ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо се скъса да пропуска, отмениха му два гола и загуби Суперкупата
Автор: Васил Динев 22:24 / 03.07.2019Коментари (41)16087
Локомотив Пловдив загуби от Лудогорец с 0:2 мача за Суперкупата на България. Два гола на "черно-белите" бяха отменени през първото полувреме. Разградчани откриха резултата след изпълнение на корнер още в третата минута - топката бе изчистена към дъгата на наказателното поле, където Мавис Чибота получи пас по земя и с фалцов удар прати топката във вратата на Луков.

"Смърфовете" стигнаха до свободен удар в 16-ата минута, топката бе центрирана за Стивън Езе. Нигерийският бранител я свали към Аралица, който вкара, но страничният съдия маркира засада.

В следващата минута Георги Илиев изведе по прекрасен начин отново Анте Аралица, чиято позиция бе покрита от Антон Недялков. Нападателят се озоваваше сам срещу вратаря Пламен Илиев, но прати коженото кълбо в аут.

Локо успя да изравни резултата в добавеното време на първото полувреме. Бирсент Карагарен получи топката зад отбраната на "орлите" и върна за Георги Илиев, който стреля и вкара, но голът отново бе отменен. 

В 56-ата минута топката се озова в Анте Аралица, който за втори път остана сам срещу вратаря. Нападателят на Локо нанесе удар, но Пламен Илиев излезе и скъси ъгъла, пращайки топката встрани. 

Малко след това Бирсент Карагарен пое топката с рамо и от десния фланг от воле я прати в мрежата зад вратаря Пламен Илиев. Това попадение също бе отменено заради игра с ръка, каквато със сигурност нямаше.

Лудогорец нацели левия страничен стълб в 64-ата минута. Тогава "орлите" създадоха много бързо контранападение. Мавис Чибота проби отляво по отличен начин навътре и понечи да стреля, но пред него бе Стивън Езе. Чибота пусна вдясно за Марселиньо, който стреля, но за негово съжаление топката се отби в страничния стълб на Мартин Луков

В 66-ата минута Димитър Илиев овладя през центъра и пусна вдясно за Карагарен. Атакуващият футболист на пловдивчани стреля мощно по диагонала, но с една ръка Илиев прати топката в ъглов удар.

Поредната брилянтна възможност за "черно-белите" бе пропиляна в 83-ата минута. Тогава Бирсент Карагарен бе изведен зад защитата на "орлите" и стреля, но с тяло Пламен Илиев спря пътя на топката.

Две минути след редовните 90 Чибота получи топката в наказателното поле и намери Лукоки, който с техничен удар не остави шансове на Луков. Така се оформи и крайният резултат в полза на шампиона на България.

Локомотив: Мартин Луков, Стивън Езе, Йосип Томашевич, Милош Петрович, Петър Витанов, Парвиз Умарбаев (74- Елитон Торета), Момчил Цветанов, Георги Илиев (75- Един Бахтич), Бирсент Карагарен, Анте Аралица (66- Ален Ожболт), Димитър Илиев.

Лудогорец: Пламен Илиев, Сисиньо, Антон Недялков, Драгош Григоре, Жордан Икоко, Светослав Дяков /к/, Яцек Горалски, Джоди Лукоки, Марселиньо, Мавис Чибота, Клаудиу Кешеру.

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Жълтата сган говори за комплекси ,а е редовно във форум за Локомотив.Гледайте си вашите проблеми и да Ви е честит Стадиона.Кога ще е дебюта на Инса колеж.
на 04.07.2019 г.
-2
 
 
Саде ботев саде канарите. Ето видяхте ли как се играе на финал братя канари. Гледайте и си записвайте. Буфирите показаха как се губи с достойнство и мъжка игра. Техните фенове показаха как трябва да се подкрепя отбор. Не спряха да пеят цял мач въпреки загубата. А какво напрайха нашите мърсоли на финала на финалите, а? НИЩУ, едно голяму нищу. Изсраха се в лицата на вси канари, начело с Тошу немеца. Ама то и фенувите ни за нищо не стават. Изнесухме се за 3 минути след мачу. Резил за вси канари за цял живот. Саде ботев саде бат Ачу
+3
 
 
Няма такива"любимци". Официално: Продадени 1086 билета за супер купата за двата отбора. Вие правете сметка : Колко интелигенция е имало и колко са кренвиршите? Смешници! Финала с Ботев, това ли ви беше най- важния мач в живота, нещастници черни ?Това ли???! Толкова тежък комплекс ли имате от Ботев та това се оказа най-важният ви мач??? Не е ли по-важно да се представите добре в лига Европа например??? Нали там е мерилото? А и там БФС не би трябвало да ви пречи. Ама,не.Ботев та Ботев. Значи като сте били Ботев вече можете да умрете спокойно. Не вярвах,че Ботев ви е толкова тежък комплекс. И какво се оказва? Щом сте били Ботев на финала за купата значи сте били целия свят. Не можете да се усетите как се излагате.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 04.07.2019 г.
0
 
 
Какъв стадион искате бе, вие не можахте да напълните Лъвчето. Все едни и същи тату пичолари..и те искали стадион.
+3
 
 
От заглавието изглежда сякаш манго са имали някакъв шанс да спечелят? Или на мен така ми се струва? А който гледа мача и разбира поне малко от футбол видя, че Лудогорец не играха и на 20% от възможностите си и всеки път, в който някой от тях се разиграваше, футболистите на локоту изглеждаха като конуси на тренировка. Още ли си мислите, че отбора ви може да има някакви претенции, говоря за чисто футболни, а не за уредени финали? Отбор без нито една победа в долната шестица за целия пролетен дял? Смешни сте. Но това е нормално, предвид, че целия роден футбол е една тотална пародия, аматьорщина, черно тото, уредени мачове, пране на пари от трансфери и т.н. Показател е Националния отбор. Все още се учудвам на хората, които следят всичката тази гняс и то с интерес...
-3
 
 
Ако бяха отменили такъв гол на" жълтата сган" щяха да ореват света .Чудно ми е какво правят във форума за Локомотив.Да си гледам селско-говеждия тим и там да си коментират .Рогош,Маноле ,Стряма, купата е няма.
-3
 
 
Лудогорец дали се гордеят по какъв начин спечелиха мача? Ами да им е честито. 2:0 за съдията, дайте му купата.
+3
 
 
Над 25000 зрители и все от шльоко,Пловдив черно-бял ликуваха по трибуните със поредните цигански номера ,толкова преброих ,видяхте ли се бе колко струвсте и публика и игра манговци от сега натстък ще е все тска ей сега и моряците ще ви го набутат за удоволствие ,иначе Пловдив е черно бял ,циганин до циганин айде алисето да почва песента .
на 04.07.2019 г.
0
 
 
Аууу смешниците се скъсали да пропускат, щото другите не. И в края на краищата какъв е резултата?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: