ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Гецата призова спортния директор на Ботев да не се занимава с школата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:05 / 14.09.2023Коментари (4)4703
© Plovdiv24.bg
Легендата на Ботев Пд Георги Георгиев-Гецата сподели вижданията си за ситуацията в клуба. Пред "Мач Телеграф" заяви, че в тима се правят много чести смени на треньорите и не разбира как това ще доведе до изграждането на един силен отбор.

"Ботев взе две поредни победи. Нещо рядко срещано в последно време. Сега отбора е с нов треньор в лицето на Душан Керкез. Ще видим дали ще се получат нещата. Гледам, че в контролата с Крумовград пак са играли десет чужденци и един българин. Загубиха с 2:4 на "Христо Ботев“. Явно ще разчитат основно на чуждестранни играчи, а не на българи. Дали новият треньор е в час или не е, не мога да кажа.

Като му гледам визитката съм на мнение, че е играл футбол на добро ниво. Бил е директор и треньор. На Ботев сега предстои наистина доста тежка програма. Първо е гостуването на Лудогорец, а след това приемат ЦСКА у дома. След това идва друг много тежък мач с Черно море във Варна и идва дербито на Тракия. Рано е да се говори за качествата на треньора. Дано да му се получат нещата. По време на паузата е имал време да опипа почвата и да бъде по-близо до играчите.

Би трябвало тези две седмици да са използвани пълноценно. Ако съдя по контролата с Крумовград май не се е получило точно това, но все пак е само приятелска среща. Дано са си извадили по време на паузата изводите. Носи се слух, че предстоят да се направят промени и в школата на отбора. Тези промени почват от средата, а не от главата. Не съм чувал някой да е хванал рибата през корема. Промени като се правят в клуба, трябва да се започне от главата.

Работа ли е на новият спортен директор Артур Платек да се занимава с школата? Нали тази школа си има началник. Да се занимава той с нея. Нещо са се объркали нещата. Един спортен директор отговаря за трансфери и други хиляди неща, но не мисля, че има работа в школата. Нещата на някои хора не са им особено ясни, да не казва хич“, сподели Георгиев.

"Колкото до мача с Лудогорец в Разград си мисля, че Ботев ще загуби достойно. Лудогорец са много класен и обигран отбор. Дай Боже "жълто-черните“ да направят нещо повече. Според мен точката като гост там ще е успех. Дано Керкез да нареди правилно отбора и да е запознал играчите си със силните и слабите страни на съперника. Трябва да са много концентрирани от първата до последната минута в тази среща, за да се вземе нещо.

Доста труден двубой ще бъдете това за Ботев Пд. Не вярвам да се стигне до нещо запомнящо се. После идват и други тежки мачове. Успяхме да победим Славия, но те са в слаба форма в този момент. Беше важна тази победа. Бакеро се опитва да ги накара да играят като Барселона, ама го няма Бускетс, Гуардиола и т.н. Трудно може да му се получат нещата. За мен Славия са си виновни за трите гола, които им бяха вкарани. Гледах мача и това ми е мнението. Браво все пак, че Ботев се възползва от грешките на "белите“.

Не се бъркам в работата на Венци Стефанов, аз го уважавам. Славия налага млади български играчи, които стигат до националния благодарение на клуба. Ботев имат пет трудни мача. От тях трябва да се постараят да вземат колкото се може все повече точки. Трябва да покажат на феновете, че могат и искат да печелят. Как ще играят и какво ще правят не ги знам. Заради феновете трябва да се хвърлят във всяка една среща от първата секунда“, продължи Гецата.

"Прави ми впечатление, че треньорите в Ботев Пд се сменят през 3-4 месеца. Колко ли не се изредиха. Единствено Желко Копич беше добър треньор и интелигентен човек. Беше взет после Станислав Генчев и го отстраниха. Сега Керкез... Много са и не знам как се гради нещо с толкова чести смени на наставници“, завърши той пред спортния ежедневник.
Още по темата: общо новини по темата: 1180
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
предишна страница [ 1/197 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Е гати и селската физиономия, типично за жълтия катун.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: