ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бруно отвърна на атаката от Едо: Лесно е да стоиш на хлад и да критикуваш!
Автор: Стойчо Генов 09:29 / 09.06.2020Коментари (15)5770
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович не остана длъжен на легендата на черно-белите Едуард Ераносян и отговори на нападките му. Както Plovdiv24.bg първи написа, треньор №1 в историята на Локомотив не остана доволен от играта на тима при победата над Етър с 2:0.

Според Едо футболистите на Акрапович играели мудно и правели безсмислени пасове на 2-3 метра. Освен това Ераносян каза в прав текст, че Анте Аралица е "малко ялов и да вкарва голове не му е силната страна".

"Мен може да ме критикува, но не и играчите. Аз мисля, че контролирахме напълно мача и създавахме положения. Така е лесно, да стоиш на хлад и да критикуваш. Трябва обаче да се има предвид през какъв период преминахме и колко време имахме за подготовка. Аз съм доволен от играчите си", отговори на нападките Бруно Акрапович, цитиран от "Меридиан мач".
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Едо коментираше супер реалистично! Аралица е за съжаление посредствен мнго.... Нека го сравним с Мартин, който Бруно и Крушарски изгониха.... и става тъжно.... А Бруно като говори за Едо да си слага анцуга за сватби и да козирува!
0
 
 
Анте не е голмайстор,това е видно..Вратаря на етър очакваше центриране и опразни близкия ъгъл....Вместо да я мушне в празната врата,направи по-трудното паса...Добре,че защитника на етър я цъкна в ъгъла опразнен от вратаря..
0
 
 
да се надяваме с времето да започне да бележи повече голове още е доста млад
0
 
 
Да Анте е малко ялов за гола но кой даде паса на Ожболт.Гола срещу Етър си бе негов след рикошет.Анте е техничен но малко бавен.
0
 
 
Бруно много добре познава качествата на футболистите си ( Включително и на Аралица ). Анте си има кусури пред гола,но си има и положителни неща в играта. Преди да плюете по някого помислете . Има редица обстоятелсва които вие като зрители наи-вероятно не знаете. Например : какво иска Брубо от Анте в дадения мач?имали нещо впредви треньора за мача с Левски и това да се отразява на играта в конкретния мач?каква е формата на останалите футболисти ( освен тези на терена ) ? Ако изкара Анте кого ще пусне ? Този който влезе ще е готов ли на 100 % ? всичко решава треньора според дадената ситуация за мача ( важност,моментна форма на играчите,контузий,схема на игра и.т.н ) . Като цяло е хубаво преди да плюете или коментирате първо да помислите !!!!!!! Нещата никога не са толкова прости.
+2
 
 
Май само Бруно не вижда, че Аралица е куц кон ...
+1
 
 
След 3 месеца пауза Едо какво е очаквал
на 09.06.2020 г.
+2
 
 
Да малко остър тон използваше предвид само двете седмици подготовка, а за Анте си е истина.Головия пас през крачола за Купата го пази за сега от родната любов.
0
 
 
Можем спокойно да кажем, че треньор номер 1 за всички времена на Локо е БРУНО АКРАПОВИЧ. Този човек, с не много финанси успя да превърне Локомотив в добре смазана машина. Спечели най-ценната купа в историята на Пловдив. Отбора играе най- резултатния и агресивен футбол в Лигата. Докато Едо постигна много, НО с парите и на Жиро Илиев. Бруно е номер едно.
+1
 
 
Ами кофти е да говорят за синът ти така ама е истина
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: