ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив отново силен и резултатен, грабна трета поредна победа
Автор: Стойчо Генов 20:37 / 28.07.2019Коментари (10)9814
© Plovdiv24.bg
Локомотив Пловдив разгроми Ботев (Враца) с 4:1 в мач от 3-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадион "Христо Ботев" във Враца. От ложата двубоя изгледа собственикът на черно-белите Христо Крушарски.

Бирсент Карагарен (9, 89) и Георги Илиев (36) вкараха за пловдивчани. И за двамата това бяха първи попадения през настоящия сезон. Третият гол бе дело на капитана Димитър Илиев (79). Валери Домовчийски (61) пък бе точен за домакините, които играха половин час с човек по-малко заради изгонването на Илия Миланов.

Това бе трета поредна победа за Локо в официални мачове (2 за първенството и един в Лига Европа) и първа за пловдивчани във Враца от 30 години насам (последният успех бе също с 4:1 през 1989 година). Така възпитаниците на Бруно Акрапович имат вече актив от 6 точки в шампионата.

Локомотив откри резултата при първата си ситуация в 9-ата минута. Георги Илиев центрира от корнер, при което Мирослав Будинов изчисти с глава. Топката обаче попадна в краката на Бирсент Карагарен, който овладя и с диагонален шут я прати в мрежата за 0:1.

В 15-ата минута "смърфовете" пропуснаха идеална възможност да удвоят преднината си. Бирсент Карагарен напредна по десния фланг и центрира към малкото наказателно поле. Там Ален Ожболт бе оставен напълно сам, но не успя да засече добре топката и тя излезе в аут.

В 36-ата минута пловдивчани все пак снтигнаха до втори гол. Това стана след фантастичен шут от 25 метра на Георги Илиев, който прати топката неспасяемо в десния ъгъл на вратаря Красимир Костов.

В 62-ата минута Ботев се върна в мача. След едно балонно изсипване на топката Езе игра с глава, но кълбото отиде към Валери Домовчийски, който от въздуха с левия крак изненада Мартин луков за 1:2.

Минута по-късно Илия Миланов закъсня с шпагата и фаулира грубо Георги Илиев, за което получи втори жълт картон и така остави съотборниците си в намален състав на терена.

В 78-ата минута Локо окончателно уби интригата в мача с трети гол. Момчил Цветанов проби по лявото крило и центрира остро по земя към малкия пеналт. Там капитанът Димитър Илиев изпревари защитник и засече с крак в мрежата за 1:3.

Минута преди края Анте Аралица напредна отляво и отправи силен шут. Вратарят Красимир Костов изби, но при добавката Бирсент Карагарен отправи нов шут. Топката пак бе избита от вратаря на врачани, но тя бе преминала с целия си обем голлинията и страничният съдия сигнализира за гола - 1:4.

Локо игра в състав:

Мартин Луков, Стивън Езе, Давид Малембана, Йосип Томашевич (68- Милош Петрович), Бирсент Карагарен, Момчил Цветанов, Петър Витанов, Уирис Густаво, Георги Илиев, Ален Ожболт (62- Анте Аралица), Димитър Илиев (80- Един Бахтич).

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Супер Локо. Каква игра, какви комбинации. Ние си играехме с Ботев, като котка със мишка. Каква, класа. Този Локомотив е радост за окото. Просто фантастика.
+2
 
 
Мачкай Локо.Идва ред и на Спартак.Само Локо ПД.
+3
 
 
Така се получава, когато на един треньор се даде по - дълго време да работи. Браво на Акрапович. Човека показа че, дисциплината е тайната на успеха. Играем много приятен футбол
+3
 
 
Густо майна Филибето На Тримона пут...и фраш А по калдаръма Гъч от жълти педе....си.
+4
 
 
Честито на пловдивския отбор!Само Локо!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: