ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Тити Папазов: В Пловдив има нов стадион само заради лудостта на един човек, който безумно обича Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:21 / 19.06.2023Коментари (5)22912
©
Президентът на баскетболния клуб Левски Константин Папазов винаги е интересен, когато говори за футбол и за политика. Той бе гост в предаването "Денят започва с Георги Любенов".

Ето част от това, което каза в ефира на БНТ Тити Папазов:

Всичко добро, което се случи за България през новото време, беше платено с българския спорт. Изключителен душманин е държавата за спорта. Казвал съм го при всяко едно правителство. Невъзможно е една посткомунистическа Унгария да е построила 34 стадиона, а ние 1, сега втори, само заради лудостта на един човек в Пловдив, който безумно много обича Ботев. Илиян Филипов се казва.

Той го построи със свои средства. Естествено очаква държавата да му възстанови парите следващите три години. Дали е нормално в България да са построени един стадион в Разград, един в Пловдив и сега да се строи още един в Пловдив? Срещу 34 в Унгария. Не говорим за Италия, Франция или Германия, които са стократно по-напред.

Левски никога не може да загуби нарочно от ЦСКА. Левски никога няма да допусне ЦСКА да стане шампион, ако зависи от тях. Ако аз еднолично управлявам, бих играл всеки мач на живот и смърт и каквото определи съдбата. Ще понеса негативи, но ще мога да гледам всеки в очите, защото целта в спорта е да победиш.

Феновете са единственият постоянен участник в спасението на Левски. Във всички катаклизми. Най-силно беше присъствието, когато клубът бе в ужас при напускането на Божков. Левски, за да стигне дотук, до голяма степен заслугата е на феновете. Все още Левски не е спасен, но е по добре от 1 февруари 2020 г. Феновете сега са малко разделени.

Пред Левски има огромно бъдеще. Цяла Европа влязоха огромни инвеститори. Спортът е огромна сцена. Управляващите не могат да осъзнаят колко е огромен спортът. Рано или късно в България ще дойде чужд инвеститор и няма съмнения, че минава през Левски.
Още по темата: общо новини по темата: 1180
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
предишна страница [ 1/197 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Сълзливия пак не е в час! Този стадион го има единствено и само благодарение на Цветан Василев и след това на лудостта и непримиримостта на феновете! Без тях нямаше да има нищо!
+1
 
 
ТИТИ РЕВЛьото защо не си гледа синия отбор който е НА кОМАНДНО ДИШАНЕ а се заяжда с Пловдив - оправяйте се с НАП че иначе сте умрели .
0
 
 
Типичен локомотивец, постоянно ревът за пари, а когато дадът на някой... цвилене до набето и искат и те поне 50%, най-малко... Айде на железния кон и пътя ....
-1
 
 
Ти явно си малоумен, парите са на всички пловдивчани! Вместо да се построят училища, градини, ясли… два златни стадиона ! Които ние ще изплащаме 833 г! Глупак!
+2
 
 
Тоя подмазвач не се беше напънал и тук, но ето. Направо го. А помните ли го, когато стояха с Любо Ганев на ложата до великия Георги Илиев, когато беше в Локомотив!? Където е парата, там е и Тити сълзата.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: