ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Зингаревич: Нямам отношения с Илиян Филипов! Първите шест мача ни убиха, преговаряме за нов договор с Керкез
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:02 / 02.02.2024Коментари (1)8305
©
Собственикът на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич се съгласи да даде ексклузивно интервю за Sportal.bg, в което отговори на доста въпроси, касаещи "жълто-черната" общественост. 

Шефът на "канарчетата" говори за финансовото състояние на клуба, стадион "Христо Ботев", скандалите с охраните и бъдещето на Душан Керкез.

Ето какво заяви Зингаревич:

"Мисля, че добре се развива подготовката. Мисля, че и мачовете показват, че ставаме все по-добри. Имаме доста футболисти тук, което бе и идеята, за да видим как се справят и младите момчета. Още един мач имаме, но като цяло мисля, че лагерът мисля премина доста добре. Треньорът докара своята атмосфера в съблекалнята, Ивелин Попов също доста спомага за връзката в отбора, Краят на полусезона бе добър и се надявам, че ще продължим така. Естествено винаги има грешки, но с моето идване в клуба искахме да наложим модел на работа, за което се изисква време. Имам пълно доверие в ръководството и мисля, че сме на правилния път".

"Финансовото положение на Ботев е стабилно. Като цяло времената са трудни за всички клубове, но състоянието на клубовете не трябва да зависи само от собствениците, а да се наложи модел, през които отборите могат да се самоиздържат. Това изисква време, за да се адаптираме и това неминуемо имам промени в клуба. Вече мисля, че имаме стабилност и сега трябва само развитие".

"Нямам никакви отношения с Илиян Филипов, само договорни. Той има бокс на стадиона. Той се опитваше да се постави в позиция да може да взем клуба, което аз не мога да разбера откъде идва това. Аз никога не съм си и помислял да се оттеглям.

"Знам само някакви неща от пресата за проблеми с някои от феновете. През миналата година имахме проблеми с охраната и трябваше да се направят промени. Мисля, че трябва да се отправят въпроси към оперативното ръководство. Мисля, че ще се проведат някакви разследвания и ще видим по какъв начин ще се развият нещата. От това, което знам всичко идва от показания на един човек, който си променя думите. Има органи, които проверяват тези твърдения.

"В България има един клуб, който е над всички финансово. Нашата цел е да сме финансово стабилни самостоятелно. С настоящия отбор, който е доста млад, искаме да постигнем добри неща в следващите години. Опитваме се да вземем всеки мач, а след това ще се опитаме да стигнем до Европа. Във футбола всичко може да се случи, така че няма да казваме, че няма да се опитаме да постигнем нещо. Сега ще пробваме да стигнем до Европа, а през следващия сезон ще се опитаме да подобрим още представянето си. Първите шест мача наистина ни убиха този сезон, надяваме се да имаме по-постоянни изяви. Надявам се да вземем Купата".

"Имаме партньорство с отбора на Виста. Имаме добри отношения и сме разменили доста играчи. Те имат проект, който градят от доста време и имаме добър партньор в тяхно лице.

"Инвестирали сме около 3 милиона лева като клуб в стадиона. Мисля, че ще продължим в тази линия. Ще построим фенмагазин и някои други неща, но най-важното е да бъде довършен изцяло стадионът. Коматево мисля, че е в доста добро състояние, разбира се има идеи да продължим развитието и там, но ще го правим стъпка по стъпка."

"Имаме доста голям състав в момента и мисля, че ако някой не си тръгне, това ще е положението до лятото. Възможно е Бароан да напусне. Той има договор до лятото, ние му предложихме нов, но отказа, което го разбирам. Беше над две години с нас и иска да направи следваща стъпка в кариерата си. Привлякохме Георги Николов и се подсилихме доста така. Винаги имаме варианти, но към момента мисля, че имаме балансиран състав. "

"Имаме добри отношения с Душан Керкез и се надяваме да подпишем нов договор. Той се присъедини с 12-месечен, но искаме да продължим работата си. Мисля, че вече има разговори по този въпрос със спортния директор. Знам, че той се чувства добре тук и има също желание да продължи да работи."
Още по темата: общо новини по темата: 1180
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
предишна страница [ 1/197 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Странно, защо в тези теми липсват русофобите?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: