ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Попето: Аванта не пускам на никой! Събирам си сака и си заминавам, но на колене не заставам!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:45 / 16.11.2023Коментари (11)17635
© Plovdiv24.bg
Капитанът на Ботев (Пд) Ивелин Попов коментира раздялата си с Левски, която по негови думи го е оставила с лош вкус. Той направи и интересно сравнение. Според атакуващия халф 12 години в чужбина, колкото има той, се равняват на над 60 в България.

"Мисля, че преходът ни беше добър, затова взехме точка от Левски. Бързи футболисти, знаещи къде да подават. 25 минути бяха за Левски, 20 за нас през първото полувреме. Получи се добър и динамичен мач, хубав за зрителите“.

"Аз съм на 36 години, имам много опит и мачове, 12 години в чужбина. Или ти режат крилете, или ти ги дават. Аз съм същият футболист, не мога да забравя как да спирам и подавам. Даже съм същият човек. Може да ми се обиди някой, но 12 години в чужбина се равняват на 62-3 в България, много малко ще научиш тук", заяви Ивелин Попов в предаването "Домът на футбола“ по Диема спорт.

"Да вметна, че когато се върнах в Левски, никога не е ставало въпрос за пари. Преговорите стартираха така: "За теб може повече“. Аз казах, че искам младите да си взимат парите навреме. Контузих се на 15-20 ден и бях забравен и отписан. Аз аванта не пускам на никой, събирам си сака и си заминавам. Още след мача с Локо София, когато загубихме с 2:3, им казах, че мога да си тръгна. На колене не заставам“, каза още бившият капитан на националния отбор.

"Едни те уважават, други не. Нормална реакция, не знам доколко нормална. След това интервю може да обърнат нещата и да поразсъждават. Не може вината да се хвърля върху един, това е споделен процес“.

Попов коментира и дали следи процесите и проблемите във вече бившия му клуб Левски:

"Не бягам от въпроса, но откъдето съм си тръгнал с лош привкус, не следя какво се случва. Може да ми се обидят родители и приятели, но на 36 години няма човек, който да ме превъзпита. Аз не мога да бягам от себе си, не мога да се принизявам. Който иска, да ме разбира“.

"На 15 август подписах с Ботев. Излязох от съблекалнята и казах на съпругата ми: "Тези хора не знаят какво имат“. Стадион, база, град, фенове, футболисти. Нужно е да се запали искра. Съгласен съм, когато отборът не върви да има освирквания. Може да се забави, но ще дойдат победите. Изиграхме две дербита – надиграхме съперниците. Другите отбори губят точки, на нас лоша шега ни изиграха първите 6 кръга с две точки само“.

Гледайте в прикаченото видео цялото интервю с Попов!

Още по темата: общо новини по темата: 1177
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
предишна страница [ 1/197 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Срамът на Пловдив 15.05.2019 - ръц!ръц!ръц! 28.11.2020 - ръц!ръц!ръц!
+1
 
 
Ботев е клуб в който много футболисти са изживели втората си младост, клуб в който са израснали големи звезди, клуб с традиции! Красота! Вяра! Борба!
-1
 
 
И НАЙ-ВАЖНОТО... КАК БЕШЕ, ПОПЕ: "ш***й ЖЪЛТИТЕ! ш***й ЖЪЛТИТЕ!!!" П.С. Ако на някого този коментар не му е по кефа, само да вметна: горният рефрен не е мое авторство. Много е готин и много ми харесва, но за съжаление нямам авторските му права... Те са на тоя лалугер, дето за две седмици от "ш***й жълтите" се превърна в най-големия кюнлия в жълт екип... По-жълт и от ония фекалии в кенефа...
-1
 
 
Как обичаме шестоъгълния, насладата е вечна!
+1
 
 
ИВЕЛИН ПОПОВ е абсолютна класа за България !!!
-2
 
 
Падаш на колене попе ама пред цигански оркестър, когато играеш кючек. Има и видео.
+1
 
 
Попето е достоен пич,на мача със Левски и Локо като вкара гол,кво каза "да е*а вашата мама"(циганска) Ботев ражда, таланти
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: