ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Има развръзка относно визите на Умарбаев и Езе
Автор: Стойчо Генов 21:17 / 13.08.2019Коментари (6)7761
© Plovdiv24.bg
Парвиз Умарбаев получи входна виза за влизане във Франция, но Стивън Езе - засега не. Той обаче може да я получи в четвъртък (15 август). Това обяви собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски. Както вече Plovdiv24.bg информира читателите си, клубният бос бе пред френското посолство в София, за да изрази несъгласието си с решението двамата футболисти на "черно-белия" тим да не бъдат допуснати във Франция.

Локомотивци пътуват утре за Страсбург, където в четвъртък от 21,30 часа е реваншът от третия предварителен кръг на Лига Европа. В първия двубой "смърфовете" паднаха с 0:1 като домакини. Стивън Езе няма да пътува с отбора, но има вероятност да се присъедини в последния момент в деня на мача, ако все пак французите решат да му издадат виза, както са обещали за 15 август.

"Явно французите още ги боли от гола на Емо Костадинов на "Парк де Пренс" срещу тях. Според мен Страсбург е замесен. Това не може да се случи без техни действия. От посолството ми обясняват, че уж такава била процедурата. Сезирали сме УЕФА, ФИФА и Министерския съвет. Всички наши институции се намесиха. От УЕФА и ФИФА не съм сигурен. Да чакаме мача и да се надяваме на успех", заяви Христо Крушарски.
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 14.08.2019 г.
-2
 
 
Абе клоун, не се излагай повече бе. То от твойте бръщолевения излиза че цялото ООН и НАТО са замесени в конспирацията срещу световната звезда езе ли е мезе ли е и световния футбол зависи от него. Как не те е срам на тия години да се излагаш така, а се бараш за "бизнесмен". Как си станал "бизнесмен" я ни светни.
-3
 
 
Еее как без Дино Езе бе, дано поне брат му Стивън да пуснат!
0
 
 
Много мръсотия за 2 дни.Първо, БГ предателя, който се наведе пред УЕФА шефовете си за заплатка и обвини без грам основание Локото в расизъм! Днес френските глупости с визите...Кому беше нужно всичко това? Защо?Та Локото има шанс 1/ 10 000 да преудолее френското клубче. Особено след очевадните действия на португалския съдия в Пловдив и последвалите наказание и визовите забрани за пловдивчани.Малка държава с малки и финансово неизгодни отборчета. Комерсиалните турнири нямат нужда от такива.Локомотивци няма от какво да се срамуваме и да съжаляваме! Гадното е, е футбола е омерзен в световен мащаб. Не само у нас! Факти колкото ще човек.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: