ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Журналист развя биткойн знаме на "Колежа", Ботев с нова публикация за валутата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:28 / 13.02.2024Коментари (0)6580
©
ПФК Ботев Пловдив публикува на официалния си сайт обширен материал, посветен на биткойн. В продължение на месеци "канарчетата" акцентират върху навлизането на валутата в клуба.

В статията биткойн журналист посещава мач на Ботев, среща се с фенове на "канарчетата" и дори развява знаме на валутата на трибуните. В края на клипа, публикуван в сайта на "жълто-черните", се изписва логото на валутата върху заснежения терен на стадион "Христо Ботев".

Ето какво гласи пълната публикация:

Биткойн журналистът Джо Накамото, известен със съдържанието му, документиращо приемането на Биткойн по света, посети и Футболен клуб Ботев и древния Пловдив. След документалните му филми от Куба, Перу, Ирландия, Ел Салвадор, Обединеното кралство и други, последната спирка на Накамото го отведе в сърцето на българската футболна сцена. Каква е неговата мисия? Да проследи пионерския ход на ПФК Ботев Пловдив, който възприема Биткойн и комуникационния протокол Nostr.

Пътуването на Джо Накамото започна с домакинския мач на от Първа Лига на Ботев Пловдив срещу Пирин Благоевград, където "канарчетата" триумфираха с 3:1. Именно сред тази електрическа атмосфера Накамото стана свидетел от първо лице на възприемането  на “жълто-черната"  страст и  Биткойн иновацията.

В стремежа си да разкрие влиянието на Биткойн върху клуба  и неговите предани фенове, Накамото се обърна към ботевистите. Един от тях е Жоро Николов, всеотдаен привърженик, чийто ентусиазъм както за Ботев, така и за Биткойн са безгранични. Николов беше силно разпален, когато сподели:

"Преди месец бях изключително развълнуван да науча, че Ботев Пловдив приема Биткойн в магазините си и че клубът активно популяризира мисията на Биткойн.“

Участието на Николов в Plovdiv Bitcoin Meetups в Club Fargo подчертава подкрепата на Ботев общността за иновативната инициатива на нашия клуб.

В разговор с Теодор Бочев, известен сред жълто-черната общественност привърженик и бивш председател на Сдружение ПФК Ботев, Накамото се задълбочи по темата. Отразявайки начинанието на Ботев с Биткойн, Бочев коментира:

"Това е страхотно, защото обичам Биткойн, но не знам дали феновете знаят какво прави. Но фактът, че ти като Биткойн журналист си тук да отразиш случващото се, означава, че ръководството правят нещо добро за клуба.“

Всеки Ботевист е добре дошъл да се включи всеки първи вторник от месеца, от 19:00 часа в ежемесечните Биткойн срещи в Пловдив в Club Fargo!

Потопете се в света на Биткойн, срещнете се с други фенове и разберете за възможностите, които Биткойн създава за нашия любим Ботев, завършва публикацията.

Още по темата: общо новини по темата: 1180
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
предишна страница [ 1/197 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: