ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Помните ли последната победа на Ботев над Славия на "Колежа"? Неделев блести, а срещата е голов трилър
Автор: Тодор Благов 09:59 / 01.09.2023Коментари (4)4234
Дългата серия без победа на Ботев на стадион "Христо Ботев" може да бъде прекъсната в днешния ден, когато "жълто-черните" приемат Славия от 21:30ч. в среща от 8-ия кръг на Първа лига.

Именно срещу "белите" бе първият частичен успех на "канарчетата", когато в края на месец май тази година двата тима завършиха наравно 0:0, като това бе първата спечелена точка от пловдивския отбор на реконструирания стадион.

Последната победа на Ботев над Славия на стадион "Христо Ботев" е на 25 август 2013 година. Тогава "канарчетата" побеждават с 3:2, а "жълто-черните" са водени от Станимир Стоилов.

Двубоят носи много емоции за зрителите, като преминава през много обрати. Атанас Курдов открива за гостите в 18-ата минута, но до почивката Ромарио Кортзорг и Тодор Неделев обръщат резултата в полза на пловдивчани.

В 63-ата минута Фернандо Да Силва изравнява, след асистенция на играещия и в момента Галин Иванов. В 78-ата минута триходова акция между Педро, Неделев и Томаш Иршак води до попадение на чеха за крайното 3:2.

След изиграването на срещата от 6-ия кръг, водените от Станимир Стоилов "канарчета" се изкачват на второто място във временното класиране. Старши треньор на "белите" тогава е Асен Букарев.

Ботев играе в този мач в състав:

Адам Стаховяк, Йордан Христов, Сивард Спрокел, Бобан Грънчаров, Артур Енрике, Томаш Иршак, Абел Анисе, Мариян Огнянов (Георги Сърмов), Тодор Неделев (капитан), Ромарио Кортзорг (Луис Педро), Валери Домовчийски (Станислав Костов).
Още по темата: общо новини по темата: 1180
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
предишна страница [ 1/197 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
тодор неделев не е дори в групата на лудогорец срещу Аякс. Не е контузен, просто не става дори за резерва в протоколен мач, не става даже да носи саковете на лудогорските футболисти, даже не искат да им чисти калта от калеврите… свършилите с футбола играчи депресират!
+1
 
 
Сега е много по-различно. Спонсорът не е вече престъпникът обрал КТБ избягал в Сърбия. Сега е нивото е по-високо. Парите идват от Монако, а Банда Бардак се радва на най-шведската ламарина за ПИМК кокошарници. Сигурен тото-мач на два отбора руски подлоги.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: