ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (5) | Вчера (26)
Илиян Филипов: Оттеглям изцяло подкрепата си от Зингаревич и руското ръководство на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:24 / 21.08.2023Коментари (18)15704
© Plovdiv24.bg
Официална позиция на пловдивския бизнесмен Илиян Филипов, която Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса:

Уважаеми Ботевисти,

Не мога да остана безучастен към вчерашния пореден фарс на ръководството на Ботев Пловдив. Видях празните трибуни на дългоочаквания и любим наш стадион "Христо Ботев" и затова правя това обръщение към всички вас.

Относно ПФК Крумовград, като приятелска услуга, бях помолен от управата на отбора да помогна със селекцията, след като той влезе в А група.

Лично аз съм правил среща с всички мениджъри и футболисти, и с бюджет от 200 000 лв на месец, заплати и осигуровки за целия клуб и футболисти, успях да постигна резултатите, които всички виждате. След вчерашния ден, нека бъде ясно на цялото българско общество, че аз приключих с футболен клуб Крумовград!

Това ме накара да оттегля и изцяло подкрепата си от Антон Зингаревич и руското ръководство на Ботев Пловдив. Не мога да помагам на хора, които злоупотребяват с нашата любов към любимия клуб. Чух куп лъжи и обещания на срещата на феновете с Антон Зингаревич как пловдивският бизнес не помага на клуба. Моят ангажимент към Зингаревич беше да консолидирам пловдивския бизнес да му помага за една година, и аз, и мои приятели от бизнеса , му подарихме 2 млн и половина лева.

Никой от нас не получи благодаря за подкрепата, която му указахме. Много бих се радвал и на мен някой, безвъзмездно да ми беше дал за моя личен бизнес дълготрайни материални активи, както са Колежа и базата.

Искам пред всички да изразя безрезевната си подкрепа към професионализма на Станислав Генчев. Знаем, че лошите резултати пораждат болка във всички нас, но нека отбележим, че закъснялата селекция е основен фактор за тях. Във вчерашния титулярен състав, едва 5 футболисти присъстваха, и то не през целия период на подготвителния лагер. Генчев е прав за елемента на психологическия проблем при футболистите. Всички знаем, че ако няма дух в колектива, и най-силният отбор губи. Духът в нашата съблекалня е на нулево ниво заради това, че футболистите ни не знаят кой им е началник.

Уважаеми Ботевисти, ние всички дадохме на господин Зингаревич, най-красивия стадион в България, с най-добрата тренировъчна база, а получихме от управлението му тази жалка ситуация, в която сме вмомента. Г-н Зингаревич ми бе обещал, на първата ни среща, че нито един лев от дадените от него няма да бъдат под формата на заеми, и че ще получавам всеки месец справка с всички разходи на клуба /след осигурените 2 млн и половина от бизнеса/, която аз никога не получих. А в последните дни разбрах, че любимия ми клуб е задължен на Антон Зингаревич с огромна сума в заеми.

Другата част от уговорката ни беше, че както клуба му се предоставя за 1 лв, тогава когато реши да се оттегли, ще бъде върнат за 1 лв без никакви задължения към кредитори.

Г-н Зингаревич, доказахте, че не успявате да изпълните “намеренията си" към любимия ми клуб. Моля Ви, изпълнете обещанието си, което дадохте щом пристигнахте за пръв път в моя офис. Заличете дълговете на клуба към Вас, платете си всички други задължения на клуба към днешна дата, и върнете акциите за 1 лв както обещахме.

Жълто черната част на Пловдив обича много силно, но и много силно мрази. Приятелски и сърдечно Ви моля, не влизайте в конфликт с нас.

Благодаря Ви и Ви пожелавам успешно начинание в следващия Ви бизнес проект.

С Уважение,

Илиян Филипов
Още по темата: общо новини по темата: 1180
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
предишна страница [ 1/197 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Четеш и се чудиш кои са по-наивни. Ние ли, че допуснахме едно изсулено руско синче на назначен перач на пари, или "некомплексираните" творци в нашите теми. Нашия го били инсталирали ДПС, ГЕРБ и други видни и невидими политически дейци, а техният собственик не бил докаран по същата политическа схема, разбираш ли. Ако беше само от злоба и комплекси бих разбрал, но не е.
0
 
 
Всичко е постановка.Вчера се изигра едно голямо тото и очаквам да им престрелки щото някоя азиатска къща е обрулиха яко.Правят се на интересни че уж са скарали.Който се е вързал на цирка е повече от малоумен.Истинският собственик от 2010 е фирмите около ДПС с главно действащо лице Пеевски.Първо беше тяхната банка КТБ,после докара подставното лице католикът Георги Самуилов също подчинен на Пеевски.Ангел Палийски също забогатя с протекцията на Пеевски-прехвърли му една камара фирми и може да го видите в търговския регистър,за да е пионка.След това дойде редът на Пимк-фирма на Дпс без никакво съмнение също пионка Илиян Филипов.Няма как редовен нормален бизнесмен да има по 35 45 фирми на негово име-това е абсолютен как да го кажа не ,феномен" ами не знам.Ачо Палийски има над 36 фирми вие представяте ли си човек готвач да има 36 фирми на негово име колкото и заблудени хора да има.Пимка с 40 фирми алооо вие Рокфелер ли сте или не знам.Самиулов с над 30 фирми това без да си кукла на конци и да си подстаено лице на цяла групировка от бандити които са избрали едно лице да бъде маша и за пред хората аджеба не го разбирам.Нека който има обяснение да го даде.Лицата Цветан Василев,Георги Самуилов,Ачо Палийски,Илиян Филипов са ПОДСТАВЕНИ ЛИЦЕ НА ДПС НАЙ-МОЩНАТА ГРУПИРОВКА ОТ БАНДИТИ КОИТО СА ЗАВЛАДЯЛИ ЦЯЛА България.ЗАД ТЯХ СЕДАТ БИВШАТА ДС.На 100% от всички и дори най-заблудените го знаят че е така.Един нормален честен бизнесмен повече от 1,2 фирми няма как да управлява и командва всичко останало е ПЕРАЧНИЦА.ИЛИЯН ФИЛИПОВ Е БИЛ ТАКСИДЖИЯ КАКТО ВЕТКО АРАБАДЖИЕВ,ПАЛИЙСКИ ГОТВАЧ,САМУИЛОВ ШОФЬОР НА ТИР.Кажете ми как тези лица ще имат по над 30,40 фирми тук колкото и да си прост и да си ПАТЪР работата е ясна че са подставени лица и ще бъдат сменени когато им дойде времето.
0
 
 
И като какъв го оттегляш? Като кандидат собственик или като лакей на собственика в сянка?
0
 
 
това че руския евреин ще остави клуба фалирал беше ясно още отначало,не се знае само колко са милионите-засега,и кой от нашите патриоти е в играта-схемите край нямат
0
 
 
Когато преправяхте на една софра със Зико и Цингата бюджета за Грабежа…всичко беше пълно със златни грамоти, ключове, церемонии, ленти….. Безочие безкрайно сред 1912 диагнози!
0
 
 
Довчера се кълнеше ,че Цингаревич има твоята подкрепа .На фланелките на Крумовград има Пимк.Дадохте им футболисти под наем и нямаш нищо общо с тях?Долен лъжец.Колко млн.влагаш на месец в Ботяфъ?Издържай отбора и Цингаревич ще си тръгне към Русия .
0
 
 
Добре дошли на старата шайка. Сълзата, шиши и ляката. Те ша оправят работата.
+1
 
 
Ачо Сълзата се завръща на бял кон, с главен кардинал Илианчо Плейна. Това си е класика в жанра. Цирка е гарантиран и ще е върховен.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: