ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Езе: Крушарски каза много лъжи за мен! Дори да ми дава 10 млн. евро, няма да се върна в Локо
Автор: Стойчо Генов 10:31 / 11.06.2020Коментари (11)8409
© Plovdiv24.bg
Бившият защитник на Локомотив Пловдив Стивън Езе отвърна на удара и смело обяви, че собственикът на черно-белите Христо Крушарски е изричал много лъжи по негов адрес.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че преди няколко дни клубният бос каза, че на Лаута са превърнали Езе от дърводелец в човек и че нигериецът прави опити да се върне в клуба, но това няма как да се получи.

"Няма да се връщам в Локомотив. Продължих напред и съм много щастлив във ФК Тобол. Дори и г-н Крушарски да ми предложи 10 млн. евро, няма да се върна, докато той е собственик. Той каза много лъжи, с което обиди мен и агента ми, без да каже истината на феновете. Агентът ми работи здраво, за да ме доведе в Локомотив като свободен агент. Не беше платена трансферна сума на бившия ми отбор. Играх за моята държава преди да дойда в България и щом получи правата ми, започна да ни обижда. Докато напуснах Локомотив, агентът ми не е поискал нито стотинка от г-н Крушарски, а той казваше в медиите за него, че е лешояд. Според мен г-н Крушарски е непризнателен. Не говорих дълго, защото не искам спорове в медиите. Ако някой трябва да се извини, това е г-н Крушарски за клеветите, които изрече за нас в медиите", заяви Стивън Езе пред Спортал.

"Обичам феновете на Локомотив и ми липсват много. Имах много добри дни в Пловдив. Повярвайте ми, те са най-добрите в света. Още поддържам контакт с някои от тях. Искам да им кажа, че им пожелавам всичко най-хубаво, въпреки че вече не съм с тях. Те винаги ще останат в моето сърце. Не мога да ви кажа кои отбори се опитаха да ме привлекат. Нека кажем, че много клубове разговаряха с агента ми, когато контрактът ми изтече. Щастлив съм, че избрахме ФК Тобол. Наистина съм щастлив тук. Обичам феновете на Локомотив твърде много. Нямаше да отида в Ботев (Пловдив). Не мразя Ботев и нямам нищо против клуба. Дори им пожелавам всичко хубаво, но обичам Локомотив повече", каза още нигерийският централен защитник.
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Крюшарски е паразит, лъжец и типичен използвач. Шапка свалям на успехите на Акрапович, който няма как да харесвам като тренер, но победителите не трябва да се съдят. Бълвочите, които Крюшо дриска с повод и без повод към легенди като Мартин Камбуров, Едо и срещу доста от феновете са помиярщина и обида за всеки черно-бял!
+3
 
 
Момчето игра за Локомотив и беше един от несменяемите титуляри два сезона . Добър-лош това е Езе ...! Изпълнил си е договора ...!Крюшо е все повече заприличва на дърта свекърва , плюеща по всеки който не му се връзва на тъпотиите
0
 
 
Не беше лош Езе, но Крушата отново е прав
-1
 
 
Имаш един мач който го изигра на 100% и то е финала .Локомотив те направи футболист футбола не е само да скачаш за първа топка
+2
 
 
Езе сгреши като поиска тройно по-голяма заплата в Локомотив и като не я получи отиде в Тобол за малко по-голяма заплата която взимаше тук.Ако беше останал със сигурност имаше шанс да си вдигне нивото и да отиде в по-силен клуб
-2
 
 
Кои отбори са те искали бе , като не можеш да я подаваш, водиш и спираш .... кои отбори 👀🤷🏻‍♂️🧐🤨 В момента няма как да видиш и 10 минути за три мача
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: