ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенклубът на Локо зададе няколко неудобни въпроса на новия кмет, свързани с Ботев
Автор: Стойчо Генов 13:03 / 11.11.2019Коментари (99)16064
© Plovdiv24.bg
Фенклубът на Локомотив Пловдив изпрати открито писмо до кмета на града Здравко Димитров и до пловдивската общественост. Повод за този ход е случващото се в другия пловдивски елитен футболен клуб - Ботев, и в частност, концесията на стадион "Христо Ботев".

"Черно-белите" привърженици зададоха няколко неудобни въпроса към новия градоначалник.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

До г-н Здравко Димитров, кмет на Пловдив

До пловдивската общественост

Вчера за пореден път станахме свидетели на отчаяните напъни на една самозабравила се група хора да вкара в дневния ред на институциите и обществото вреден и опорочен проект за спортно съоръжение. 

Ние питаме: 

Докога ще се толерира един скандален от икономическа и юридическа гледна точка проект, по който се дължат стотици хиляди левове концесионни такси и неустойки и който отдавна трябваше да е прекратен по давност?

Докога ще се дава трибуна на частните щения на продънено дружество, погълнало като черна дупка милиони левове чужди пари и част от най-мащабната финансова измама в новата ни история? Не му ли стига на това дружество, че голяма част от дълговете му бяха преструктурирани и обезценени?

Ние, привържениците на Локомотив, горди пловдивчани и редови данъкоплатци в правова държава, имаме основания да изискаме отговор на поставените въпроси. Ние обичаме града си и със спортните, културните и благоустройствените мероприятия, организирани от нашата общност, директно допринасяме за подобряване на неговия облик.

На два пъти през последните години сдружения на привърженици заставаха начело на футболния клуб и излизаха с чест от тази отговорност на жестока цена. Ние посрещнахме предизвикателството на управление от привържениците с достойнство, за разлика от други.

От тази позиция питаме докога ще се обръща внимание на паразитиращи субекти, които не само че не дават добавена стойност към града ни, а считат че всеки им е длъжен, защото са гласоподаватели, каквито всички сме.

Ако общината и държавата ще удовлетворяват исканията на един отбор, не би ли трябвало да проявяват същото отношение към останалите три клуба в Пловдив? Със същите аргументи ние можем да претендираме общината да ни подари парцела, където се намират спортните обекти на Локомотив Пловдив, като организираме "спонтанен“ протест.

Вярваме, че новата градска управа няма да се подаде на морално нечистоплътните опити и внушения, които се натрапват, нито в първите дни на своето управление, нито за целия срок на мандата си.

Настояваме за върховенство на закона и прозрачност, еднакво отношение и равен старт за всички пловдивски клубове. При липсата на такива ни очаквайте в центъра на Пловдив, където сме у дома си, в защита на законните права и интереси на всички нас!
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Какво толкова ви бръкна на дълбоко тази декларация, че сте се разписали всички :) Заповядайте да играете на Лаута, нямаме нищо против, нали сме пловдивски клубове, трябва да си помагаме! Относно протеста, не знам защо беше пред общината, а не пред офисите на ИНСА в Белозем и с какво ви е длъжен новия кмет на Пловдив, едва ли ви е обещал предизборно, че ще ви построи стадиона. Разберете, че ако държавата ще прави стадион в Пловдив, то това ще е стадион Пловдив!!!
-5
 
 
Този стадион никога, ама никога няма да бъде завършен. Никой няма да се наеме да строи стадион на отбор с милиони дългове. Плюс това, Пловдив и България са толкова бедни, че е немеслимо завършването на този обект. Такава сума пари да се налеят в нещо което никога няма да има възвращаемост, няма луди а и хора с толкова пари. Моето предложение е, да си спретнете базата в коматево, още 2 сектора с 3-4 хиляди места и сте готови, какво се кахърите толкова, вие си имате стадион.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 11.11.2019 г.
+3
 
 
Хахаха - горди пловдивчани - че вие сте селяни, дошли в БДЖ-то от селата около линиите.. Нито сте горди, нито пловдвчани - Локо го има от 1951г. когато премина към железниците. А кога сте горди? Когато наркомана ви уреди шампионата? Или защото всички президенти са ви не българи и половината са под земята? Или когато псевдо-идола ви каза, че основната маса фенове са цветни? Смешковци, нямате грам достойнство и тая декларация показа, че сте жалки същества, завистници в червата, завист към гранда на Пловдив!
+6
 
 
Естествено че трябва да се помага на БГ отбори като БОТЕВ, за локо има евро рома и там текат милиони, да се наредят на опашката и да чакат. Кой го интересува за пусинкоч и томашевич
+6
 
 
Кметът Димитров зададе няколко неудобни въпроси на управата на Локомотив Пловдив:1. Вие от Пловдив ли сте или не сте , та не плащате никакъв наем за стадион Локомотив? 2. Освен наема на стадиона не плащате тока и водата, общината ги заплаща - това до кога ще продължи?3. Общината Ви опрости концесионните такси за подлеза под Централна гара в размер на 183 000 лв.- защо лъжете, че нищо не Ви е дала?4. Общината даде 950 000 лв. за осветлението на ст. Локомотив, пак ли твърдите, че нищо не са видали?5. След като стадиона е общински не е ли редно всички 4 пловдиски клуба да играят на него? Нали винаги говорите за 4 клуба?
+5
 
 
А,аз,като чета,се сещам за:Я,не гледам,на мен,да ми е добре,а на Вуте,да му е зле... P.S.Против съм и да се блокират кръстовища!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 11.11.2019 г.
+7
 
 
Това малцинството - откачена работа! Не че съм имал друго мнение за вас, но за неща, свързани с друг отбор - да изпращате декларация, пълна с простотии и неистини си е направо безумие, изпаднали в истерия! Помияри си бяхте, помияри си оставате! Срам за вас!
+7
 
 
Националният отбор на България се събра на лагер преди мачовете на представителния ни тим с Парагвай и Чехия. Футболистите, повикани от селекционера Георги Дерменджиев, пристигнаха на базата в "Бояна" в добро настроение. В четвъртък България ще изиграе контролна среща с Парагвай на стадион "Васил Левски", а в неделя приема Чехия в европейска квалификация. Тримата пловдивски избраници на Дерменджиев показаха какви трябва да са отношенията между Локомотив и Ботев. Капитанът на черно-белите Димитър Илиев пристигна заедно с непримиримите си опоненти на терена от дербитата Тодор Неделев и Кристиан Димитров. Като човек с най-много стаж в държавния ни тим от триото, Неделев докара Илиев и Димитров с личния си мерцедес. Всички те бяха посрещнати от съгражданина си Георги Дерменджиев, който в четвъртък ще дебютира като национален селекционер
+8
 
 
Боже, колко много мъка има по този свят...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: