ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Петев няма да разчита на Неделев, Ботев прави нов опит да си го върне през зимата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:40 / 17.10.2023Коментари (9)7856
©
Ръководството на Ботев (Пловдив) ще опита да си върне Тодор Неделев от Лудогорец. Очаква се през зимната пауза "жълто-черните" да предложат на шампионите да вземат халфа под наем поне до края на сезона, а след това да преговарят и за откупуването му.

Неделев изненадващо подписа с Лудогорец в началото на тази година. Клубът от Разград плати за правата на най-добрия футболист на Ботев в последните 20 години 180 000 евро. От началото на този сезон обаче Тодор Неделев е твърда резерва при "орлите" и почти не влиза в плановете на треньора Ивайло Петев.

Дори се твърди, че наставникът въобще не смята да разчита на него за в бъдеще и това е причината "канарчетата" да си го поискат обратно.

Още докато беше национален селекционер, Ивайло Петев почти не разчиташе на Неделев, независимо че тогава той бе в отлична форма. Под негово ръководство Тошко има едва 4 мача за "трикольорите", твърди "Мач Телеграф". Само в два от тях той бе титуляр - срещу Италия (0:1) за 66 минути и за едно полувреме срещу Хърватия (0:3). В другите два мача той има общо 16 минути, появявайки се като резерва.

Преди около месец също имаше информации, че Ботев иска да си върне Неделев. Тогава неговият мениджър Иван Чворович ги отрече и изрази надежда, че клиентът му ще се наложи в Лудогорец. Сега обаче ситуацията е по-различна с оглед на ясното негативно отношение на Ивайло Петев към халфа.
Още по темата: общо новини по темата: 1180
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
предишна страница [ 1/197 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Ииии кво кат зима 80 бона палкк кога схте играе след 50 ли...вс уй надейди на бг са такива лаина само дискотеки и балони затова винаги схте са само бербата и камата схтото са играли а ток бастун кат бесхе в германик кво направи пулен резил вс топсерсеми гледат кинтите и киуцхеците...преди 10 год ботев бесхе с наи много фенове и играха и в евротурнири а сега игракт на масата затова локо схте е отбор на града ни не сым им фен но с удоволствие ги гледам засхтото игракт евала им...
+1
 
 
Гол от центъра на ст. Тодор Неделев в парк Лаута
-1
 
 
Е , поне нали носи саковете на момчетата и им лъска калеврите.
-1
 
 
След като му разцепиха кратуната, Тошко претърпя един вид душевен катарзис. Той е от стар и уважаван помашки род, затова реши да се върне към корените си. Иска в заника на кариерата си да се докаже като ревностен мюсюлманин.
-1
 
 
Тошу е черно бяла легенда, игра ганкиното на финала в най важният мач на Пловдив последните 100 години и се направи на контузен когато ботив поеха 6 бахура. Легенда на Локо.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: