ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски отсвири Ботев: Дразнители са ни ЦСКА, Левски и Лудогорец! Каза и за коронавируса
Автор: Стойчо Генов 12:15 / 08.07.2020Коментари (16)7606
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски заяви на пресконференция в Пресклуб "България" амбициите и целите на отбора за следващия сезон. Той обяви дали пловдивчани ще се борят за шампионската титла в страната и при какви условия ще стане това.  

"Надграждаме и това е показателно. За догодина нашия план е ясен – стъпка нагоре. Да надграждаме и да вървим към по-високи успехи. Сега гледаме към европейските турнири и това ще е показателно за работата, която сме свършели тази година. Три кръга напред да стигнем и да си изпълним целта“.

"За шампионска титла – има една песен "Не всичко е пари“. Действително обаче трябват малко повече. Няма да пазаруваме на едро от супермаркета. Без сериозни попълнения. Имаме цел, но тя не е на всяка цена. Знам къде ни ми е мястото. Няма да се оставим да сме последен вагон. Това трябва да е ясно“.

"Не се отказваме и не се предаваме. Има отпускане след Купата, то е очевадно. Ще се стегнем за тези два мача и трябва да ги вземем“. 

"Два отбора са ни дразнители - ЦСКА и Левски и Лудогорец, но тях ги надиграваме няколко пъти. Видяхме нашия втори ешалон срещу техния първи. Пак ще кажа за шампионската титла – трябва да имаме 22 човека на еднакво ниво. За това обаче ще трябва бюджет два или три пъти по-големи. ЦСКА и Левски са ни в кърпа вързани, така че няма какво да говорим“, каза пред журналистите ексцентричният бизнесмен.

"Коронавиус можем да хванем и сега. Правихме последния тест след ЦСКА. Нека се направят тестовете, да изчакаме да излязат резултатите и тогава ще видим. Да не бързаме, да не всяваме паника. Аз вчера си направих, всички са направили тестове“.

"Интерес има всеки ден. Всеки ден се обаждат разни лешояди. Виждате какво става със Славия. В нашия клуб сме забранили думата мениджър. Мениджър на юношите ни са клуба. Голяма част от нашите са без мениджъри, дори и Умарбаев. Тази пандемия е по-опасна от коронавируса. Те само мътят главата на момчетата. Криптовалути им дават. После се чудим защо е бил горе, а после е паднал долу. Той го лъже и му взима от заплатата. Конкретно нямаме нито една оферта още за нито един футболист. С мениджъри ние не преговаряме. Преговаряме директно с футболистите. Мениджър на всички ще е клубът. Ние ще заложим на селекция от български футболисти, които искат да играят и да се доказват. Не да използват рекламната агенция Локомотив и да забравят за какво са дошли“.

"Аз го казах в прав текст – попитах треньора дали има разговори с Марселиньо.  Не сме от максималистите, имаме таван на заплатите", заяви собственикът на Локо, цитиран от Спортал. "Не може една заплата на един футболист да е 30 пъти над една заплата на обикновен работник. Футболиста има 10, 15 години да си изкара парите. Трябва да направят като Гонзо – да отидат във Франция и да си изкараш парите. В България аз не виждам кой ще извади пари да даде 50 хиляди лева заплата. Ако е под 15 хиляди евро разговор въобще няма. Трябва да се борят, да ги види някой да дойде да ги вземе. Това е истината“, завърши Христо Крушарски.
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 08.07.2020 г.
0
 
 
Крюшо, ти стана по-голям мангал от циганите, бе!
на 08.07.2020 г.
0
 
 
А то така и трябва! Само,че в господин крушаря пак лъсва селското защото е включил и Лудогорец а това отборче може да е дразнетел за други селски отборчета а чисто футболно Лудогорец неможе да е дразнител за когото и да било щото останалите сме много далече и в тоя кюп разбира се сте и вие буферчета.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 08.07.2020 г.
+1
 
 
Приберете го тоя психопат. Бил болен от Кови, пък другите - не, пък... Абе, хахо за психиатър!
0
 
 
Бъркаш им здравето на папагалите.Крушарски нека се напънем малко за последно преди ЛЕ.
-1
 
 
Нормално,кой ги бръсне за слива коматевци
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 08.07.2020 г.
-2
 
 
мнооо си зле бре кукундрул дърт
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: