ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев загуби от ЦСКА 1948 в Бистрица
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:41 / 08.10.2023Коментари (17)6400
© ПФК Ботев
Ботев (Пловдив) допусна загуба с 0:1 от ЦСКА 1948 в среща от 13-ия кръг на Първа лига. Двубоят се игра на стадион "Витоша" в Бистрица, а единственото попадение реализира Ивайло Чочев в 86-ата минута.

Душан Керкез заложи на 11 чужденци в стартовия състав на Ботев. От своя страна "червените" пуснаха осем българи от първата минута, сред които и бившия играч на Локомотив (Пловдив) Бирсент Карагарен.

"Канарчетата“, които в този мач играха с резервния си син екип, се радваха на страхотна подкрепа от своите фенове. Секторът за гости в Бистрица се оказа тесен да събере големия брой привърженици на пловдивчани.

Двубоят стартира с греда за ЦСКА 1948 в 5-ата минута. Центриране от корнер бе избито от Кайзер, атаката на "червените“ продължи с нова изсипана топка отдясно, Ивайло Чочев бе оставен непокрит и засече с глава, но в страничната греда на пловдивчани.

Серията сериозни пропуски за "червените“ продължи в 8-ата минута. Центриране отляво свари неподготвена отбраната на Ботев и Георги Русев насочи топката с глава от чиста позиция, но покрай целта.

В 14-ата минута удар на Емил Ценов от ъгъла на наказателното поле мина встрани от вратата на Кайзер. С неточен удар се отчете и Антонио Вутов в 23-ата минута.

В 26-ата минута Ботев отправи първия си удар по посока вратата на ЦСКА 1948, но далечният шут на Бароан бе избит от Наумов. В 34-ата минута Рабей разтегли атаката наляво към Степонавичус, който овладя в наказателното поле и шутира, но високо над целта.

В добавеното време на първата част столичани бяха близо до откриване на резултата. След далечен пас отдясно по атаката топката се озова в непокрития Чочев и той стреля от 10-11 метра, но без да застраши вратата на играещите в "сини“ екипи футболисти.

Второто полувреме започна с неточен удар с глава на Ценов в 49-ата минута. Последва фрапантен пропуск на Ивайло Чочев в 55-ата минута. Симеон Петров центрира отдясно, капитанът на ЦСКА 1948 бе оставен сам и от 5-6 метра стреля, но над напречната греда.

В 61-ата минута Педриньо стреля от далечна дистанция от фаул, а Кайзер изби, като това бе първият точен удар за домакините в мача. При последвалия корнер Елитон засече неточно с глава.

7 минути по-късно опасността отново дойде от свободен удар, като този път изпълнителят бе Ивайло Чочев, но Даниел Кайзер отново изби. В 70-ата минута Ботев стигна до добър шанс, но Акере и Ннади не успяха да се разберат в наказателното поле.

В 75-ата минута серията неточни удари от страна на домакините продължи, след центриране на Русев и шут над вратата на Ценов. Секунди по-късно гол на Картенсон бе отменен заради засада.

В 83-ата минута домакините отправиха 14-ия си неточен удар от началото на срещата. Ивайло Чочев отклони с глава центриране от фаул, а кълбото мина на сантиметри от страничната греда.

В 86-ата минута по-активната игра на "червените" доведе до откриване на резултата. Георги Русев центрира от фаул, Ивайло Чочев изпревари отбраната и с глава прати топката в мрежата за 1:0.

Във втората минута на добавеното време Балоянис намери Секулич в наказателното поле, но нападателят стреля много неточно. Дълбоко в добавеното време "канарчетата" получиха корнер, в който се включи и Кайзер, ботевистите стигнаха само до кратко разбъркване.

СЪСТАВИТЕ НА ДВАТА ОТБОРА:

ЦСКА 1948: Наумов, Вутов, Карагарен, РУсев, Ценов, Гурища, Енрике, Чочев (к), Петров, Василев, Елитон

Резерви: Ганев, Картенсон, Виячки, Илиев, Умарбаев, Кирилов, Руни, Фуртадо, Стоичков

треньор: Николай Панайотов

Ботев: Кайзер, Там, Бароан, Степонавичус, Етоо, Акере, Конте, Перера, Ннади, Рабей, Балоянис

Резерви: Ханкич, Херман, Секулич, Минков, Карабельов, Балтанов, Уме, Чернев

треньор: Душан Керкез

Още по темата: общо новини по темата: 1177
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
предишна страница [ 1/197 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Отваряш да прочетеш мнения за мач на Ботев и все едно си на сеанс на психотерапевт. После се опитват някои да ти обяснят, че само любов към отбора ги водела, че били заслужено на първо място, че били щастливи, че не се занимавали с дънни риби. Като в онзи виц, на тъпана ли да вярваш или...?
+1
 
 
Тия жълтите един българин нямат бе мама му, само черно. Е*аси...
на 08.10.2023 г.
+3
 
 
Ах , колко е жалко да си жълт миндил от уколията на Пловдив ! Помаци вмирисъни днес много Българи в състава густо ни правите утрепки жалки.
+3
 
 
Както предвидих имаше 40 наркомана и 20 мангала подкрепящи сопотското недорозумение. Е, Чочев ги изпрати по живо по здраво да се прибират по бърлогите си. Сега предстоят прекрасни дни за всички пловдивчани!
+1
 
 
След дълбок и обстоен анализ Стоян канара събра стрямските юрдаци в смесения магазин в Стряма и продума.Пичаги жълти юрдечки поемали сме 7 бахура, поемали сме 5 бахура, поемали сме няколко пъти по 4-ри бахура но да ви га кажа правичката от петата и 6-те бахура се чувствам някак си като прероден ва.
0
 
 
Защо видеото започва с този мач и след 2 минути - Левски и Цесека?
-1
 
 
Единия отбор пропуска 14 пъти а другия се разбъркал.Страшен коментар.11 черни негърчета срещу 8 бели.
-1
 
 
Отбор да започне с 11 чужденци, които са в 6:0тяф само, за да вземат ЕС визи…. Пералнята на Цингаревич се върти. 1912 руски подлоги се навеждат на всеки! Позор за България и Христо Ботев сте, отрепки селски!
-1
 
 
Няма по-унизително нещо от това да си фен на жълтия коптор!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: