ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Гецата: Като гледам състава на Ботев - не ми се говори! Очаквам да загубят и срещу Пирин
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:24 / 24.07.2023Коментари (7)6881
© Plovdiv24.bg
Бившият футболист на Ботев (Пловдив) Георги Георгиев - Гецата коментира случващото се в любимия му "жълто-черен" тим. Славният халф от близкото минало винаги е критичен, но обективен по въпросите, свързани с "канарчетата". Той сподели мнението си за работата на треньора Станислав Генчев и политиката на клуба.

"Резултатът 1:3 от мача с Левски показва всичко. Не знам на какво се дължи загубата на Ботев и липсата на победа в официален двубой след завръщането на "Колежа“. Трябва да се играе, за да стигнеш до успеха, а когато не можеш – се оправдаваш. В първите 15 минути на мача Ботев се представи добре и притисна Левски, но след това съперникът бе по-добрият отбор. Сега очаквам и в следващия кръг пловдивчани да загубят (б.а. – гостуват на Пирин в събота)“, заяви пред "Тема спорт" Георги Георгиев.

Ето какво още каза Гецата:

Нека оставим Генчев да работи на спокойствие. Друг е въпросът, доколко му позволяват да го прави. Като гледам състава… Не ми се говори, защото ако започна, не знам какво ще кажа. Самият факт, че стадионът не бе пълен, говори красноречиво. На откриването бе препълнен, а сега във втория кръг на шампионата, и то срещу Левски да има около 7000 човека. Вече трябва да светне лампичката на някои хора, но явно няма как да стане това нещо.

Нищо не се знае в Ботев – кои са директорите, кой кого командва и кой за какво отговаря. Не му е лесно на Генчев, а е добър треньор. Харесвам го много, интелигентно момче. Иначе пак се говори за интерес към играчи. Например от Бордо (б.а. – френският тим се интересува от Уме Уме Емануел). Не успяха да влязат в Лига 1, бяха и пред фалит и да извадят милиони за известен със своята неизвестност играч, не знам как ще стане? Има 30-ина мача, в които няма едно хубаво центриране, а да не говорим за голове…

Кои се взеха в Ботев, знам за Янис Карабельов (б.а. – споменаваме Степонавичюс и Там)? Да, ясно, само китаец все още няма. Но има още държави, от които да се вземат играчи. Примерно младежки национал на Цейлон (б.а. – сега Шри Ланка).

Въртят се едни и същи неща. Пак ще се кара, както през последните години. Публиката очаква нещо да се случи… Но как да накараш феновете да дойдат на стадиона. Страхотно съоръжение, но представянето на терена не отговаря на критериите. В клуба си имат някаква тяхна политика. Нямам представа президентът какво контролира.

Строителят на стадион (б.а. – Илиян Филипов) каза правилно случващото се. Някакъв Ослан (б.а. – Александър Ослан) командвал, а утре сигурно друг ще го прави. Трети се разпореждат по школата. Тази несигурност повлиява на всички – на треньорите, отбора, наставниците в ДЮШ. Не знаят какво да правят. Но темата е много широка.
Още по темата: общо новини по темата: 1177
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
предишна страница [ 1/197 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
На мача с "Левски" – 7000 помака !!!! Лампичката трябва да светне, както казва Гецата..... Само на тия СЕЛЯНИ ли не им стана ясно, че Зингата купува и продава и му е през оня му работа за ботеликЪ....!!
0
 
 
Стоян канара каза, а сте барнали отбора и треньора, ставал от Маричката и в знак на протест щял да излее сюргюна пред говняжа.
+2
 
 
Гецата е умно и прозорливо момче усеща потъването на жълтия кораб.
+3
 
 
Аре Зингито мангизлията нали прибра 2,4 милиона от трансфера вчера хахаах, сега ще купува меси и роналдо, ама 2,4 милиона били във виетнамски донги хахахаха, няма такива паляци като селяндурите, голямо гъбаркане става.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: