ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ивелин Попов с крайно любопитен коментар за Ботев Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:49 / 08.01.2024Коментари (0)5393
© Plovdiv24.bg
Капитанът на Ботев (Пд) Ивелин Попов направи интересно изявление относно своята професионална кариера. Според нападателя едно от най-добрите решения, които е взимал, е това да премине при "канарчетата". Той уточни, че е отклонил оферти от чужбина, за да играе за жълто-черните, където е възможно и да приключи кариерата си.

"Ботев Пловдив наистина е топ ниво. Клубът има много традиции и уважение от страна на феновете. Забелязва се комуникация между клуба и феновете, чрез която се организират много инициативи. Всеки се чувства специален, което лично на мен много ми хареса. В Пловдив се играе красив футбол, който радва окото на всички. Може би едно от най-добрите ми решения бе да дойда в Ботев Пловдив. Имал съм бомбастични оферти от чужбина, но съм ги отказвал. Чувствам се горд. Тук срещнах това, което винаги съм искал - уважение. Нека не гледаме в бъдещето, но тук мога да приключа кариерата си", сподели в "Арена спорт" Попето.

Той обаче отказа да коментира темата "Левски".

"Не искам да тая зло в себе си, нямам предвид само Левски. Прощавам на всички, макар че винаги си имам едно наум. Няма смисъл да се върщам към престоя ми в Левски, защото съм наясно, че много можеш да говориш, но малко ще те чуят", обясни Попето.

Според него Кирил Десподов е фаворит за спечелването на анкетата за футболист на годината.

"Той е моят фаворит за футболист на годината. На база на представянето му през годината, заслужава. Стана шампион, взе Купата на България и играе добре за националния отбор, въпреки че няма желаните от всички резултати. След трансфера си в ПАОК също се представя на ниво", добави Попов.

За пореден път той заяви, че неговото време в  националния отбор е отминало.

"В националния отбор я има базата. При предните треньори беше меко казано каша. Звънят по клубовете - "Дай ми някой млад". Той не играе в клуба си, ти искаш да го пускаш в националния отбор. За мен това не е нормално. Всеки си има виждания, за него са правилни, но за други не са. Пожелавам на Илиан Илиев да направи това, което прави с Черно море. На Данчо Лечков все му пречехме няколко момчета в националния отбор. Отказах се от националния отбор през 2019 г. Пет години излизаха статии за страхотно бъдеще. Моето време в националния отбор е минало. Нека по-младите се пробват и успеят", надява се той.

Капитанът на Ботев Пд смята, че Стилиян Петров е най-подготвеният кандидат за президент на Българския футболен съюз (БФС) от екипа на Димитър Бербатов.

"Може би всички кандидати за управленските позиции в БФС да седнат и да поговорят кое ще е най-доброто нещо за българския футбол. Ексцесиите, които се случиха, не ги одобрявам. Пострадаха доста млади хора, които нямаха вина. Дай Боже, такива неща да не се повтарят. За тази работа си трябва опит. Поддържам връзка със Стилиян Петров и съм казвал, че ако той беше кандидатът, щеше да е по-различно. Той има качества- комуникативен е, може да сплоти, знае езици, има контакти, по-друг тип човек е. Стилиян Петров е най-подготвен от цялата им група за поста на президент", каза още Попов.
Още по темата: общо новини по темата: 1180
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
предишна страница [ 1/197 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: