ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Тема Спорт": Столът на Генчев се клати, Любо Пенев може да го "уволни"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:38 / 09.08.2023Коментари (21)11345
©
Дните на Станислав Генчев начело на Ботев Пловдив изглеждат преброени, пише "Тема Спорт". Младият старши треньор пое "канарчетата" това лято, но засега резултатите не са на негова страна – 2 равенства и 2 загуби, и двете на "Колежа“.

Отскоро клубът назначи за спортен директор поляка Артур Платек, който през кариерата си е минал и в Борусия Дортмунд, където е бил в школата.

Слабото начало на кампанията изглежда е разклатило сериозно стола на Генчев. В събота от 19:00 часа "жълто-черните" гостуват на Хебър. Именно воденият от Любослав Пенев тим може да реши съдбата на треньора на Ботев. Нова издънка почти сигурно ще означава, че бившият наставник на Локо София и Лудогорец ще се лиши от поста си.

Приближени до делата в клуба споделят, че полякът Платек вече работи по намирането на опции за нов старши треньор при положение, че се стигне до раздяла. След последната загуба от Арда у дома феновете на Ботев категорично обявиха, че застават зад Станислав Генчев.

Интересното е, че преди година, след 4 изиграни шампионатни двубоя, жълто-черните имаха 4 загуби. Картината не се е променила особено за този период, въпреки двете точки в актива сега.

Генчев не е докрай доволен от лятната селекция. Вероятността да продължи начело на "канарчетата" при грешна стъпка и в Пазарджик не е много голяма.
Още по темата: общо новини по темата: 1180
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
предишна страница [ 1/197 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Тоя нов спортен директор, трябва да търси нов отбор, а не треньор.Ако е толкова можещ да поеме треньорския пост, ама на дали?Който и да дойде, с тези играчи нищо няма да стане.Нов отбор на 100 процента.Само Ботев-Пд., каквото и да става.
0
 
 
Даже и тоя доказан неможач, не иска да стои при индианците. Изобщо, голяма мъка е за всеки, да изкара някой и друг месец при тия вечно мрънкащи и неблагодарни селяци.
0
 
 
Че ръководството е виновно за моментното състояние е ясно, но и в тренера виждам вече вина. Няколко мача гледам, ами няма промяна някаква (макар и минимална в поведението на играчите). Онзи ден с Арда например..тренера не ги ли вижда футболистите как играят и не им ли обяснява например по крилата да се откриват, да влизат на скорост да правят извеждащи пасове и т.н. На тренировка съм го гледал Генчев с извинение си бара оная работа. Ами то така не става, трябва си и работа с тези играчи и то доста. Че са накадърни ни е ясно на всички, но поне малко от малко да ги научи на някои работи, защото те явно не знаят;.
0
 
 
Толкова ли никой не разбра защо отбора не върви. Собственик, чиято фамилия е санкционирана по магнитски. Толкова ли не разбрахме, че отбора се ползва за политически цели и че въобще целта не е да се развива. Само ни се замазват очите с някакви нелепи оставки и празни надежди. Колкото по-бързо си тръгне "Копейкин 2", толкова по-добре за нас.
+1
 
 
Стоян канара каза, а сте барнали отбора и треньора ставал от Маричката и в знак на протест щял да излее сюргюна пред говняжа.
0
 
 
Тука Треньора няма вина,Собственика събира баберек бегачи играещи антифутбол...Това ако ги гледаш половин час ще те заболи главата....Феновете на Ботев са доста търпеливи си мисля!
0
 
 
Чудят се какво да измислят. И 10 загуби да направи Ботев Пд, Генчев няма да си тръгне. Ще си тръгнат други.
+4
 
 
Когато си предоставил една Лада и Михаел Шумахер да стане да дойде , все тая ... Ако уволнят Генчев, който с нищо не е виновен си мисля , че всички , които ръководят ръководят клуба , ще имат доста сериозни проблеми , от всякакво естество ! Положението ще стане миш-маш , между фенове - състезатели - шефове ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 09.08.2023 г.
+2
 
 
Генчев с нищо не е виновен. Това му оставиха като играчи, повече от половината за нищо не стават. Най-големият проблем си остава самодейната игра на негрите. Те не се вписват като в отбор - правят си каквото искат на терена, а и не могат много. Генчев трябва да ги засили в Б отбора, най-добре извън клуба. И нови хора, подбрани прецизно.
-3
 
 
Катуна се разпада с бясна скорост... с Шест на нула и една Пета, ги занулихме във вечността!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: