ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Хеттрик на Бароан! Ботев прегази Берое с две дузпи и червен картон!
Автор: Тодор Благов 21:54 / 30.09.2023Коментари (42)11735
Ботев (Пловдив) постигна разгромен успех с 4:1 над Берое (Стара Загора). Срещата от 12-ия кръг на Първа лига се игра на стадион "Христо Ботев“, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Победата за "канарчетата“ дойде благодарение на хеттрик от страна на Антоан Бароан. Ботевистите получиха и две дузпи, а вратарят на гостите бе изгонен с червен картон.

Въпреки убедителния резултат, победата за пловдивчани не дойде лесно, като през първата част "заралии“ направиха два фрапантни пропуска и уцелиха греда. В 4-ата минута активният в мача Фаустас стреля на сантиметри от гредата.

В 12-ата минута нарушение в половината на Берое доведе до сблъсъци на терена, а над 3 минути футбол не се игра. След неразбориите четирима играчи на гостите получиха жълти картони, а в жълто бе декориран и Ивелин Попов.

Първото чисто положение бе за гостите в 18-ата минута. Центриране отдясно свари неподготвена отбраната на пловдивчани, Трибуле засече с глава от прекрасна позиция, но покрай вратата.

В 21-ата минута удар на Фаустас бе блокиран, а от последвалия корнер нов шут на литовеца бе спасен от "зеления“ вратар. Така се стигна до 26-ата минута, в която по чудо гостите не поведоха. Атака отдясно завърши с центриране, Кайзер изби и подари топката на Трибуле, който от малкото наказателно поле шутира, но кълбото се спря в негов съотборник.

В 33-ата минута Антоан Бароан бе фаулиран в наказателното поле от Пенчев, а Занев посочи бялата точка. С изпълнението се нагърби Бароан, който прати вратаря в обратния ъгъл за 1:0. В 40-ата минута, в рамките на секунди, двата тима размениха по една опасна атака, завършила без точен удар.

В самия край на първата част късметът отново бе с Ботев. Годой стреля от средна дистанция, кълбото бе недостижимо за Кайзер, но се спря в страничната греда.

След почивката "заралии“ не успяха да дадат нужната съпротива на Ботев, а след по-малко от 120 секунди "канарчетата“ ликуваха за втори път с един от головете на сезона за Бароан. Нападателят получи на 25 метра от вратата и с топовен шут матира вратаря за 2:0.

В 62-ата минута Реда Рабей пусна извеждащ пас към Бароан, вратарят на "зелените“ пресече подаването и изби в тялото на нападателя, а кълбото излезе в аут. Последва реакция от VAR, а вратарят видимо бе играл с ръка извън наказателното поле, за което бе изгонен.

При последвалото изпълнение на свободен удар топката се спря в ръката на защитник и ботевистите получиха втора дузпа. Зад бялата точка отново застана Антоан Бароан, който хладнокръвно преодоля вратаря за 3:0.

В минутите до края срещата се доиграваше за радост на бултрасите. В 74-ата минута удар на Политино мина покрай вратата, а същото стори и Уме Емануел в 82-ата минута.

В 85-ата минута Джони Политино получи в наказателното поле и с удар под плонжа на Даниел Кайзер вкара за 3:1. Интригата трая изключително кратко, след като в 87-ата минута Ивелин Попов напредна и с плътен удар от границата на наказателното поле също записа името си сред голмайсторите за 4:1.

СЪСТАВИТЕ НА ДВАТА ОТБОРА:

Ботев: Кайзер, Там, Попов (к), Бароан, Степонавичус, Етоо, Акере, Конте, Перера, Ннади, Балоянис

Резерви: Смъркалев, Секулич, Минков, Рабей, Карабельов, Балтанов, Уме, Чернев, Колев

Берое: Лунгарсо, Асис, Минго, Мерлин, Пенчев (к), Годой, Хойос, Барето, Рамос, Сийас, Трибуле

Резерви: Ачинели, Селест, Тума, Вълков, Иванов, Василев, Гаврилов, Ривас, Ягуачи

Още по темата: общо новини по темата: 1179
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
предишна страница [ 1/197 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Как обичаме шестоъгълния, насладата е вечна!
на 01.10.2023 г.
0
 
 
Внедрените буфери в трибуна Юг отново запалиха димки за да няма публика на дербито
-2
 
 
Мажоретките на БФС получиха две измислени дузпи и червен картон в един мач….1912 руски подлоги се навеждат на Перуката, както Цингата реши.
0
 
 
Комплексираната циганска сган пак е в темите на Ботев. Money+ ви съживи умрялото циганско отборче и пак се взехте насериозно ама от високо се пада най-лошо, мърши цигански!
-3
 
 
ЖЪЛТИ ЦИГАНИ ,УБИТИ ИДВАМЕ И ЩЕ ВИ ЕБ*М НА " ГОМНЕЖЪ " СПОКОЙНО ЩЕ СВИКНЕТЕ С ГЪЛТАНЕТО ! ФЕКАЛА Е СВИКНАЛ , АМА ДРУГИТЕ..... ХАХАХАХАХАХАХХААХХАХАХААХАХАХАХАХА
+3
 
 
Ивелин Попов е абсолютна класа , ако и Неделев се върне зимата ще изглеждаме доста по-добре...Защитата куца яко ...
-5
 
 
Тото Цинга важнуту е , чи спряхме Лудугоряц и буфирити ве да гу еб@! Най важнутуууу е чи си върнахми иконитииии и сми най гулемити у Сопот!
-5
 
 
Навеждането на Перукан и селските софри дават резултати! Браво! 2 дузпи от БФС + червен картон. 1912 руски подлоги могат да се набоцкат с двоен хероин днес. Отрепки!
+4
 
 
Хубава победа, но се видя, че отзад сме зле.Важно е представянето в трудните мачове - гостуване на "1948", във Враца, дербита с "Левски" и двата "Локомотив"-а.Този успех не трябва да ни заблуждава. Имаме много за изчистване в игрови план.Само "Ботев"!
0
 
 
Жълти палячовци добре, че са съдийте. Много сте слаби. Празен стадион. Няма рейсове за село.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: