. Точно обратното, стартира се колкото е възможно по-бързо процедурата по прекратяване на концесията на стадиона край бирената фабрика, за да може през зимната пауза набързо да бъдат гласувани взетите изцяло в интерес на единия клуб решения и да се започне изграждането на стадиона.

ТОВА Е НЕДОПУСТИМО!

След подобно скандално отношение от страна на Община Пловдив не ни остава нищо друго, освен да започнем протести за равнопоставеност. Ние не сме против да се строи стадион "Ботев“ – хоби-проектът на Цв. Василев, но настояваме същата по размер инвестиция да бъде направена и за Локомотив, а не както се очертава на едните да бъдат дадени 30 милиона, а на другите само 3. Ако това не може да стане, тогава нека всички предвидени средства да бъдат вложени в стадион Пловдив, който е на всички пловдивчани и е от огромно обществено значение за града ни.

С оглед на горното призоваваме всички фенове на Локомотив Пловдив на протест в събота, 14.12.2019 г., в 14.00 часа, веднага след Черно-бялата Коледа пред Община Пловдив и в неделя, 15.12.2019 г., в 11.30 часа отново пред Общината, откъдето ще направим шествие до Лаута и още веднъж ще изразим позицията ни за РАВЕНСТВО МЕЖДУ КЛУБОВЕТЕ.

Обединени фенове на Локомотив

Фенклуб Локомотив Пловдив
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
До Елторо: "Стадион Пловдив чака 30 г да бъде довършен, и в него са вложени много повече пари, защо Хр Ботев да е преди него?" Защото: 1. Клубният стадион е по-важен от градския стадион за развитието на клуба. На градския стадион ще се играят големите мачове, за които клубните стадиони са с недостатъчен капацитет. Това означава, че екзистенц минимумът за съществуването на клуба е клубния стадион, а градският стадион е екстра, т.е. това е надстройката! 2. За да не се компрометира досега построеното. Имаше обследване. Резултатите са известни на стопаните на стадиона, вероятно има предписани срокове! 3 За да не остарее морално като стадион Пловдив. Надделява тезата, че стадион Пловдив ще трябва да се бутне изцяло и да се построи нов модерен стадион при това без да е обследвана здравината на конструкциите.
0
 
 
Хубава битка се е заформила.Само от върли ФейновИ. На едните ще им строят стадион,пък другите и те искат.Дет се вика може да не им построят ама да повикат ,че да попречат и на Тея дето им дошъл късмета :) Истински пловдивчани милеещи за Пловдив.Пууу да ви Ева майката сляпа,тесногърда и задръстена.Завистливи копеленца и наркоманчета. Къде ви е базата на ДЮШ бе помияри ? Децата и юношите не си гледате,тръгнали да искат равенство.А направете си база пък тогава искайте равенство и стадион.
0
 
 
Общината да тегли парите че папагалите чакат 30млн.Зико тегли ги тези 120млн.и да започваме .Тоя ще фалира и община и област.Давайте така да видим до къде ще стигнете.Ктб ще е само началото на края.
+6
 
 
ауууу колко са завистливи мангустите. Потвърждават стари български поговорки. Първо да съберат фенове, които да си купуват билети пък после да искат стадион. Преди да бутнат стадион Христо Ботев, "Ботев" беше с най-много средно фенове на мач. След построяването на новия стадион отново ще сме първи по този показател. На локомотивците пожелавам да го ху ху ху
+6
 
 
Така ли се успокоявате нощем, че имало безплатни автобуси, билети, совалки и т.н. Безплатна е водата и тока, която плащаме на вашето малцинство (Зума го е казал). На циганите им дай празненства! Къде ви беше подкрепата? Кланяйте се на Жоро наркомана, но рано или късно всичко ще си дойде на мястото.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-2
 
 
Колко готино е да си жълт пернат паткан - значи за Вас може ? защото сте повече от феновете на бока хуниорс ? а дългът на мустака ? или и там берекет версин ? то черния петък мина - марш в коматево!
-3
 
 
Аз имам едно питане към кмета на град Пловдив.Г-н градоначалник,за това ли ни вдигате данъците? За да се влеят въпросните пари в един стадион,който няма нищо общо с общото благо на гр.Пловдив.За построяването на този стадион ли отиват моите данъци.Не е ли ясно,че се надига гражданско недоволство.До кога нещата в държавата ще се случват по този гнусен и аморален начин.Да не говорим,че Бойко Борисов даде обяснение ,че бил обещал.На кой точно е обещал,на частен клуб с едноличен собственик,ли?Айде стига вече с простотии.Всички на протест!
+5
 
 
Злобни, завистливи същества... ИЗМЕТ!
+4
 
 
Помолете се и на Хелзинския комитет да ви защити правата. Да ви е*а майката циганска проста.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: