ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Първо в Plovdiv24.bg: Антон Зингаревич на важна конференция в Португалия!
Автор: Георги Кирилов 11:01 / 08.03.2024Коментари (3)4493
Интеграцията на валутата биткойн в Ботев (Пловдив) придобива огромни размери, видя Plovdiv24.bg. Собственикът на “канарчетата" Антон Зингаревич и биткойн директорът Георги Манолов взеха участие в конференция, посветена на валутата.

Събитието под името Bitcoin Atlantis се проведе от 1 до 3 март в Мадейра, Португалия. В него стотици хора, свързани с валутата, изнесоха лекции по темата с нейната интеграция. От името на “жълто-черния" клуб Георги Манолов проведе 20-минутна презентация по темата с биткойн и връзката му с Ботев (Пловдив).

В цялостната презентация е показана историята на клуба, връзката с революционера Христо Ботев и лоялността на феновете. Вижда се проектът за стадион “Христо Ботев", европейските подвизи от златното поколение на “канарчетата", както и случилото се с банката КТБ.

Директорът на “канарчетата" многократно заявява, че Ботев е “биткойн клуб" и логото на валутата е поставено на екипите на тима. Николов с гордост твърди, че магазините на Ботев са единственото място в България, където могат да бъдат закупени книги за биткойн, както и извършването на транзакции с биткойн.

Интересно е сравнението с резултатите на мъжкия отбор на “жълто-черните", които според показаната таблица се подобряват откакто валутата е неизменна част от “канарчетата". Николов прави сравнение с финансирането на Манчестър (Сити), ПСЖ и Барселона, а един от скайбоксовете на стадиона - №21, е преименуван като “биткойн скайбокс".

В края на презентацията от името на футболния клуб се заявява, че основната цел е “хипербитконизация на всички операции на клуба" или с други думи – заплащане в биткойн на всички финансови операции, до колкото е възможно това.

След края на речта на Георги Манолов на сцената се появява един от директорите на компанията JAN3, която от скоро стои на екипите на "канарчетата". Той благодари на Антон Зингаревич и Георги Манолов за работата им по отношение на биткойн.
Още по темата: общо новини по темата: 1177
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
предишна страница [ 1/197 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
лилавите жаби няма как да знаят за децентрализирани валути, крипто и тн... дай им само каруца, кон или колело и да въртят из контейнерите
-1
 
 
ботяфЪ Биткойн Тире Ружа Игнатова. Който разбрал, разбрал...
-1
 
 
"Биткойн БотевЪ" какво чудесно име.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: