ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с първа победа в контролите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:42 / 28.06.2023Коментари (10)7122
© ПФК Ботев
Ботев (Пловдив) постигна първа победа в контролите от подготовката за новия сезон. Жълто-черните надиграха румънския Политехника (Яш) с 2:0 в спаринг, който се проведе на терените на Evima football в Банско.

Мартин Секулич (27) и Димитър Тонев (63-дузпа) се разписаха за успеха.

Първият голям шанс пред ботевистите се откри в 26-ата минута. Траоре направи индивидуален рейд, залъга защитник в наказателното поле, но от непосредствена близост стреля в аут.

Минута по-късно Мартин Секулич получи извеждащо подаване, напредна в половината на Политехника и останал сам срещу вратаря, шутира покрай него за 1:0.

Пет минути след това Траоре отново навлезе на скорост в наказателното поле и шутира в близкия ъгъл, но вратарят на румънците спаси.

В 36-ата минута дойде поредният пропуск на Траоре. Той тръгна от центъра, надбяга отбраната на Политехника и остана сам срещу вратаря, но стреля в тялото му.

Минута преди почивката Секулич бе изведен срещу вратаря, преодоля го и прати топката в мрежата. Голът обаче бе отменен заради засада.

В 62-ата минута след центриране от корнер Думбоуя засече на задна греда, а топката се спря в ръката на бранител. Димитър Тонев реализира отсъдената дузпа, след като копна топката над плонжа на вратаря за 2:0.

Ботев игра в състав:

Хидайет Ханкич, Джеймс Етоо, Станислав Работов, Роберто Пунчец, Николай Минков, Реда Рабей, Красиан Колев, Самуел Акере, Мартин Секулич, Уме Емануел, Абдулайе Траоре.

Резерви: Стефан Смъркалев, Джеферсън, Хуго Аззи, Моузес, Лъчезар Балтанов, Бисер Бонев, Антонио Перера, Точукву Ннади, Димитър Тонев, Джаспър Ван Хертъм, Амаду Думбуя.
Още по темата: общо новини по темата: 1180
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
предишна страница [ 1/197 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 29.06.2023 г.
0
 
 
Уааа, психясалият плешив циганин Стикс - с кривата глава, направо е откачил! Ей тоя БОТЕВ - изцяло не ти дава покой. Карай все така - съвсем близо си до психиатрията, отрепко!
+1
 
 
Моля дайте аналгин, братята цинганьори отдолу взеха сами да си приказват...
-1
 
 
Крабельов дойде ли ххахахах прай ти си сметката щом и той ви е отказал, стои без отбор, ама не иска при вас. То кой нормален ще дойде като ва знаят какви фейнове сте....да ги събличат, да не са луди аххахахаха
-1
 
 
Кво става индианци, всичките ви любимци от ВСИКИ ВЪН, ще продължат да ви забавляват и тази година, пак ще има цирк, ама гледайте да съблечете Зингито щото той е главният виновник за резилите, да не ви мъчи като бате ви Митко командоса 10 години аххахахаахахах
0
 
 
Кво става, индианци, Всичките ви любимци от ВСИЧКИ ВЪН ще придължават да ви забавляват и тази година. Зингито е голям, ще ви фалира хаха
-1
 
 
много българи. и. малко бежанци само ботяв. много поздрави от ОЖБОЛТ. .ПАПАГАЛИИИИ
+1
 
 
Стига с това тото, цигани. Гол на Гомнежа кога, дъ въ и сапъците, станахте за смях на целия свят. За победа няма да питам хахаха
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: