ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев загуби от Черно море във Варна, Атанас Илиев герой за "моряците"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:24 / 26.09.2023Коментари (11)5044
© ПФК Ботев
Ботев (Пловдив) допусна загуба с 0:1 от Черно море в среща от 11-ия кръг на Първа лига. Двубоят се игра на стадион "Тича“ във Варна.

"Моряците“ направиха много силен мач, в който надиграха пловдивчани и заслужено се поздравиха с успеха. От своя страна ботевистите така и не успяха да стигнат до сериозна опасност пред вратата на Дюлгеров. Попадението за варненци реализира бившият футболист на "жълто-черните“ Атанас Илиев.

Срещата започна с натиск на "зелено-белите“ и греда за "моряците“. След точно 10 секунди игра Антоан Конте сбърка в собствената си половина, Александър Василев овладя и отправи бомбен удар от 25 метра, а топката се спря в напречната греда.

Пропуските за домакините продължиха в 8-ата минута. Сула навлезе отдясно по атаката и центрира, получи се лек рикошет и Кайзер изби с крак, а на няколко метра от вратата Василев стреля неточно.

"Канарчетата“ отговориха в 12-ата минута, когато Ивелин Попов получи отдясно и пусна към Секулич, който овладя и от въздуха стреля, но много далеч от целта. В 16-ата минута опасно центриране на Балоянис бе уловено от Дюлгеров.

Така се стигна до 19-ата минута, в която "моряците“ поведоха в резултата. С лека доза късмет топката се озова в Атанас Илиев, който от точката на дузпата простреля Кайзер за 1:0.

В 25-ата минута топката бе центрирана от свободен удар към наказателното поле на Ботев, където Атанас Илиев засече с глава, а кълбото мина застрашително до страничната греда. В 30-ата минута далечен удар на Гарсия мина над вратата на Кайзер.

В 33-ата минута кълбото попадна в Йонас Там, който имаше възможност да стреля от добра позиция, но ударът с левия крак мина над вратата. В 35-ата минута Пашеко получи в наказателното поле, напредна и отправи силен удар, отразен от Кайзер, като това бе последната интересна ситуация за първата част.

След малко повече от 60 секунди от началото на второто полувреме момчетата на Илиан Илиев бяха близо до втори гол. Удар на Пашеко бе блокиран, а Гарсия от 12 метра направи добавка, като само добрата изява на Кайзер запази интригата в мача.

В 52-ата минута Пашеко получи от Василев, тръгна да се надиграва с бранител и стреля, но покрай вратата на "жълто-черните“. 2 минути по-късно Сула центрира отдясно, Панайотов засече от трудна позиция от въздуха, а кълбото мина на безопасно разстояние от пловдивската врата.

Секунди след това в състава на Ботев бе извършена тройна смяна, като в игра се появиха Уме, Минков и Степонавичус. Серията от промени продължи в 62-ата минута, когато на терена за "моряците“ влязоха Даниел Димов и Алекс Фернандеш.

В 64-ата минута Панайотов на шпагат пресече подаване в половината на Ботев и подаде към Сула, който напредна и стреля от 20 метра, но над вратата на Даниел Кайзер. В 75-ата минута бърза атака на "моряците“ завърши с центриране отдясно, Атанас Илиев засече от въздуха, а Кайзер с отлична изява предотврати втори гол.

В 79-ата минута Душан Керкез изпусна нервите си край тъча за отсъдено нарушение в атака и Георги Гинчев показа жълт картон на треньора на "канарчетата“. В 83-ата минута сериозно меле пред вратата на домакините стресна варненци, но след серия от рикошети топката излезе в аут.

В 87-ата минута Даниел Кайзер и Атанас Илиев се сблъскаха за висока топка, тя продължи към Дробаров и той стреля от малък ъгъл, а кълбото се спря във външната част на мрежата на "канарчетата". В последната минута на редовното време Атанас Илиев и Антоан Конте се спречкаха в центъра на терена, а Гинчев показа жълти картони и на двамата футболисти.

Съставите на двата отбора:

Черно море: Дюлгеров, Атанасов, Дробаров, Попов, Панов, Панайотов (к), Гарсия, Василев, Пашеко, Сула, Илиев

Резерви: Славков, Димов, Фернандес, Дакай, Милушев, Дичев, Алвес, Златев, Стефанов

Треньор: Илиан Илиев

Ботев: Кайзер, Там, Секулич, Попов (к), Етоо, Акере, Конте, Перера, Ннади, Балоянис, Колев

Резерви: Смъркалев, Степонавичус, Минков, Работов, Думбуя, Карабельов, Балтанов, Уме, Чернев

Треньор: Душан Керкез

Още по темата: общо новини по темата: 1180
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
предишна страница [ 1/197 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Стоян канара каза е гати и жълтите селянки, поне си направих 20 бурканчета едросмляна лютеница.
0
 
 
Навеждането на 1912 руски подлоги е стандарт. Употребявани селянки…ама най-Феликити. ПИМК2
+1
 
 
Крумовград ви срази с ваш ,сега ЧМ направи същото.Вие докарвате черни от света .Желко 6 ще го гоните ли?
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 26.09.2023 г.
+1
 
 
Така ще е до края на полусезона. Единствено хубавото, което виждам, че най-после имаме грамотен треньор. За кратко време успя да вкара във футболната матрица едни разпиляни футболисти. Борбеност, грамотност до някъде, изпълняване на указанията му - от там нататък, колкото могат самите футболисти. А, колко могат? Секулич е на светлинни години от Ат.Илиев, колкото и да му се надявах – това момче няма развитие. Минков е за Пирин или Враца. Днес Ивелин беше навирил нос от самочувствие и даде нула процента подкрепа на отбора. Красиян – един мач играе, друг е пълна нула. Мъти му се главата, но е футболиста с най-слаби физиологически показатели при изследванията, няма въздух. Спирам до тук..
+1
 
 
Индианци, индианци, нямате и един точен удар във вратата на Черно Море, не искате да помагате на Локо да станат шампиони и това си е. Спокойно сами ще се оправим вие се надупвайте на нашите конкуренти ,нормално за вас.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: