ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Илиян Филипов: С лицето Ослан няма как Ботев да върви напред
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:09 / 12.07.2023Коментари (39)14104
© Plovdiv24.bg
Позиция на Илиян Филипов:

"Уважаеми ботевисти,

На 8 юни 2023 г. обявих, че не участвам в оперативното управление на клуба, тъй като срещам недоразумения в управлението.

Основната причина за това е лицето Александър Ослан, изживяващо се като сив кардинал в Ботев. Именно той направи множество интриги, които дърпат моят любим клуб само и единствено назад.

Аз като човек, управляващ голям брой фирми, не мога да участвам в подобен вид управление. Ботев е отборът на моето сърце и винаги ще помагам.

И за да няма интриги и спекулации, държа да кажа, че сме в отлични отношения със собственика на клуба - Антон Зингаревич. И ако той има нужда от моята подкрепа, винаги ще я получи, но аз и на него лично съм изразил категоричното си мнение, че с лицето Ослан няма как Ботев да върви напред.

Относно стадион "Христо Ботев", строителството върви с пълна сила, работим както по това стадиона да получи 4-та категория от УЕФА, така и по цялостното завършване с покрита козирка и фасада. В края на август ще започнем монтирането на козирката на Северната трибуна, а малко след това и на Южната трибуна.

Имаме подписани договори с две фирми, които ще работят паралелно по двете трибуни. Целият план е направен така, че строителните дейности да не възпрепятстват мачовете на Ботев в efbet Лига.

Най-хубавото нещо в последните месеци за Ботев е назначаването на Станислав Генчев за треньор. Благодаря на Антон Зингаревич, който се съгласи, че именно Генчев е правилния човек.

Това, което видях на мачовете с Арис и Раднички Ниш. е един различен отбор. Надявам се, че скоро Генчев ще получи обещаните футболисти и ще направи боеспособен отбор, който да радва феновете с играта си.

Затова призовавам всички ботевисти по един или друг начин да подкрепим Ботев в предстоящия мач с Локомотив и да покажем кой е господарят на Пловдив!"
Още по темата: общо новини по темата: 1180
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
предишна страница [ 1/197 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ало шофьорчето доста пара изкрадахте а сега се правиш на голям фен. кога стана Ботевист. селскиии
0
 
 
Типична крива помашка глава, на Доган лявото мъдо, ръси бисери да са кротки папагалите, да се замаже положението, крадливи мисири са жълтите, дошли от околията да си правят каквото си искат ... башибозуци копанари
-1
 
 
Лицето Ослан, лицето Осёл, лицето не знам си кой. Хайде малко по-сериозно! Собственикът бил идеален, давал моля ти се по 17 милиона, по едно време даже 30 щяха да стават, но някакъв си Валентич му пречел, после Саша някакъв, Дагуев някакъв също. Направо да ти стане тъжно за горкия, раздаващ милиони собственик още малко! И всеки стои, прави се на ударен и търси следващия виновен - може да е някакъв Коля следващият. А истината е, че вместо за играчи собственикът раздава пари за фенски комфорт и със сигурност се отбиват пари за Крумовград. Бърз поглед и сравнение на селекциите на Ботев и Крумовград и всичко става ясно. И за какво е цялата работа? Да може да си копат нашите хора злато в Ада тепе. Защото там не само канадци от Дънди копат, а и североизточни партньори, нали така?
0
 
 
Само мангали в темата. Значи всичко в Ботев е наред.
0
 
 
Зингата е Христола 2 ...Аз съм твърдо на позицията , че нищо добро не ни чака с този собственик ! Дадоха му и чисто нов стадион и достатъчно много фенове, които да ходят на стадиона и пак нищо ! Има далавер пиниз тука , само че отново е за наша сметка ! Има неща , които гн Филипов не споделя на обществеността , вижда се и с просто око , че има недомлъвки ! Генчев и неговия екип само ми е чудно как изобщо се навиха да дойдат при нас , точно в тоя момент ! То и те са единственото хубаво нещо в лятната "селекция" на Ботев Пловдив...
на 12.07.2023 г.
-1
 
 
Барни Ръбъл ти какво разбираш от футбол ? Гледай си тирчетата и ближи гъ*а на Здравко гербаджииската м@стия !
-1
 
 
Има ли някой жив фен, който да помни ден, в който в жълтите е нямало интриги? Това е вашата съдба бултрас бегачи, да тънете в омраза един към друг...
-3
 
 
Помак от кога стана фен на папагалите ? От как Зико ти даде 60 млн.да изпереш ли ?Ти си същото леке като Эслан. Господар на Пловдив го определиха резултатите цървул .
-1
 
 
Илянчо, кога стана толкова голям фен пък ти бре? Ставаш за смях. И как точно на това дерби ще покажеш, кой е господарят при положение, че няма да има гостуваща публика? Ефтини лафове ръсиш. Ама те ония ще ти се вържат. Те харесват такива приказки. Ама забрави, как те плюеха и теб? Ама карай. Нали напълни гушата от стадиончето. Ще си говорим пак след година-две.
-1
 
 
1912 УПОТРЕБЯВАНИ селски мажоретки на руски престъпници.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: