ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Керкез скочи на съдиите и заяви: Искаме в топ 6!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:10 / 07.04.2024Коментари (3)4755
Старши треньорът на Ботев - Душан Керкез имаше претенции към съдиите от мача срещу ЦСКА 1948. Неговият тим завърши 0:0 в срещата от 28 кръг на първенството. Той не остана доволен от първото полувреме на своите играчи.

"Мисля, че има хора, които не уважават Ботев, поне за мен трябва да се свири спрямо правилата – 50:50. Не казвам да се свири дузпа, но това се случи във втори пореден мач. Ние ще продължим да работим, за да се подобрим“, каза треньорът.  

"Изиграхме разочароващо първо полувреме, не обичам да се извинявам, но този път трябва да го направя, защото феновете не го заслужавахме. Бяхме по-агресивни през втората част, но не успяхме да реализираме. Имаме два мача до плейофите и трябва да се концентрираме върху тях. Ние се подобряваме в дефанзивен план, показваме го в последните мачове, но ни липсваше концентрация. Създадохме положения, не искам да се оплаквам, но съм разочарован от първото полувреме, ще го анализираме и ще си вземем поуки“, сподели Керкез.

"Това бе отворен финал на двубоя и е нормално да създадат положения през нашата врата. Трябва да вкарваме голове и не искам да виждам това поведение като през първото полувреме. Знам, че на дневен ред стои дали ще отидем на шесто място, дали седмо, нашата цел е да отидем да играем за топ 6. Досега винаги седмият е губил мястото за Европа“, допълни наставникът.

Още по темата: общо новини по темата: 1185
29.04.2024
29.04.2024
29.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
предишна страница [ 1/198 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на bboy1912
премахни филтъра

+2
 
 
Г-не , имайте претенции към вашите състезатели ...днес това беше пародия на професионален мач , ходом и лек тръс , няма жажда за попеда, няма грам преса , няма комбинативност между играчите ...играем на хаус и ако нещо стане , това е меко казано притеснително ...да не се чудите ако се достигне квота от 500 души на мач , вместо да има средно по 8-10 000 , но вие просто гоните хората , аз ще ходя , дори и 20 фена да останем, но не е там работата...състезателите имат , или по скоро нямат никаква представа за какво са излезли на терена ...милиони пари и накрая Ивелин на тази възраст ти е най добрия футболист...има нещо сбъркано и като започнете да си играете само пред семействата ще го разберете !!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Сложиха спорен съдия на Ботев - ЦСКА-София, пратиха допълнителен рефер на "Колежа"
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Керкез и Попето за мача с ЦСКА-София: Битка, като никоя друга!
Ботев оправи документите на нападател, карал проби през есента
Разкриха част от хореографията на бултрасите за мача с ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: