ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Уволниха Станислав Генчев след само 6 мача начело на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:38 / 22.08.2023Коментари (20)11116
©
Ръководството на Ботев Пловдив е взело решение да уволни старши треньора Станислав Генчев, научи Plovdiv24.bg от свои източници сред жълто-черната общност. Очаква се по-късно през деня официално потвърждение на информацията от клуба.

42-годишният наставник пое "канарчетата" в началото на юни, като за престоя си води отбора в 6 официални мача, в които записа 2 равенства и 4 поражения.

Снощи собственикът на клуба Антон Зингаревич излезе със среднощно изявление към феновете на клуба, в което обяви, че няма никакво намерение да се разделя с акциите на клуба и се зарече да реши кризата на стадион "Христо Ботев". Бизнесменът бе категоричен, че предстоят рокади на ключови постове.

Тази сутрин от Ботев обявиха, че работа в клуба започва бившият български национал Радостин Кишишев. Той зае позицията на оперативен мениджър и ще работи в тясно сътрудничество с изпълнителния директор Алексей Киричек.
Още по темата: общо новини по темата: 1180
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
предишна страница [ 1/197 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ай честито! Зингата пак ви пррметна. Един треньор има нужда от време и доверие. Въпреки резултатите му. Пример:Акрапович, Томаш. Сега чакаме новите жертви. Зареждайте се с пуканки.
0
 
 
Желко 5 казах ти че тези ще те изхвърлят като мръсно коте .Ти си номер 5 за две години .
-1
 
 
Генчев прави една основна грешка, при това в поредния отбор, който води. Няма да навлизам в подробности, само давам насока - има си любима тактика и се опитва да я прилага, независимо от това с какви футболисти разполага. Т.е. опитва да нагажда играчите към тактиката, а не да гради тактика, съобразно възможностите на футболистите. Не е лош треньор, може да се коригира. Само ми се струва, че трудно "контролира съблекалнята".
-1
 
 
Може Шиляк да извикат и чичото,който вървеше с него с един лаптоп... Пълно посмешище, тотал-щета сме ... Запомнете всички с тези състезатели , изключвам Ивелин Попов , ще сме 5-7 в Б група...който и да вземе руснака , ама който и да е С МИНКОВ , РАБОТОВ И ТН....ще има победа към 2033 година... Че той Балтана е класа над тези лешпери, новия 5 номер е пълна огризка от Северно корейска храна ...трагичниииии ..лошото, че тези изгониха хората от стадиона , а можеше са е почти пълен , през кръг .....
-1
 
 
Логична смяна. Даже и с наличните футболисти би трябвало да се победят отбори като Пирин, Хебър, даже и Арда. След всеки мач се оправдава с играчите, но няма тактика за печеливша игра, не може да подреди състава, явно не е мотиватор. Това мрънкане след мач дразни.
на 22.08.2023 г.
0
 
 
Треньора няма толкова вина за случващо то се в отбора и загубите . Някой от тези , които уволниха , обаче имат ! Валето уж го няма , а само вие си мислите така . Нали някой в сянка трябва да бърше г*з@ на цингата до , като той е президент такова ще е.
+1
 
 
Сипаха ли ти с големия черпак тия индианци,мишко проклета?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: