ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Показаха скандален чат на Зингаревич: Нарича клуба "бардак", а публиката на Ботев "била в средновековието"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:35 / 22.08.2023Коментари (23)15650
Строителят на стадион "Христо Ботев" Илиян Филипов използва официалната страница на своята компания във Фейсбук, за да се обърне към привържениците на Ботев. Бизнесменът изнесе скандални факти около собственика на клуба Антон Зингаревич и неговия приятел Александър Ослан.

В изявлението си Филипов нарича собственика на "жълто-черните" Настрадин Зингаревич, а Ослан - Хитър Ослан.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалната позиция на Илиян Филипов:

ТОРБАТА С ЛЪЖИТЕ НА НАСТРАДИН ЗИНГАРЕВИЧ И ХИТЪР ОСЛАН

1-ва лъжа: При взимането на акциите и обещание към жълто-черната общност - Голямото израстване на Ботев Пловдив

2-ра лъжа: Издръжката на клуба без заеми от Настрадин Зингаревич – клуба е задлъжнял с много милиони към него!

3-та лъжа: Продажба на акции, водене на преговори - По договор със сдружение Ботев Пловдив, Настрадин Зингаревич НЯМА право да продаде акциите без одобрение на общо събрание на сдружение Ботев!

4-та лъжа: Американска група, към която съм имал някакви интереси - Нито познавам, нито съм разговарял с каквито и да е групи, за да продавам нещо, което не притежавам! В продължение на това ще кажа, че никога не съм искал да съм президент и не съм искал акциите на клуба, а само да помагам!

5-та лъжа: Обещание на среща с феновете в неговия скайбокс, че Ботев ще е в топ 3 - в присъствие на най-малко 10 фена

6-та лъжа: Бизнесът не помагал на Настрадин Зингаревич - По моя счетоводна информация за една година с бизнеса събрахме 2 млн,712 хил лв. - 912 хил от ПИМК, 1 млн, 800 хил лв. от мои партньори, приятели, доставчици и хора, милеещи за нашия клуб. Искам да подчертая, че всеки един от нас, даваше тези пари на милиардера Настрадин Зингаревич и нито един от нас не е по-богат от него финансово, но е по-богат душевно!

7-ма лъжа: При първата ни среща обеща, че всеки месец ще получаваме всички плащания и разходи на клуба. Това стана на срещата в моя офис. И след като бизнеса започне да помага ние ще получаваме тази справка. Естествено голяма лъжа!

8-ма лъжа: Участието ми във взимане на решения в Ботев Пловдив - Не съм бил юридически никакъв в клуба, за да се внушават такива заключения!

9-та лъжа: Наслагване на мнение, че ми е фалшива подкрепата - В две мои декларации, категорично съм подкрепил Настрадин Зингаревич и застанах рамо до рамо до него на пресконференцията, за да сваля напрежението от него, защото мислех че ще поведе клуба в правилна посока.

10-та лъжа: Бил съм говорил много - Да може би, но имаме най-красивият стадион, като той ще стане още по-красив. А Настрадин Зингаревич плаща за него 5000 лв. месечно в сравнение с ЦСКА за своя стадион "Българска Армия“, във вида в който всички го знаете, плаща 117 хил лв. месечно.

11-та лъжа: Прочетох, че съм бил кандидат за борда на директорите на Ботев – ГОЛЯМА ЛЪЖА ! Беше ми предложено от Хитър Осран да вляза на негово място като предложението дойде лично от него, а не от Настрадин Зингаревич. НЕ ВЛЯЗОХ, именно поради съдържанието на тази декларация!

12-та лъжа Хора от бизнеса на Пловдив обяснявали на Настрадин, че съм бил човек, който ще го излъже - Категорично, нито Настрадин, нито Хитър не познаваха никого от бизнеса при първото им идване в Пловдив. Над 90% от контактите им ги създадох АЗ. А и не знам човек, който може да убеди 50 фирми да помагат на милиардер да е лъжец.

13-та лъжа: Генчев не иска Янис Карабельов - Това е голяма лъжа! Аз лично съм разговарял с него.

14-та лъжа: Кристиан Димитров - лично предложих на Настрадин, когато Кристиан беше в ФК КЛУЖ да го вземем в Ботев за 1 год, като аз лично ще му плащам заплатата, но той ми отговори, че е много бавен, може да проверите GPS на Джаспър и Пунчец, които са като трабанче в сравнение с Кристиан Димитров.

15-та лъжа: Аз съм бил избрал Станислав Генчев - Потвърждавам, че съм твърдо подкрепил профила на Станислав Генчев за треньор и който и до днес подкрепям. За нас беше много важно Ботев да има български треньор, за да знае обществото какво се случва в клуба. За това беше важен неговият избор. Първият избор на Настрадин Зингаревич беше Станимир Стоилов, който обаче отказа след чакане от 2 седмици. При среща, на която имаше много хора, изненадващо за всички нас, Настрадин Зингаревич ни обяви, че негов избор за треньор е Любослав Пенев. Ние всички отговорихме, че нямаме против щом е българин, но докато течеше този разговор, Зингаревич получи СМС от Пенев, който вдигна двойно парите си и получи отказ. Именно след това Настрадин взе решение, че ще разговаря със Станислав Генчев, който беше и последният вариант за треньор на Ботев Пловдив. ПАК КАЗВАМ, на тази среща имаше много хора, свидетели, което много лесно може да се докаже.

16-та лъжа: По повод нощното ревливо видео, в което Настрадин се обръща към цялата ботевистка общност и говори за нашето бъдеще - Важно е да кажа и няколко цитата от него с доказателства по повод публиката на Ботев Пловдив за случилото се след мача с Локомотив София:

1-ВИ ЦИТАТ: "ПУБЛИКАТА НА БОТЕВ Е В СРЕДНОВЕКОВИЕТО.“

2-РИ ЦИТАТ : "ТОВА СА ПСЕВДОФЕНОВЕ, КОИТО ПОЗОРЯТ КЛУБА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.“

3-ТИ ЦИТАТ: "НИКАКЪВ СПОНСОР НЯМА ДА ДОЙДЕ В ТОЗИ БАРДАК!“

П.С.:

Уважаеми Ботевисти,

Нека всеки един от вас, който е имал контакти с Настрадин Зингаревич и Хитър Ослан да установи какви лъжи могат да излязат от тяхната торбичка. Когато сме обединени, тогава сме най-силни! Не позволявайте задкулисието и интригите да съсипят нашия клуб!

С Уважение,

Илиян Филипов
Още по темата: общо новини по темата: 1180
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
предишна страница [ 1/197 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
зинги,минги, пимки .....НЕ Е ДОБРЕ ТОВА КОЕТО ПРАВИТЕ И ЩЕ СТРАДАТЕ НАКРАЯ!!!ФЕНОВЕТЕ СА ТЪРПЕЛИВИ АМА ДО ВРЕМЕ!!!САМО ЛОКО!
0
 
 
а вие мислихте че Христола е сатаната.Не може да вкараш руски измамник в клуба и после -ааа той ни излъга.Ами той си е измамник той това може.
-1
 
 
Тук вече ,,играта загубя,,. Руснаците винаги са се отнасяли с България, като с васална държава, която трябва да им е длъжна и благодарна навеки. Но всяка нация трябва да има своето достойнство! Сега ,,думата,, има ботевистката общественост!?
0
 
 
В средновековието тези ку*ви няма да издържат и ден. Те са просто ку*ви в бардак.
+1
 
 
За едно е прав Зингито, Ботяф винаги е бил един "бардак", като клуб, а феновете винаги са били едни индианци от "средновековието". Кой може да отрече тези истини? Никой!!!
+2
 
 
Не било Колежа, а Бардака на Грабежа…..Всичко се изясни. ПИМК2
+2
 
 
912 руски подлоги посрамиха селата до Пловдив! Вечно употребЯвани и все по-ФеликИ!
0
 
 
Крадеца вика дръжте крадеца.Тея довчера се целуваха а днес се плюят .
0
 
 
Зингаревич да си взема Альоша и с галошите към фронта!
+1
 
 
1912 руски селянки се навеждат на един рижав мехур, който ги нарежда висооко в йерархията на амебите. При подобни думи на “президент”….на Лаута щяха да го търсят с микроскоп из Марица…
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: