ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенове на Ботев: Провокациите и напрежението достигнаха своя връх! Край на неподписаните плакати!
Автор: Стойчо Генов 11:50 / 03.03.2024Коментари (7)13266
© Plovdiv24.bg
Фенове на Ботев от 4 фракции излязоха с официално обръщение към всички ботевисти. Позицията е подписана от "Бригада Тракия", "Канари София", "Лудата Банда" и "Centrum Crew". В нея привържениците заявяват, че не желаят да бъдат употребявани в битката за овладяването на клуба.

Те излизат и с конкретно предложение - всяка фракция да заеме отдавна определените си места на южната трибуна на стадион "Христо Ботев" и така да стане ясно кой кого подкрепя и зад какво стои.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалната позиция на въпросните 4 фракции:

Ботевисти,

През последните месеци станахме свидетели на необичайно засилен интерес към вътрешните дела на клуба и Сдружението, а през последните седмици провокациите и напрежението достигнаха своя връх.

Категорично заявяваме, че отказваме да бъдем въвлечени в каквито и да е било политически и икономически интереси, свързани с Ботев! Не желаем да бъдем употребявани в битката за овладяването на клуба.

Нашият интерес е само един - безкористна борба и подкрепа за "жълто-черната“ идея. Всеки, който има различни лични или корпоративни интереси, нека ги изрази публично и открито. Това важи и за онези, които го подкрепят – нека застанат ясно с името си, а не се крият зад неподписани транспаранти в центъра на ТЮ. Нека всяка фракция заеме отдавна определените си места на южната трибуна и така стане ясно кой кого подкрепя и зад какво стои.

Нека е и ясно едно - ние не защитаваме отделни личности или организации, в каквото се опитват да ни обвиняват. Още по-малко не защитаваме интересите на външни за Ботев фактори.

И докато някои си играят на политика и борба за власт, ние ще запазим пълен неутралитет. Нашата единствена цел винаги е била и ще бъде ясна - да запазим чисто и неопетнено името на Бултрас!

Призоваваме всяка организация, ангажирана с жълто-черната идея, и смятаща позицията ни за правилна, да ни информира и подкрепи!

Бригада Тракия

Канари София

Лудата Банда

Centrum Crew
Още по темата: общо новини по темата: 1177
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
предишна страница [ 1/197 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Да си подкрепяме отбора! Има разногласия между ръководни кадри, но не трябва да взимаме страна. Освен че не знаем точно как стоят нещата, при наша намеса обстановката в клуба няма да се успокои. А ние имаме нужда от това. Преди няколко месеца бяха отдадени всички футболисти с по-високи заплати, включително Неделев. Сега отборът ни е в процес на ново изграждане. Предстоят ни най-тежките мачове, а на мача със Славия се видя, че нямаме много идеи, един Ивелин Попов сам се мъчеше да направи нещо. Момчетата трябва да са много всеотдайни, много да се трудят, за да повишат нивото си, така че да ги натоварваме със странични проблеми ще е много тъпо!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: