ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Капитанът на Локо е №1, само Балъков не вижда качествата му
Автор: Стойчо Генов 12:32 / 08.10.2019Коментари (22)7801
©
Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев получи наградата си за Играч №1 на изминалия 12-и кръг на Първа лига. Той спечели категорично анкетата на Пресклуб България.

С двата си гола и изявите си срещу Етър във Велико Търново, Димитър Илиев си заслужи напълно престижната награда, която му се връчи днес за втори път в неговата кариера.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че мачът Етър - Локо (Пд) бе изгледан от трибуните на стадион "Ивайло" от националния селекционер Красимир Балъков. Въпреки това специалистът упорито отказва да повика Димитър Илиев, но затова пък отново в разширения състав е 38-годишният вратар на Етър Христо Иванов. Нисичкият страж бе доста колеблив при 3 от поподенията на черно-белите, а освен това се провали и в контролата срещу Англия.

"Мачовете в Лига Европа понапълниха Лаута. Надявам се с тази резултатна игра да върнем феновете. Играем зрелищен футбол. В следващия кръг ни гостува ЦСКА и се надявам Лаута отново да се напълни. Дали е Лудогорец, или Бистрица - доста малко отбори могат да ни противодействтат на пресата, ако ни се получи. Видяхте мача с Етър. Много отбори срещат изключителна трудност срещу този наш стил", каза Димитър Илиев на брифинга в Пресклуб България.
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Толкова ли много иска да се продаде някъде, че дава зор за тоя национален отбор? То с почти всяка лИгендЪ на локуту все така става - обичат отбора, обичат публиката, ама при първата възможност си бият шута. "Цесика си е цесика", нали така беше ?
-1
 
 
Стига сте ревали,за сравнение с повиканите,той е много по добре.той се видя,че със тези не става,трябва да се търси други играчи.със сигурност няма да е митко,както преди не беше камбуров.
на 09.10.2019 г.
-1
 
 
Абе остави, ама да кажа за сведение на всички буфери - последната информация е че талибана от локото има оферти от Барселона, Реал Мадрид, Манчестър Сити, Ливърпул, Байерн Мюнхен и ПСЖ. Балъков го з**би, кво разбира от футбол, в края на краищата е бил само четвърти в света.. Ей, тва Меси, Роналдо, Неймар, Салах да го духат пред буферския талибан.
на 08.10.2019 г.
0
 
 
По грамотен футболист в първенството от Митко Илиев няма,а той не го вика.Доказан некадърник като треньор,жалко че губи времето на нашето момче.
-1
 
 
Балъка не става за треньор във В група,те го сложиха на национала.По малоумно решение не съм виждал.надявам се че ще го сменят след двата мача които предстоят за да не ставаме за подигравка на държави като Андора,Фарьорски острови и тем подобни.Изгонете го като треньор,защото с него не ни чака нищо добро в бъдеще.
0
 
 
Това не е прецедент , с Камбура как беше , вкарваше гол след гол в топ3 на гол майсторите за нащо първенство и въпреки това има сиг. Изиграни под 35 мин за национала , нека вика сулио и пулио и на тати децата пък скоро не само косово а и габон ще ни бият
+3
 
 
Балъков е Кукла на конци,доказан мишок и вика който му спуснат отгоре!
+4
 
 
Иначе малката перука не помни кога е пазил последно, но го викат в национала...
+2
 
 
Ми Тошко от центъра? Ми купата? Ми стадиона?
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: