ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бригада Тракия: Настояваме "радикалните" промени в Ботев да продължат!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:58 / 23.08.2023Коментари (7)5543
©
Една от най-старите фенски групи на Ботев (Пловдив) - тази на Бригада Тракия, използва официалната си страница, за да изрази своята позиция за случващото се напоследък в любимия им клуб.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на феновете от Бригада Тракия:

Уважаеми Ботевисти,

Като една от най-старите фен групи на Ботев Пловдив, членовете на Бригада Тракия не можем да останем безучастни от случващото се в любимия ни клуб в последните дни. Категорично заявяваме, че институцията Ботев Пловдив не заслужава мястото във временното класиране и настояваме "радикалните“ промени да продължат, като същите да бъдат изразени и с резултати в най-кратък срок! Институцията Ботев Пловдив не трябва да бъде заобиколена от интриги от най-ниско ниво, поругаващи честта на поколения Ботевисти, прославили клуба ни на европейско ниво!

Убедени сме, че след частичното въвеждане в експлоатация на стадион Христо Ботев футболният ни клуб е още по-интересен за развиване на футбол, бизнес и популяризиране на Ботевизъм сред малки и големи. Заявяваме, че ще се борим до последен дъх клубът ни да не бъде въвличан в реципрочните интереси на уредени мачове, финансово облагодетелстване и разглеждане на жълто-черното общество като електорат!

Всеки от нас помни:

- мрачните времена на едно 10 годишно иго, което тегнеше над нас;

- възходът ни от нулата и намирането на основен собственик;

- битката ни със задкулисни интереси, които доведоха до 2 спасителни кампании и оздравяване на отбора ни до пълна юридическа и финансова цялост, след множество безсънни нощи;

- задържането ни на отбора в елита, благодарение на усилията на Сдружение ПФК Ботев и тежките преговори с нов финансов благодетел;

- 10 годишната ни война да си върнем стадионът, който ни беше откраднат;

Апелираме всяко жълто-черно сърце да тупти в ритъма на запазването на здравословното финансово и юридическо състояние на Ботев Пловдив. Апелираме простащината, интригантите и задкулисните интереси в съчетание с политиката да стоят вън от нашият дом!

Знаем, че само, когато сме обединени като "един“ можем да постигнем най-доброто за клуба си и поколенията след нас!

Бригада Тракия
Още по темата: общо новини по темата: 1177
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
предишна страница [ 1/197 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Бригада афд Тракия от Куматеву .Кой ви е виновен кажете си .
0
 
 
Тия жълтите и те били роби .Какво иго сънувате нали Караибрахим ви направи база .
-2
 
 
Плейна си ви го каза индианци малоумни. ЖЪЛТ БАРДАК С ФЕНОВЕ ОТ СРЕДНОВЕКОВИЕТО ХА ХА ХА ХАААААА ХААААА. Факт и Илиянчо ви е разкрил какви жалки селани са Бултрас-Стриптизьорките.
+1
 
 
ААААА ХАХАХАХАХАААА. КОЙ ВИ Е ОТКРАДНАЛ СТАДИОНА БЕ,МАЛОУМНИЦИ??? САМО КАФЕ ПРЕД ОБЩИНАТА ЩЕ ВИ СПАСИ.ЩОТО ТЯ Е ВИНОВНА ЗА СЪСТОЯНИЕТО ВИ... ААА,КОЛКО СТЕ ТЪПИИИИ...
-2
 
 
Въпрос за името на бригадата. Последно. Кои са тези 1912 селянки? 1. Според ПИМК са “пъпчиви пубертети, които от строителство не разбират.” Цитат от 2022, когато декларация писахте против него, че бил лъжец и крадец. 2. Бригада “Бардак”, според сегашния ви господар Цингаревич. 3. Бригада “Горе Ръцете” според видео, на което квичите и се търкаляте в едни ниви към Карнобат. 4. Бригада “Плюй си на петите” според кипърските туристи и според професорът по Ахилесова Хирургия, Ален Ожболт. 5. Бригада “Аванта” според кюфтетата и Пепсито, което умножава фИенувете на 6:0тяф. 6. Бригада “Отличници”, според една ШЕСТИЦА, която ви се подава от селските мрежести гащи. Разбира се, че имате всички основания да сте Бригада “Всичките руски подлоги”.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: