ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Генчев: Брутална гавра с нас! Отмениха ни гол за неправилно дишане!
Автор: Стойчо Генов 23:32 / 29.07.2023Коментари (23)7269
Треньорът на Ботев (Пд) Станислав Генчев бе доста разочарован от отсъжданията на главния съдия Васимир Ел Хатиб при равенството 0:0 срещу Пирин.

Ето какъв бе коментарът на специалиста след края на двубоя в Благоевград:

Имахме достатъчно голови положения, но не успяхме да отбележим. В този мач това бе въпросът - да вкараме гол. Ако бяхме го направили, оттам нататък всичко щеше да се развие по съвсем друг начин.

За втори пореден мач има брутална гавра с нашия отбор. В предишния двубой срещу Левски удар с лакът срещу Секулич се подминава, а след това се дава смешна дузпа срещу нас. Сега отменен гол за неправилно дишане. Не е лошо да започнат да свирят по правилата. Вината е в нас, че не сме победили, но тези неща оказват влияние.

Другата причина е накъсването на играта и бавенето от страна на футболистите на Пирин. Съдията също повлия страшно много за това накъсване – без да направи никакви забележки на играчите на Пирин.

Класата струва пари. Трябва да направим усилия да се подсилим с футболист, който умее да завършва усилията на отбора и това трябва да стане възможно най-скоро. Ясно е, че се нуждаем от нови футболисти. Нуждаем се от централен защитник, който да е левичар. Виждате, че всички отбори се насочват към този проблем в нашия отбор.

Не е приятно, защото ние буквално подготвяхме хора, които в момента не са в нашия отбор.

Още по темата: общо новини по темата: 1177
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
предишна страница [ 1/197 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
6:0тяв…такъв какъвто е….1912 селянки да си пият хапчетата. Пирин надигра африканците отвсякъде. Реване без край от Грабежа.
+1
 
 
Пич без да се заяждам гледах 20 минути и смених канала,отбора ти е Трагедия...Футбалери сбирани от кой знае къде нямащи идея какво е Футбола... Ако на някой му харесва тая игра Браво
+3
 
 
Проблема не е в треньорския екип , всеки знае това ! Просто няма качество , а поради липсата на качество няма и успех ! С тези състезатели сме замесени в борбата след 10-о място...
+1
 
 
Индианци самозалъгвайте се, че играете някакъв футбол. За нас е.много по добре да сте в заблуда и да си кретате с този смешен отбор. Много сте добри, съдийте са виновни за трагичната игра и резултатите. Смешници.
0
 
 
А при гредата на пирин имаше дузпа за тях и това ли беше гавра? Тази година сте кръгла нула
+1
 
 
С жалби явно не става .Бфс са глухи за всичко в този футбол.
-1
 
 
Генчев ние те подкрепяме и вярваме.Виждаме и политиката селекцията и всичко свързано с отбора си И сме доказан фактор.Собственици и ръководства се сменят.Любовта към Ботев никога не ще умре.Заедно дори в ада ние ще го следваме.Доказан факт.Продължавай спокойно.Имаш най стабилният гръб. Бултрасите.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 30.07.2023 г.
-1
 
 
Генчев, извади негрите от игра, най-добре от отбора изцяло. Това не са футболисти - няколко удара и нито един не може да уцели ВРАТАТА! И ние чакаме победа?! Не ни трябват Етоо-вци, Умета, Манута, Акерета, Тиквочовци! Играят доста време, а сме в дъното сега и през миналата година. Имитират борба,скорост, но са абсолютни егоисти в най-важните моменти пред гола. Един умрял Пирин не бихме, а кой ще бием? Знам, че ти трябва време - но просто промени ситуацията на терена. От резервите има, които стават - вземете още 2-3. С 5 човека реално играещи - няма да стане! Бабериците вън и тренировки да припадък!
+1
 
 
Това не са футболисти, това е баберек събиран от кол и въже и Генчев отклонява вниманието, щото отбора му няма един точен удар към вратата на Пирин. Това е пародия на отбор и папагалите добре го знаят, но се правят на улави. Между другото този е много слаб треньор.
0
 
 
От Ботев нищо.Чернобели п-драси от всички раси,гледайте някъде повторенията и ще видите,ако можете истината.Излезте от черно-бели те филми,филмари недоклатени.Генчев е прав,а вие сте празноглави въглищари.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: