ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Резултатен Локомотив не прости и на Царско село
Автор: Стойчо Генов 19:20 / 13.09.2019Коментари (9)8477
© Lap.bg
Локомотив Пловдив продължи с отличните си изяви в Първа лига и удари Царско село с 3:2 като гост в мач от 9-ия кръг, който се игра на стадион "Славия" в столицата. Георги Хашев (20) си отбеляза автогол, а португалецът Диниш Алмейда (50) се разписа при официалния си дебют за пловдивчани. Третото попадение бе дело на Ален Ожболт (53). Георги Минчев (86-дузпа) и Родни Антуи (90+3) бяха точни за домакините.

По този начин възпитаниците на Бруно Акрапович постигнаха 5-ата си победа от началото на сезона и имат вече актив от 17 точки, колкото и втория Левски. Локо обаче продължи серията си и в 9-и пореден двубой допусна попадение в своята врата. В същото време "смърфовете" са най-резултатният тим в елита с 21 отбелязани гола.

Черно-белите стигнаха до чисто голово положение още в 6-ата минута. Парвиз Умарбаев изведе Георги Илиев сам срещу Мартин Димитров, но вратарят успя да спаси удара.

Четвърт час по-късно Локомотив откри резултата. Една избита от защитата на домакините топка стигна до Парвиз Умарбаев, който центрира в наказателното поле. Там Давид Малембана се извиси и засече с глава, при което топката се удари в рамото на Георги Хашев и влезе в мрежата зад Мартин Димитров за 0:1. Домакините имаха претенции към съдията Георги Иванов, защото не спря играта при головата атака, а в наказателното поле лежеше Мартин Кавдански и имаше нужда от лекарска помощ.

В самия край на първото полувреме "смърфовете" пропуснаха отлична възможност да удвоят. След бърза контраатака Ален Ожболт овладя с гръб към вратара, обърна се рязко и шутира, но в последния момент защитник на Царско село протегна крак и топката излезе в корнер.

Локо реши мача с мълниеносен удар с два гола в рамките само на 3 минути.

В 50-ата Парвиз Умарбаев центрира от корнер в малкия пеналт, където влезлият в игра преди 5 минути Диниш Алмейда засече с глава за 0:2. Бившият футболист на Монако вкара и в неофициалния си дебют при разгрома над Рилски спортист с 4:0 в контрола на 7 септември.

В 53-ата минута Ален Ожболт пусна пас надясно към Бирсент Карагарен. Последва пробив и центриране по земя пред вратата, където отново Ален Ожболт засече с крак за 0:3.

Десетина минути по-късно бившият футболист на Ботев (Пд) Серкан Юсеин шутира от фаул над стената, при което топката удари гредата и излезе в аут.

В 83-ата минута Бирсент Карагарен финтира последователно трима защитници на Царско село и се озова сам срещу вратаря, но от малък ъгъл шутира над напречната греда в аут.

Последва отпускане в черно-белите редици и четири минути преди края Царско село намали резултата от дузпа. Тя бе отсъдена, след като Диниш Алмейда задържа в наказателното поле Андерсон. Георги Минчев бе точен от бялата точка за 1:3.

В третата минута на добавеното време Родни Антуи бе изведен сам срещу Мартин Луков и фиксира крайното 2:3.

Локо игра в състав:

Мартин Луков, Давид Малембана, Стивън ЕзеМилош Петрович (46- Диниш Алмейда), Парвиз Умарбаев, Петър Витанов, Бирсент Карагарен, Йосип Томашевич (80- Момчил Цветанов), Георги Илиев (69- Един Бахтич), Димитър ИлиевАлен Ожболт.

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 14.09.2019 г.
-1
 
 
много калабалък бяхми, едва са сабрахми в сектора. Саде локо
0
 
 
Дали им дузпа подарък .Важно е че отбора играе.
+1
 
 
И срещу толкова силен отбор като Царско село, победил Берое и Ботев, Локомотив показа превъзходна класа. Казах ви, да не се притеснявате, мачкаме наред. Сега ние диктуваме модата на футбола в България. ЗАЩО ДА НЕ СТАНЕМ ШАМПИОНИ. Не виждам Левски и ЦСКА да са нещо по-добри от нас. Остава да се преборим само с Лудогорец.
на 13.09.2019 г.
+1
 
 
Тоя чернодрешко опорочи мача и ако имаше нарушение при дузпата ,то беше пред наказателното поле.А иначе играча на "селяните от царството"можеже да падне и на голлинията! Господа невежи съдии с такива отсъждания не помагате а само вредите на БГ футбола!
+3
 
 
Ееей тия буфери мръсни ко праят па нас пак шъ на ш**ат прасетата
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: