ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Антон Зингаревич с извънредно изявление! Обяви важна иновация, свързана с бъдещето
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:18 / 22.02.2024Коментари (2)8242
©
Ботев (Пловдив) обяви ново партньорство, което бе анонсирано от собственика Антон Зингаревич.

В последните седмици "жълто-черните" акцентират на интеграцията на валутата биткойн в клуба, а по темата за първи път говори и президентът на пловдивчани.

Ето какво написаха "канарчетата" на официалния си сайт:

JAN3, водеща технологична компания, фокусирана върху разширяването на достъпа до Биткойн в световен мащаб, сключи стратегическо партньорство с "жълто-черния“ клуб – първият в света първодивизионен футболен отбор възприемащ Биткойн. Това сътрудничество бележи значителна стъпка към превръщането на Ботев във водещия Биткойн спортен клуб.

Като технологична Биткойн компания, JAN3 създава инструменти, които улесняват достъпа до Биткойн и финансовата свобода в световен мащаб. Компанията предлага продукти както за физически лица и предприятия, така и за държави, пример за това са Салвадор, Чера Гора, Колумбия, Мексико и Суринам, за да се възползват от тази технология на бъдещето.

Като част от партньорството Ботев слага логото на JAN3 на своите официални фланелки, символизиращо споделения ангажимент за Биткойн иновации и финансова свобода.

В началото на тази година JAN3 представиха изключително лесния за употреба Биткойн портфейл AQUA. Като част от сътрудничеството JAN3 разработиха специален жълто-черен “Ботев режим" за AQUA портфейла. Компанията добави и български език като официален такъв в портфейла.

Така ПФК Ботев Пловдив отново е иноватор, правейки Биткойн още по-достъпен за ботевисти и всички българи.

Антон Зингаревич, президент на ПФК Ботев, сподели своя ентусиазъм:

"Биткойн заема централно място в стратегията на нашия клуб. Вдъхновени сме от глобалните истории за успех на интегрирането на Биткойн и сме развълнувани да донесем тази иновация на Ботев, на нашите фенове и Пловдив. Иновативните инструменти на JAN3 ще бъдат основата в пътя, по който сме поели .“

"Много малко неща в живота са толкова универсални, колкото футболът и Биткойн. С това партньорство се надяваме да доближим Биткойн до футбола и милиардните футболни фенове. Вече видяхме какво може да направи Биткойн за компании и държави, сега си представете какво може да направи за любимия ви отбор.“, добави Самсън Моу, главен изпълнителен директор на JAN3.

Ботев и JAN3 виждат партньорството като допълнение към общата им цел за ускоряване на масовото възприемане на Биткойн в Пловдив, България, и във футбола като цяло.

Интегрирайки Биткойн, Ботев ще се превърне в любимия клуб за привържениците на Биткойн по целия свят и в съвместен посланик в мисията на JAN3 да обучава лидерите на държавно ниво как да следват и постигат собствените си Биткойн стратегии.
Още по темата: общо новини по темата: 1180
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
предишна страница [ 1/197 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
ботив с биткойни -ний на лаута с кашони
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: