ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вече официално: Ботев приветства с "добре дошъл" Ивелин Попов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:39 / 15.08.2023Коментари (15)6555
©
Ботев (Пловдив) осъществи трансферен удар. "Канарчетата" подсилиха нападателната си мощ с Ивелин Попов, похвалиха се официално от клуба.

Опитният футболист парафира договор с "жълто-черните" и още днес ще направи първата си тренировка под ръководството на Станислав Генчев.

Ивелин Попов е роден на 26 октомври 1987 година в София. Един от най-добрите български футболисти за последното десетилетие е преминал през редица отбори в родината ни и в чужбина.

Извън граница офанзивният футболист е играл за отборите на Газиантепспор, Кубан, Спартак (Москва), Рубин (Казан), Ростов и Сочи.

В България е носил екипите на Литекс и Левски, като за последно бе част от "сините" от София. Ивелин Попов е 3-кратен носител на най-престижното индивидуално отличие - Футболист №1 на България за 2015, 2016 и 2017 година.

Ивелин Попов има 90 мача за националния отбор на България, от които в 54 е извеждал "лъвовете" с капитанската лента. За "трикольорите" е реализирал 18 попадения.

В кариерата си е печелил два пъти шампионската титла на България, два пъти Купата на България и един път Суперкупата на България. Извън граница е печелил титлата в Русия и Суперкупата на Русия със Спартак (Москва).
Още по темата: общо новини по темата: 1180
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
предишна страница [ 1/197 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Честно казано, веднага след като се появи новината за Попето, очаквах яростни противодействия от най-вече крайните фенове и групировки. Помним как същите скочиха на Мечечиев и как съблякоха при представянето му Ники Митов... Да, ама не... Явно ВЕЧЕ и чувството за достойнство се е размило при индианците, друг е въпросът че 6:0тяф и достойнство- това са две съвсем несъвместими неща! И така към днешна дата всичко е цветя и рози и оня дето само преди 3 седмици ревеше с все сила "ш***й жълтите" днес е човекът, който ще коли и беси в съблекалнята и ще дава акъл на печките колко е велико да се защитава жълтата идея... Майко мила, докъде я докараха нашите мили, скъапи и драги НЕградски!!!
-1
 
 
Цели девет чернилки са срали , ако бяха толкова активни и на лайнута нямаше винаги да е полупразна .
0
 
 
Девет коментара от .... Бабакара остава с Ивелин се занимавате, чудна работа !? Ботев е в незавидно положение , всеки състезател с що годе някакви качества е добре дошъл , а пък било той и на 36 години, още повече, че е безплатен за клуба ! На всеки е ясно за какво става въпрос , но все пак Стикс-кретена , може да доразясни нещата ! Толкова се надървиха някои тук и се разпениха , все едно Десподов и Неделев са дошли в Ботев , пък той Ивелин Попов...Ботев ще е замесен в борбата за оставане , така че от тази гледна точка , опита на този футболист ще е безценен за тези бездомници, които са в клуба !
0
 
 
Жълтурската фланелка перфектно допълва помашката му физиономия. Попе, жълта ку*во...
+1
 
 
Как ги отлепяте от скамейката такива боклуци...безценно !!!!
+2
 
 
Целият щаб е наясно, че Ивелин се е разбрал с Цингаревич да е и капитан, за да води “тото-мачовете” на печалба. Руският език е единствената причина да го вземат толкова спешно. Нов директор с ново “руско ухо” в отбора. Не е дори смешно, че един БГ отбор е руска пералня за африканци.
+2
 
 
Много грозен и супер долен до червата си получовек... Нали се биеше в гърдите, че е големият левскар и цялата му фамилия е свързана с така наречената синя идея! Хаха! С лекота избяга от рогатите и се шмугна тихомълком при жалтите! Хах !Жалтите, колкото и да отричат, определено имат тясно свързна връзка помежду им във връзка с размяна на никому ненеужну футболистчета...Между другото, не мога да разбера тази търпимост от жълтите, като се има в предвид, че до преди няколко седмици ги псува и нарежда на техния стадион...а сега става техен играч...този определено си заслужава пълно събличане при представянето си... мега грозната отрепка попОф!!!
+2
 
 
Ботев Пд -хранилка за спрели часовници.Супер гнусен човек и слаб футболист да ви е честит ПАПАГАЛИ!Цирка ще е върховен ,Б група ви зове това е вашата съдба !
0
 
 
Да им е честито новото говедо в Ботяфъ.
+2
 
 
НАЙ ГРОЗНИЯ ФУТБОЛИСТ СЛЕД МАРИЯН ОГНЯНОВ. И ТОЙ ПЕЕШЕ ш***й ЖЪЛТИТЕ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: