ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
Руски дрон над "Колежа" и никой не го вижда
Автор: Любомир Минчев 16:04 / 21.08.2023Коментари (28)19490
© Plovdiv24.bg
На фона на красивия си стадион, Ботев изглежда още по-безлично, направо нелепо. Ако играе на къра, каквито са половината стадиони у нас, да кажеш, че и десет мача без загуба му отиват. Някои говорят за проклятие, надвиснало над "Колежа“. Какво ли е това проклятие?

На среща със запалянковците Антон Зингаревич обяснява как преговарял с Любослав Пенев за треньор – преди да дойде Станислав Генчев. Самият Генчев не чувствал подкрепата на ръководството. И как да я чувства – бил е резервна гума. В същото време руски треньор напуска и псува наляво и надясно действащия треньор.

Очевидно е, че руската тайфа в Ботев си прави каквото иска и то не е това, което искат ботевистите. Улисани в радостта си от новия стадион и кахърите от слабата продукция на терена, те забравят, че Ботев е руски актив.  И никой не знае какво мисли руският собственик за войната в Украйна. Ботевистите попитаха ли го?

"Ботев не е сив, а жълто-черен.Радва се и блести в цвета на слънцето, плаче и тъгува в този на мрака. Но винаги е с гордо вдигната глава и остър, вперен в бъдещето поглед“. Това написаха ботевистите преди години за един от клубните празници. Дали е така?  Тогава на следващия домакински мач да опънат един транспарант с надпис: "Вън агресорите от Украйна“ и да чуят аплодисментите на Антон Зингаревич. Важно е за отбора, важно е за клуба, важно е за "Колежа.

Руски дрон кръжи над "Колежа“ и никой не му обръща внимание. Слепи ли сте, ботевисти? Ако мислете само за победи и точки, Ботев няма бъдеще, а проклятието е пред очите ви.


Още по темата: общо новини по темата: 1180
27.04.2024 »
27.04.2024 »
27.04.2024 »
27.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
предишна страница [ 1/197 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Добре че, стадиона е на общината..Други ден му прекратяват договора за наем на стадиона и да си взима боклуците футболисти и да си заминава за Сибир. От руснак хубави неща не може да се очакват...историята го е доказала.
0
 
 
ДПС Са с онази ВТБ банка Руска,те още са собственици на Ботяв!!
0
 
 
Всичко е постановка.Вчера се изигра едно голямо тото и очаквам да им престрелки щото някоя азиатска къща е обрулиха яко.Правят се на интересни че уж са скарали.Който се е вързал на цирка е повече от малоумен.Истинският собственик от 2010 е фирмите около ДПС с главно действащо лице Пеевски.Първо беше тяхната банка КТБ,после докара подставното лице католикът Георги Самуилов също подчинен на Пеевски.Ангел Палийски също забогатя с протекцията на Пеевски-прехвърли му една камара фирми и може да го видите в търговския регистър,за да е пионка.След това дойде редът на Пимк-фирма на Дпс без никакво съмнение също пионка Илиян Филипов.Няма как редовен нормален бизнесмен да има по 35 45 фирми на негово име-това е абсолютен как да го кажа не ,феномен" ами не знам.Ачо Палийски има над 36 фирми вие представяте ли си човек готвач да има 36 фирми на негово име колкото и заблудени хора да има.Пимка с 40 фирми алооо вие Рокфелер ли сте или не знам.Самиулов с над 30 фирми това без да си кукла на конци и да си подстаено лице на цяла групировка от бандити които са избрали едно лице да бъде маша и за пред хората аджеба не го разбирам.Нека който има обяснение да го даде.Лицата Цветан Василев,Георги Самуилов,Ачо Палийски,Илиян Филипов са ПОДСТАВЕНИ ЛИЦЕ НА ДПС НАЙ-МОЩНАТА ГРУПИРОВКА ОТ БАНДИТИ КОИТО СА ЗАВЛАДЯЛИ ЦЯЛА България.ЗАД ТЯХ СЕДАТ БИВШАТА ДС.На 100% от всички и дори най-заблудените го знаят че е така.Един нормален честен бизнесмен повече от 1,2 фирми няма как да управлява и командва всичко останало е ПЕРАЧНИЦА.ИЛИЯН ФИЛИПОВ Е БИЛ ТАКСИДЖИЯ КАКТО ВЕТКО АРАБАДЖИЕВ,ПАЛИЙСКИ ГОТВАЧ,САМУИЛОВ ШОФЬОР НА ТИР.Кажете ми как тези лица ще имат по над 30,40 фирми тук колкото и да си прост и да си ПАТЪР работата е ясна че са подставени лица и ще бъдат сменени когато им дойде времето
0
 
 
Рускоезичи опозиционни сайтове публикуваха списък,с най-значимите руски олигарси, подкрепящи психопата путлер. На 15-то място е даден Борис Зингаревич, бащата на собственика на Ботев! Така, че е ясно кой подкрепя синчето!
-4
 
 
Жълтите МЕКЕРЕТА винаги са били подкрепяни от ВЛАСТИМАЩИТЕ !!!! КЦМ, ДНА, БНА, АФД, БКП..... После брокери, салфетки, КТБ.... Сега са РУСКИ АКТИВ !! Коматевски Н Е Щ А С Т Н И Ц И......
+4
 
 
Айде по полека с пропагандата...ако искаш хващай пътя за Бахмут, докажи, че си виден атлантик , имаш това право...не си прави пиар на гърба на Ботев Пловдив...твоето мнение си е твое...тава не е хироин - игла ...сектор Б
-5
 
 
1912 руски подлоги! Какво навеждане и церемонии бяха да лигавят тази престъпна пералня за работни визи на африканци! Сега им крив вече другаря Цингаревич, че ги употребява нон стоп. 1912 селски диагнози. Бегом на село.
+2
 
 
Любо Минчев, авторе на този пропаганден пасквил, наври си писаното отзад. Не политизирай нещата. Нито Русия, нито Украйна ни интересува. Този Зингаревич е израелски гражданин, не руски. Молим, без политика на стадион "Христо Ботев"! Ние не сме наркоманите от сектор Б. Прокарвай си другаде антируските настроения. Ние не вземаме пари като теб от Америка.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Спортен риболов
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Лято 2024
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: