ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Отмениха гол на Ботев и тимът отново остана без победа
Автор: Стойчо Генов 23:14 / 29.07.2023Коментари (25)7916
Отборът на Ботев (Пловдив) отново не успя да постигне първа победа през новия сезон в родния елит. Жълто-черните завършиха 0:0 като гости на Пирин в мач от третия кръг, който се проведе на стадион "Христо Ботев" в Благоевград.

Така възпитаниците на треньора Станислав Генчев имат вече актив от 2 точки, докато спечелената точка бе първа за благоевградчани.

Първата интересна ситуация бе в 12-ата минута пред вратата на гостите. Иван Тасев проби по дясното крило и отправи успореден пас към малкия пеналт. Записалият повторен дебют за Ботев Даниел Кайзер отклони леко, а след това нямаше играч на домакините, който да засече на празна врата.

В 39-ата минута Акере открадна топката от защитник на Пирин и изскочи сам срещу вратаря. Последва шут с левия крак в аут, а в същото време на свободни позиции чакаха Секулич и Уме Емануел.

Минута преди почивката Красиан Колев изведе Акере отляво и той след индивидуален рейд прати топката в мрежата. След дълго преразглеждане от VAR реферът Васимир Ел Хатиб бе повикан сам да види ситуацията, след което той отсъди фаул на Красиан Колев.

В 52-ата минута "орлетата" създадоха най-чистото си положение до момента. Борис Титюков, който е юноша на Ботев, бе изведен сам срещу Даниел Кайзер, но не успя да уцели вратата.

Последваха няколко пропуска на "канарите", след като силни удари на Елвис Ману, Акере и Колев не намериха целта.

В 78-ата минута Кондраков изскочи срещу вратаря на Ботев и го преодоля, но дебютиралият Йонас Там изчисти от голлинията.

Пирин: Максим Ковальов, Аюб Абу, Борис Тютюков, Георги Върбанов, Даниил Кондраков, Димитро Семенив, Иван Тасев, Илиан Костов, Мартин Бачев, Симеон Александров, Христо Попадийн.

Ботев (Пд): Даниел Кайзер, Рой Херман (46- Елвис Ману), Йонас Там, Роберто Пунчец, Николай Минков, Красиан Колев, Джеймс Етоо (46- Точукву Ннади), Самюел Акере, Янис Карабельов, Уме Емануел (78- Фаустас Степанавичус), Мартин Секулич.

Още по темата: общо новини по темата: 1180
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
предишна страница [ 1/197 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Обичам идеята Ботев, но се отвращавам от изпълнението. А при толкова млади таланти да напълните отбора с чужденци си е престъпление. Кой ще играе утре, когато убивате желанието на нашите си деца? Ще го затриете тоя клуб от простотия и алчност.
+2
 
 
С Ботев в сърцата и шест х * я в гъзата. Гола вода сте!
-4
 
 
Понеже черно-белите се жалваха от липса на маркетинг, онлайн магазин и други неща, които уж нямаха значение, Ботев може да се възползва от огромния интерес и да започне да рекламира различни услуги и на тази част от аудиторията. Бизнесът си е бизнес, а щом феновете на Локомотив прекарват 90% от времето си онлайн по всякакви теми за Ботев и правят разбор по минути на мачовете на Ботев, трябва да се помисли как да се монетизира този интерес. Може би чрез партньорите на Ботев.
+1
 
 
По слаб ботив не помня поне от 20 години, че може и повече. От миналогодишния трагичен отбор сега копаете още много надолу, без Генев, Супрейн, Па Конате, Мартинс, трагедия.
-1
 
 
Мургавите интриганти излезнаха от чернобелите си телевизори.Чернобилци налазиха темите за Ботев чрез различни никове по всички сайтове,а техните теми празни.Една от многото фактори за да ви викат ви веки веков навсякъде и за винаги.Цигани,цигани,циганче.Ботев е обичан и вечен.Кошмара от него не прощава.
+4
 
 
Това не са футболисти, това е баберек събиран от кол и въже и Генчев отклонява вниманието, щото отбора му няма един точен удар към вратата на Пирин. Това е пародия на отбор и папагалите добре го знаят, но се правят на улави.
-5
 
 
От Ботев нищо.Случайно ли е че темата е нацвъкана от черно-бели мишки.Кошмара не прощава.Гейбанда,само вие не видяхте превъзходството на Ботев и отмененият чист гол.Варосани мангали.Вън от града ни кюстендилски цигани
+1
 
 
Да се жалват на арменския поп.Бфс не ги чува .
+1
 
 
Издирвам Дънни риби, за да ги почерпя с Пиринско- свежо от планината, влиза без вазелин! Къде сте се зарили в тинята, че не можем да почерпим?...
+1
 
 
След третия кръг в Коматево трябва да обявяват НУЛЕВА ГОДИНА! Дънната риба ботевЪ отчайва жълтите наркомани и те вървят с игла и спринцовка непрестанно. Зингата мангизлията радва Пловдив и Пловдивския любимец, а Генчев е пълно недоразумение- Берое с 15 нови играчи си взеха мача с Пирин, но на некадърника Станислав му трябвали играчи и нови съдии. ЗАКРИВАЙ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: