ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Генчев: Не мога да гледам феновете в очите! Всеки треньор носи оставката в джоба си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 23:44 / 12.08.2023Коментари (5)6463
Треньорът на Ботев (Пд) Станислав Генчев логично бе разочарован от представянето на отбора след поражението с 0:1 при гостуването на Хебър.

Ето какво заяви специалистът след края на мача в Пазарджик:

По-кошмарен сценарий не съм и предполагал, че може да има - само две точки в първите пет мача. Днес изиграхме много добро първо полувреме с две чисти положения и пропусната дузпа. Получихме жълти картони, които доведоха до намаляване на агресивността, а това се отразява на целия отбор.

Второто полувреме започна много лошо, допуснахме гол, това е най-трудното за нас, противникът създаде много положения, можеше да вкара втори гол, ние можехме да изравним с изключително чистото положение на Нади.

Това, което виждам на тренировки - който се труди, на него давам шанс. На терена си зависи от футболистите колко се раздават, дали нещо им пречи. Оправдания винаги могат да се намерят. За днешния мач няма никакви оправдания. Нито футболистите на Хебър са по-добри, нито имат по-добри условия. Каквото и да кажа, ще прозвучи като оправдание. Вината е само на треньори и футболисти.

Искам да благодаря на феновете, защото до момента не показваме, че заслужаваме такава подкрепа. За доверието на ръководството ще се разбере.

Хубаво е, че имаме спортен директор. Обсъждаме селекцията, закъсняла е. Не мога да гледам феновете в очите. Благодаря им за доверието. Хората искат да виждат желание и борба. Сезонът е в много лоша посока. Трябва да направим всичко възможно да вземем победа. От напрежение е, не от неможене. Винаги взимаме грешното решение, когато трябва да завършваме.

Никога не съм бил притеснен за поста си. Всеки треньор носи оставката в джоба си. Резултатите ще покажат заслужил ли съм доверието.

Още по темата: общо новини по темата: 1179
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
предишна страница [ 1/197 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 13.08.2023 г.
0
 
 
Май и този не става за нищо. Отборът му играе безобразно 5-ти пореде мач, а той се оправдава с някакви СМС-и... Женчо и интригант.
0
 
 
Погледнете само тези емблеми. Думите са излишни при вида на Герб на Нивата и замазаната емблема на Рапид Виена. Много яко!
0
 
 
Тука Треньора няма никаква вина,аз не виждам кой треньор ще се захване с 20 баберека докарани незнайно защо от Зингата....Перачница на пари
0
 
 
смс ли чакаш ти хахахахах цирк кайнарски. Тимур пращал смс на играчите да не играят. Това е мантрата на Генчев, големият треньор хахахаха и тоз илзлезе менте.
0
 
 
Дано по-скоро си тръгнеш и на твое място да дойде сериозен и научен треньор, който да може и да мотивира играчите.Щом на тренировка са добри, а в мачовете не са, то това изцяло се дължи на това, че ти не знаеш как да ги накараш да направят това от тренировката в мача.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: